Chicago Fire, Med și P.D. – reînnoite pentru încă trei sezoane, împreună cu Law & Order: SVU

NBC a semnat un nou acord de cinci ani cu Wolf Entertainment, compania de producție a lui Dick Wolf, care realizează triada Chicago și Law & Order, ceea ce include reînnoiri pentru toate serialele companiei.

Astfel, Chicago Fire, Chicago P.D., Chicago Med și Law & Order: Special Victims Unit au fost reînnoite pentru încă trei sezoane. Fire va ajunge astfel la sezonul 11, P.D. la al 10-lea, iar Med la sezonul 8. SVU își întărește statutul de cel mai longeviv serial primetime din istorie, ajungând în urma reînnoirii la sezonul 24.

Serialele lui Wolf sunt doar cele mai recente reînnoiri de câte trei sezoane din portofoliul NBC. Drama medicală New Amsterdam a primit recent o astfel de confirmare, în timp ce This Is Us este, în prezent, la primul sezon dintr-o reînnoire similară, anunțată anul trecut. Dick Wolf colaborează cu Universal Television de 36 de ani, iar noul acord, în valoare de 1 miliard USD, include, pe lângă reînnoirile de mai sus, și difuzarea serialelor sale prin intermediul viitoarei platforme de streaming din portofoliul NBC-Universal, Peacock.

Surse: 1, 2, 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s