Comunicat de presă: noutățile lunii martie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în martie?

SERIALE

 1. Paradise PD – Partea 2/ 6 martie -> Diabolicul lider mafiot domină orașul Paradise, iar echipa se confruntă cu conflicte dure, planuri murdare, fetișuri perverse și o amenințare nucleară.

 2. The Protector (Ultimul protector al orașului) – S3/ 6 martie -> Istanbulul se scufundă în haos, iar Hakan înfruntă un Nemuritor teribil, care vrea să pună mâna pe cheia pentru distrugerea orașului.
 3. On My Block (În cartier) – S3/ 11 martie -> Sezonul 3 al acestui serial de comedie urmărește un grup de prieteni care înfruntă provocările maturizării într-un cartier sordid din Los Angeles.
 4. The Circle Brazil – S1/ 11 martie ->Să fii tu însuți sau altcineva? Jucătorii trebuie să se decidă, în timp ce urmăresc să câștige premiul în bani oferit când această emisiune-concurs sosește în Brazilia.
 5. 100 Humans (100 de oameni) – S1/ 13 martie -> O sută de voluntari foarte diferiți participă la experimente care abordează probleme legate de vârstă, sex, fericire și alte caracteristici umane.
 6. Bloodride (Pe căi bizare) – S1/ 13 martie -> Un serial-antologie norvegian, care combină stilul horror cu umorul negru scandinav, în care fiecare poveste se desfășoară în propriul univers plin de realism, dar bizar.
 7. Elite (Elita) – S3/ 13 martie -> Atunci când încă un elev este ucis, este declanșată o nouă investigație. Elevii privesc către viitor, în timp ce consecințele trecutului continuă să-i urmărească.
 8. Kingdom (Regatul) – S2/ 13 martie -> Plasată în Coreea, în epoca dinastiei Joseon, această dramă cu zombi revine cu sezonul 2.
 9. The Valhalla Murders (Crimele din Valhalla) – S1/ 13 martie -> O ambițioasă detectivă islandeză face echipă cu un polițist din Norvegia pentru a investiga o serie de crime care ar putea fi legate de o teribilă traumă.
 10. Women of the Night – S1/ 13 martie
 11. Dare Me (Să nu îndrăznești) – S1/ 20 martie -> Secrete, conflicte și primejdii dezlănțuite de sosirea unei noi antrenoare zguduie o echipă de majorete de liceu, condusă de Beth și de prietena ei loială, Addy.
 12. Feel Good (Vreau să mă simt bine) – S1/ 20 martie -> Mae Martin își interpretează propriul rol de comediană care trăiește la Londra, are o nouă relație și se luptă să nu revină la dependență.
 13. Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (Madam C.J. Walker: Milionară prin forțele proprii) – Miniserie/ 20 martie -> Acest miniserial urmărește traseul incredibil al unui personaj real: Madam C.J. Walker, prima femeie afro-americană care a ajuns milionară prin forțe proprii.
 14. The Letter for the King – S1/ 20 martie -> În acest captivant serial de fantezie, soarta unui regat se află în mâinile unui băiat care își asumă misiunea de a transmite un mesaj secret.
 15. Signs (Semne) – S1/ 20 martie -> Cazul unei tinere ucise seamănă cu o crimă veche de un deceniu, iar noul comandant de poliție se vede nevoit să rupă tăcerea care învăluie un orășel din Munții Bufniței.
 16. Unorthodox (Neortodox) – 1/ 26 martie -> O tânără fuge din Brooklyn la Berlin pentru a scăpa de o căsătorie aranjată. Dar trecutul o ajunge din urmă.
 17. Car Masters: Rust to Riches (Restauratorii: De la rugină la glorie) – S2/ 27 martie -> Mașini clasice sunt cosmetizate la greu cu aportul Gotham Garage, o echipă de californieni pricepuți, dedicați înnoirii și comercializării simpaticelor mașini vintage.
 18. Il processo (Procesul) – S1/ 27 martie -> Uciderea unei adolescente afectează o procuroare cu legături cu victima, un avocat care speră la cazul carierei lui și o suspectă care susține că este nevinovată.
 19. Ozark – S3/ 27 martie -> Serialul distins cu premiul Emmy despre o familie din suburbii, care trebuie să spele milioane de dolari în munții Ozark din Missouri revine cu sezonul 3.

 • The English Game (Sportul englez) – S1/ martie -> În Anglia anilor 1870, doi fotbaliști din clase sociale diferite leagă o prietenie care transformă un sport dedicat exclusiv aristocraților într-o activitate pentru mase.

FILME

 1. El silencio de la ciudad blanca (Liniștea orașului alb) – 6 martie -> Un detectiv urmărește un ucigaș responsabil de o serie de crime ritualice, care a terorizat un oraș din Țara Bascilor vreme de zeci de ani.

 2. Guilty (Cine e vinovat?) – 6 martie -> Când un student seducător este acuzat că a violat o studentă mai puțin populară, iubita lui explorează diferitele versiuni ale poveștii pentru a afla adevărul.
 3. I Am Jonas (Viața lui Jonas) – 6 martie -> Un trecut haotic îl urmărește pe Jonas, care își amintește povestea de dragoste adolescentină cu Nathan, un băiat impulsiv și complicat, dar irezistibil.
 4. Spenser Confidential – 6 martie -> Proaspăt ieșit din închisoare, Spenser investighează o crimă surprinzătoare și este atras din nou în lumea interlopă din Boston. Cu Mark Wahlberg în rolul principal.
 5. Sitara: Let Girls Dream (Sitara: Lăsați fetele să viseze) – 8 martie -> O fată din Pakistan visează să fie pilot, neștiind că tatăl ei are de gând să o mărite cu un bărbat mult mai în vârstă. Regia: Sharmeen Obaid-Chinoy, premiată cu Oscar.
 6. Lost Girls (Fete dispărute) – 13 martie -> În această dramă bazată pe fapte reale, o mamă încearcă să-și găsească fiica dispărută și descoperă o serie de cazuri de crimă nerezolvate. Cu Amy Ryan și Gabriel Byrne.
 7. Maska (Mirajul) – 20 martie -> Un tânăr își propune să devină star de cinema, dar o iubire de o vară îi arată diferența subtilă dintre visuri și iluzii. Cu Manisha Koirala.
 8. The Platform (Platforma) – 20 martie -> Într-o închisoare în care unii deținuți mănâncă mai bine decât alții, cineva încearcă să producă o schimbare pentru ca toată lumea să fie tratată la fel.
 9. Ultras – 20 martie -> O poveste despre prietenia dintre generații și maturizare, pe fondul ultimelor cinci săptămâni ale unui campionat de fotbal și al culturii ultrașilor.
 10. Curtiz (Curtiz – Regizorul maghiar care a răscolit Hollywoodul) – 25 martie -> În 1942, ambițiosul și arogantul regizor de film Michael Curtiz are de-a face cu intrigi de studio și drame de familie, în timp ce filmează pelicula „Casablanca”.
 11. The Occupant (Aici e acasă) – 25 martie -> Când este nevoit să-și vândă apartamentul, un bărbat ajunge să aibă o obsesie legată de familia care locuiește acum acolo și decide să-și reia viața pierdută.
 12. Mark of the Devil (Semnul diavolului) – 27 martie -> Două surori deschid o carte străveche și eliberează răul în lumea noastră, iar un preot posedat și chinuit de propriii lui demoni devine singura lor salvare.
 13. The Decline – 27 martie
 14. Uncorked (Destupat) – 27 martie -> Un tânăr își înfruntă tatăl atunci când își urmează visul de a deveni maestru somelier, în loc să preia afacerea familiei.

DOCUMENTARE

 1. Ugly Delicious – S2/ 6 martie -> Dave pornește spre Mumbai, Sydney, Istanbul și alte destinații în căutarea unor meniuri uimitoare și se pregătește pentru cea mai mare aventură din viața sa: va fi tătic.
 2. Dirty Money (Bani murdari) – S2/ 11 martie -> Imperii corporatiste clădite pe minciuni. Scandaluri care au șocat lumea. Serialul revine cu un al doilea sezon și noi povești despre lăcomie, îndrăzneală și corupție.
 3. Fangio: El hombre que domaba las maquinas (Fangio: Omul care a îmblânzit mașinile) S1/ 20 martie -> La începutul anilor ’50, Juan Manuel Fangio era regele Formulei 1, câștigând cinci campionate mondiale înainte de apariția echipamentelor de protecție și siguranță.
 4. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (Regele tigrilor) – 20 martie-> Acest miniserial analizează universul tulbure al crescătorilor de tigri, dezvăluind ciocnirile violente dintre diferitele grupuri.
 5. Crip Camp: A Disability Revolution (Crip Camp: O tabără revoluționară) – 25 martie -> Lângă Woodstock, într-o tabără de vară pentru adolescenți cu dizabilități, are loc o adevărată revoluție care transformă vieți și declanșează o întreagă mișcare.
 • ARASHI’s Diary: Voyage (Jurnalul trupei ARASHI) – episoadele 3 și 4 -> La douăzeci de ani de la debutul trupei Arashi, alătură-te muzicienilor într-o nouă călătorie și descoperă-le viața, talentul și ceea ce oferă lumii.

ANIME

 1. Castlevania – S3/ 5 martie -> Belmont și Sypha se opresc într-un sat cu secrete sinistre, Alucard îndrumă niște admiratori, iar Isaac încearcă să-l găsească pe Hector.

 2. BEASTARS – 13 martie -> Într-o lume populată de animale inteligente, instinctele carnivore ale unui lup cu suflet bun se trezesc atunci când o crimă tulbură apele la școala sa.
 3. Sol Levante (Soarele răsare la est) – 23 martie -> Un proiect experimental realizat de Netflix și Production I.G, o companie de top în producția de anime din Japonia: primul scurtmetraj anime 4K HDR, desenat manual.
 4. 7SEEDS (Proiectul 7SEEDS) Partea 2/ 26 martie -> Lumea cunoscută lor a dispărut demult. Noul mediu e periculos, dar mai periculoși sunt ceilalți oameni. Bazat pe manga premiată, semnată de Yumi Tamura.

COMEDII

 1. Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis (Taylor Tomlinson: Criza de sfert de viață) – 3 martie -> Comediana Taylor Tomlinson a ajuns la 25 de ani și s-a săturat. De la întâlniri cu ratați la o logodnă eșuată, Taylor ia în vizor alegerile pe care le-a făcut în viață.

 2. Marc Maron: End Times Fun (Marc Maron: E sfârșitul lumii, nu?) – 10 martie -> Un nou program special de stand-up cu comedianul Marc Maron.
 3. Bert Kreischer: Hey Big Boy (Bert Kreischer: Sunt băiat mare) – 17 martie -> Un nou program special de stand-up cu comedianul Bert Kreischer.

 • Ladies Up – martie -> Comedienele indiene Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi și Niveditha Prakasam sunt pe val și aduc umorul lor fără opreliști în acest serial de stand-up.

COPII ȘI FAMILIE

 1. Go! Go! Cory Carson (Tit-Tit! Matei Mașinescu) – S2/ 1 martie -> Petreceri pe alei, vânători de comori și mers la doctor pentru o pană de cauciuc. Indiferent ce-i oferă viața, Matei are rezervorul plin și e gata să pornească la drum!

 2. Mighty Little Bheem: Festival of Colors (Micuțul Bheem: Festivalul culorilor) – 5 martie -> Urmărește-l pe bebelușul Bheem în evoluții surprinzătoare pe scenă, pulverizând culori cu prietenii și în alte aventuri de la festivalul de primăvară.
 3. Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal (Carmen Sandiego: A fura sau a nu fura) – 10 martie -> În această aventură interactivă, tu controlezi acțiunea și o ajuți pe Carmen să-i salveze pe Ivy și Zack, care au fost capturați de VILE în timpul unui jaf în Shanghai.
 4. Go Karts – 13 martie -> După ce se mută într-un nou oraș cu mama lui, un adolescent descoperă cursele de carturi de mare viteză și devine ucenicul unui fost pilot cu un trecut enigmatic.
 5. The Boss Baby: Back in Business (Bebe Șef: Înapoi la treabă) – S3/ 16 martie -> După ce își pierde slujba de la Bebe Cor, Bebe Șef lucrează pe cont propriu și își transformă grupul de joacă într-o echipă de teren. Să înceapă misiunea crucială!
 6. Archibald’s Next Big Thing (Aventurile lui Archibald) – S2/ 20 martie -> De la aventuri în natură la cumpărături extravagante, Archibald abia așteaptă să experimenteze tot ceea ce are de oferit această lume mare și minunată.
 7. Buddi (Amicii) – 20 martie -> Acest serial distractiv și plin de culoare, adresat copiilor sub patru ani, urmărește aventurile de zi cu zi a cinci „Amici”.
 8. Dino Girl Gauko (Gauko, fetița-dinozaur) – S2/ 20 martie -> Naoko și prietenii ei au noi aventuri bizare cu extratereștri, roboți și cu Gauko, fetița-dinozaur. Orășelul lor aparent obișnuit are ciudățeniile sale!
 9. Greenhouse Academy – S4/ 20 martie -> Această dramă cu adolescenți bazată pe serialul israelian premiat „Ha-Hamama” revine cu un al patrulea sezon.
 10. YooHoo to the Rescue (YooHoo sare-n ajutor) – S3/ 25 martie -> E timpul pentru o nouă aventură! YooHoo și adorabila sa echipă salvează animale în misiunile lor din jurul lumii.
 11. Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon – 27 martie -> Pentru Salvatorii Înaripați începe o legendară vânătoare de comori atunci când trebuie să găsească un neprețuit ou de dragon auriu și să-l păzească de pirați.
 12. True: Wuzzle Wegg Day (True: Surpriza ouălor de Paști) – 27 martie -> Căutând un ou perfect, Bartleby crede că vede un monstru. Oare Regele Curcubeului va fi nevoit să anuleze Ziua ouălor de Paști, sau va reuși True să salveze situația?


EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Supergirl – S5, marți
 3. The Flash  S6, miercuri
 4. Outlander  S5, miercuri
 5. Better Call Saul  S5, miercuri
 6. Black Lightning – S3, joi
 7. Riverdale – S4, joi
 8. DC’s Legends of Tomorrow – S5, joi
 9. Hook – S1, joi
 10. The Underclass (O clasă aparte) – S1, vineri
 11. Suits (Costume) – S7, sâmbătă
 12. The Blacklist (Lista neagră) – S7, duminică

FILME ȘI SERIALE NONNETFLIX

 1. Area 51 (Zona 51: Dosarele) – 1 martie
 2. Arrietty (Lumea secretă a lui Arrietty) – 1 martie
 3. Bakugan: Battle Planet – 1 martie
 4. Bhangra Paa Le – 1 martie
 5. Cowboys & Aliens (Cowboys & Extratereştri) – 1 martie
 6. Jumanji: Welcome to the Jungle – 1 martie
 7. Lemonade – 1 martie
 8. My Neighbors the Yamadas (Familia Yamada) – 1 martie
 9. Nausicaä of the Valley of the Wind (Nausicaa) – 1 martie
 10. Princess Mononoke (Prințesa Mononoke) – 1 martie
 11. Spider-Man 2 (Omul-Păianjen 2) – 1 martie
 12. Spirited Away (Călătoria lui Chihiro) – 1 martie
 13. Tammy – 1 martie
 14. The Cat Returns (Regatul pisicilor) – 1 martie
 15. The Mask (Masca) – 1 martie
 16. The Tale of The Princess Kaguya (Povestea prințesei Kaguya) – 1 martie
 17. The Terminal (Terminalul) – 1 martie
 18. The Uninvited (Intrușii) – 1 martie
 19. Velvet Colección: Grand Finale – 1 martie
 20. Voice (Vocea) – 1 martie
 21. The Warriors (Războinicii) – 1 martie
 22. Wild Things (Jocuri periculoase) – 1 martie
 23. Wonder (Minunea) – 1 martie
 24. Secretul fericirii – 2 martie
 25. Za niebieskimi drzwiami – 3 martie
 26. Wassup Man GO – 6 martie
 27. Fifty Shades Freed (Cincizeci de umbre descătușate) – 9 martie
 28. Insidious: The Last Key – 10 martie
 29. Epava – 12 martie – 12 martie
 30. Dimineata care nu se va sfarsi – 12 martie
 31. Mission: Impossible – Fallout – 12 martie
 32. Vara s-a sfarsit – 12 martie
 33. Phantom Thread (Firul fantomă) – 22 martie
 34. 1945 – 24 martie
 35. Chris D’Elia: UNT Hour Special – 25 martie
 36. Tom Segura: UNT 2020 Stand Up Special (English) – 25 martie
 37. Ma Sheela Homecoming Special – 28 martie
 38. Battle: Los Angeles (Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles) – 31 martie
 39. Deliver Us from Evil (…și ne izbăvește de Cel Rău…) – 31 martie
 40. Here Comes the Boom (Categoria grea în acțiune) – 31 martie
 41. Jack and Jill (Jack și Jill) – 31 martie
 42. Spanglish (Cum să nu devii american) – 31 martie
 43. The Condemned 2 (Condamnatul 2: O pradă în pustiu) – 31 martie
 44. Tulsidas Junior – 31 martie
 45. White House Down (Alertă de grad zero) – 31 martie
 • JoJo’s Bizarre Adventure – S1/ 1 martie
 • JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders – 1 martie
 • The Twelve – S1/ 2 martie
 • Wassup Man GO! – S1/ 6 martie
 • Spirit Riding Free – S1-8/ 16 martie
 • DC Super Hero Girls – S1/ 28 martie
 • PJ Masks (Eroii în pijama) – S2/ 28 martie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s