Comunicat de presă: noutățile lunii aprilie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în aprilie?

SERIALE

 1. Nailed It! (La fix!) – S4/ 1 aprilie -> Gazdele pe care le adori și harababura pe care ți-o dorești. Bine ai revenit în bucătăria serialului „La fix!”, în care oricine, dar chiar oricine poate câștiga.

 2. Sunderland ‘Til I Die (Sunderland până la moarte) – S2/ 1 aprilie -> După două sezoane consecutive pline de eșecuri, Sunderland speră să-și revină odată cu noul sezon din divizia a treia de fotbal din Anglia.
 3. La casa de papel (Fabrica de bani) – Partea 4/ 3 aprilie -> Vieți sunt puse în joc în timp ce planul Profesorului începe să se deruleze, iar hoții trebuie să se ferească de dușmani din interiorul, dar și din afara Băncii Spaniei.
 4. TERRACE HOUSE: TOKYO 2019-2020 – Partea 3/ 7 aprilie ->Viața continuă în Tokyo. Ușile casei se deschid și se închid, se creează legături care apoi sunt puse la încercare. Ruka face un nou pas, iar Hana întâlnește noi rivali.
 5. Brews Brothers (Frații berari) – S1/ 10 aprilie -> Acești doi frați înstrăinați știu absolut totul despre fabricarea berii. Ar fi grozav dacă ar ști și cum să se comporte ca o familie.
 6. Exorcist (Exorcistul bun la toate) – S1– 3/ 13 aprilie -> Bogdan Boner se pricepe la toate: reparații, renovări, grădină… și mai e și exorcist autodidact. Încă nu a cunoscut vreun demon pe care să nu-l poată ucide.
 7. Outer Banks – S1/ 15 aprilie -> Un grup unit de adolescenți dezgroapă un secret ascuns de multă vreme și declanșează un lanț de evenimente clandestine care-i poartă într-o aventură de neuitat.
 8. Fary: Hexagone – S2/ 16 aprilie -> Fary revine pe scenă pentru a-și dezvălui sentimentele complexe cu privire la credință, influencerii de pe rețelele de socializare, beatboxing și Franța natală.
 9. Fauda – S3/ 16 aprilie -> Doron prinde un tânăr boxer hotărât, atunci când o misiune sub acoperire de o lună trimite echipa pe urmele unui lider Hamas aflat pe lista neagră a serviciului Shin Bet.
 10. #blackAF – S1/ 17 aprilie -> Kenya Barris și Rashida Jones joacă în acest serial de comedie de familie inspirat din viața reală a lui Barris.
 11. El Dragón: Return of a Warrior (Dragonul: Întoarcerea războinicului) – S2/ 17 aprilie -> O investigație îi dă lui Héctor un indiciu legat de uciderea surorii lui. Miguel vrea să producă un nou drog și Valentín se folosește de Chisca pentru a fura prototipul.
 12. Too Hot to Handle (Atenție, frige!) – S1/ 17 aprilie 
 13. Hyena (Hienele) – S1/ 18 aprilie -> Pentru a supraviețui într-o lume a hienelor, doi avocați rivali cu clienți bogați distrug tot ceea ce se află în calea ambițiilor lor.
 14. Hi Bye, Mama! (Bună, mama, și rămas-bun!) – S1/ 19 aprilie -> Fantoma unei femei primește o a doua șansă la viață, dar numai pentru 49 de zile. Ea decide să reapară în fața soțului recăsătorit și a tinerei sale fiice.
 15. Cooked with Cannabis (Canabis culinar) – S1/ 20 aprilie -> Bucătarii se întrec să-și ducă gazdele și invitații în al nouălea cer, folosind-se de arta culinară bazată pe canabis sub formă de frunze, infuzii THC și sosuri CBD.
 16. The Midnight Gospel (The Midnight Gospel) – S1/ 20 aprilie -> Inspirat de interviurile din podcastul Duncan Trussell Family Hour, acest serial de animație îl urmărește pe Duncan care călătorește prin galaxie căutând sensul vieții.
 17. Absurd Planet (Planeta absurdă) – S1/ 22 aprilie -> Creaturi neobișnuite și Mama Natură însăși sunt povestitorii acestui serial care oferă o perspectivă plină de haz asupra celor mai fascinante animale de pe Pământ.
 18. Win the Wilderness (Revendică-ți frontiera) – S1/ 22 aprilie -> Șase cupluri se luptă pentru drepturile asupra unei cabane izolate din Alaska, dovedindu-și capacitatea de a supraviețui în acest superb peisaj sălbatic și dur.
 19. The House of Flowers (Casa florilor) – S3/ 23 aprilie -> Acest serial de comedie neagră despre o familie bogată cu multe secrete din Mexico City revine cu sezonul 3.
 20. After Life (Viața de apoi) – S2/ 24 aprilie -> În sezonul doi, Tony încă suferă după moartea soției sale, dar încearcă să fie un prieten mai bun pentru cei din jur, care au fiecare problemele lor.
 21. The Last Kingdom – S4/ 26 aprilie -> Edward și Aethelflaed se ceartă în legătură cu viitorul Merciei și cu visul tatălui lor despre Anglia unită, iar Uhtred încearcă să-și recâștige un privilegiu pierdut.
 22. Never Have I Ever (Niciodată nu am…) – S1/ 27 aprilie -> Un serial de comedie inspirat de copilăria lui Mindy Kaling, despre maturizarea unei adolescente moderne de etnie indo-americană din primă generație.
 23. Extracurricular – S1/ 29 aprilie -> Hotărât să scape de viața anostă, un licean înzestrat intră în lumea infractorilor înrăiți pentru a-și putea plăti studiile la facultate.
 24. Nadiya’s Time to Eat (La masă cu Nadiya) – S1/ 29 aprilie -> În acest concurs de gătit în serial, Nadiya Hussain prezintă trucuri, ingrediente esențiale și rețetele ei rapide preferate, perfecte pentru familiile grăbite de astăzi.
 25. Summertime (Trei metri deasupra cerului) – S1/ 29 aprilie -> Inspirat de cărțile lui Federico Moccia, serialul este povestea lui Summer, care îl întâlnește pe motociclistul Ale și visează să plece din orășelul ei ca să vadă lumea.
 26. The Forest of Love: Deep Cut (Țipăt în pădurea iubirii: Până la os) – S1/ 30 aprilie -> Nimic nu este așa cum pare atunci când un escroc carismatic și o echipă de filmare ambițioasă pătrund în viețile a două femei răvășite emoțional.
 27. The Victims’ Game (Jocul victimelor) – S1/ 30 aprilie -> După ce descoperă legătura dintre fiica sa înstrăinată și o serie de crime misterioase, un detectiv cu sindromul Asperger riscă totul pentru a rezolva cazul.

 • The Circle Game (The Circle: Franța) S1/ aprilie -> Cel mai tare concurs de popularitate ajunge în Franța. Pentru a obține premiul în bani, câștigătorul va fi el însuși, va fi mai bun sau o cu totul altă persoană?

FILME

 1. Coffee & Kareem – 3 aprilie -> Coffee, un polițist din Detroit, creează o serie de necazuri atunci când încearcă să se apropie de fiul neastâmpărat al iubitei și descoperă o conspirație criminală.

 2. Money Heist: The Phenomenon (Fabrica de bani: Un fenomen global) – 3 aprilie -> Acest film analizează modul în care serialul „Fabrica de bani” a atras un val de entuziasm internațional față de un grup de hoți fermecători și față de profesorul lor.
 3. La vie scolaire (Consilierul) – 10 aprilie -> Într-una dintre cele mai sărace zone ale Parisului, o consilieră școlară se dedică lucrului cu elevii defavorizați, în timp ce se confruntă și cu probleme personale.
 4. Love Wedding Repeat (Iubește, căsătorește-te, repetă) – 10 aprilie -> În timp ce trăiește diferite versiuni ale aceleiași zile, Jack se confruntă cu oaspeți dificili, haos deplin și posibile iubiri, totul la nunta surorii lui.
 5. Tigertail (Tigertail: O poveste de viață) – 10 aprilie -> Aflat la New York, Grover (Tzi Ma) se gândește la dragostea din trecut și la plecarea din Taiwanul pe care îl vizitează din nou, după mulți ani, cu fiica lui, Angela.
 6. The Main Event (Masca magică) – 10 aprilie -> Înzestrat cu puterile unei măști magice, un tânăr fan al WWE creează haos atunci când înfruntă un adversar intimidant într-o competiție de wrestling.
 7. Betonrausch (Înălțimi amețitoare) – 17 aprilie -> Bazat pe evenimente reale, filmul urmărește ascensiunea și decăderea a doi escroci din domeniul afacerilor imobiliare din Germania, prinși în propria plasă de minciuni.
 8. Earth and Blood (Pământ și sânge) – 17 aprilie -> După decenii în care a condus o fabrică de cherestea din Ardeni având drept angajați foști deținuți și tineri infractori, Said primește vizita neașteptată a unui cartel.
 9. Legado en los huesos (Moștenirea oaselor) – 17 aprilie -> În continuarea filmului Paznicul nevăzut, inspectoarea Amaia Salazar investighează o sinucidere legată de un caz de crimă rezolvat mai demult, în nordul Spaniei.
 10. Sergio – 17 aprilie -> Carismatic și complex, Sergio Vieira de Mello (Wagner Moura), fost diplomat al ONU primește o ultimă misiune: în Bagdad, proaspăt cufundat în haos în urma invaziei SUA.
 11. El silencio del pantano (Liniștea mlaștinii) – 22 aprilie -> Un scriitor de romane polițiste de succes este implicat într-un caz de răpire și descoperă legăturile corupte dintre politicieni și mafia locală din Valencia, Spania.
 12. The Plagues of Breslau (Păcatele Breslaului) – 22 aprilie -> După ce un cadavru este găsit cusut în pielea unei vite, o detectivă din Breslau descoperă că un criminal reconstituie o serie de pedepse din secolul al XVIII-lea.
 13. Extraction (Operațiunea de recuperare) – 24 aprilie -> Un mercenar neînfricat (Chris Hemsworth) pornește în cea mai periculoasă misiune din carieră: să-l salveze pe fiul unui cap mafiot din mâinile răpitorilor.
 14. Dangerous Lies (Minciuni periculoase) – 30 aprilie -> O îngrijitoare moștenește averea pacientului ei, dar aceasta este legată de secrete întunecate, care o aruncă într-o lume plină de minciuni și pericole.
 15. Rich in Love (Bogați în dragoste) – 30 aprilie -> Angajat incognito la compania tatălui său pentru a-și dovedi calitățile, Teto se îndrăgostește de Paula și îi spune că a crescut sărac, dar minciuna scapă de sub control.

DOCUMENTARE

 1. How to Fix a Drug Scandal (Chimistă sau consumatoare?) – 1 aprilie -> Crimele șocante puse la cale de doi chimiști afectează sistemul judiciar al statului și schimbă definiția justiției pentru avocați, autorități și mii de deținuți.

 2. LA Originals (Oriol și Mr. Cartoon: Influențe mexicane în LA) – 10 aprilie -> Apropiați de viața străzii și hip-hop-ul mexican, Estevan Oriol și Mister Cartoon își urmăresc traseul de la statutul de artiști talentați la cel de pionieri ai culturii.
 3. The Innocence Files (Dovadă de nevinovăție) – 15 aprilie -> Dovadă de nevinovăție dezvăluie erorile și minciunile care au dus la o serie de condamnări incorecte și scoate la iveală nedreptățile făcute victimelor și celor acuzați.
 4. Circus of Books – 22 aprilie -> Karen și Barry Mason au gestionat vreme de aproape patru decenii magazinul de pornografie Circus of Books, devenit un reper important al comunității gay din Los Angeles.
 5. A Secret Love – 22 aprilie 
 6. Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story (Cyntoia Brown: De la condamnare la grațiere) – 22 aprilie -> După ce, la 16 ani, Cyntoia Brown este condamnată la închisoare pe viață, întrebări legate de trecutul și fiziologia ei și de lege îi pun vinovăția sub semnul întrebării.

 • ARASHI’s Diary: Voyage (Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj)Ep. 5 și 6/ aprilie -> La douăzeci de ani de la debutul trupei Arashi, alătură-te îndrăgiților muzicieni într-o nouă călătorie și descoperă-le viața, talentul și ceea ce au de oferit lumii.

ANIME

 1. Hi Score Girl – S2/ 9 aprilie -> Au ajuns la liceu, antrenându-se cu ajutorul jocurilor mecanice. Acum, Haruo, Akira și prietenii lor trebuie să facă față următorului nivel.

 2. Drifting Dragons (Dragoni inderiva) – 30 aprilie -> Dragonii fac parte din meniu atunci când membrii echipajului de pe Quin Zaza pornesc la vânătoare. Dacă dau greș, foamea va fi cea mai mică grijă a lor.

COMEDII

 1. David Batra: Elefanten I Rummet (David Batra: Elefantul din sufragerie) – 1 aprilie -> Comedianul suedez David Batra intră în detalii și descrie jucăuș beneficiile și dezavantajele căsătoriei cu un lider politic proaspăt demisionat.

 2. The Iliza Shlesinger Sketch Show (Iliza Shlesinger: Scheciuri) – 1 aprilie -> Iliza Shlesinger creează un spectacol cu sketch-uri plin de personaje absurde, păreri despre viața de femeie și comentarii sociale ireverențioase.
 3. Chris D’Elia: No Pain (Chris Elia: N-am suferit deloc) – 14 aprilie -> Chris D’Elia urcă pe scenă în Minneapolis și spune ce gândește despre diverse subiecte, de la autocenzură și delfinii problematici, până la puterile mutante.
 4. Mauricio Meirelles: Levando o Caos (Mauricio Meirelles: Ne îndreptăm spre haos) – 16 aprilie -> Comedianul brazilian Mauricio Meirelles susține un spectacol special de stand-up filmat la São Paulo.
 5. Middleditch & Schwartz – 21 aprilie -> Comedienii Thomas Middleditch și Ben Schwartz sunt protagoniștii acestui program special de improvizație în serial.
 6. Yours Sincerely, Kanan Gill (Cu stimă, Kanan Gill) – 24 aprilie -> Kanan Gill își evaluează viața prin prisma obiectivelor dintr-o scrisoare către el însuși compusă în adolescență, iar concluziile lui sunt întunecate, dar revelatoare.

COPII ȘI FAMILIE

 1. Spirit Riding Free: Riding Academy (Spirit: Cu sufletul liber – Școala de echitație) – 3 aprilie -> Pentru Lucky și prietenii ei începe un nou capitol după ce părăsesc Miradero și ajung să trăiască și să învețe la prestigioasa Academie de călărie Palomino Bluffs.

 2. StarBeam (Supersteluța) – 3 aprilie -> O fetiță cu superputeri are un prieten expert în tehnologie, care-i devine partener. Împreună cu amicul lor, un pescăruș, ei își protejează orașul de pe malul mării.
 3. The Big Show Show (Show-ul lui The Big Show) – 6 aprilie -> Fost luptător de wrestling, The Big Show nu mai urcă în ring și este gata de o provocare și mai dificilă: creșterea celor trei fiice în Florida, împreună cu soția lui.
 4. The Last Kids on Earth: Book 2 (Ultimii copii de pe Pământ: Cartea 2) – 17 aprilie -> Jack, June, Quint și Dirk se străduie să găsească zombi dispăruți, să-și revendice orașul și, eventual, să obțină în sfârșit un loc la masa celor șmecheri.
 5. The Willoughbys – 22 aprilie -> Convinși că le va fi mai bine pe cont propriu, copiii Willoughby pun la cale un plan pentru a-și trimite părinții egoisti în vacanță. Frații pornesc apoi în propria lor aventură pentru a descoperi adevărata semnificație a familiei.
 6. Hello Ninja (Salut, ninja!) S2/ 24 aprilie -> În acest serial bazat pe cartea ilustrată omonimă, Wesley și Georgie se transformă în mici ninja și revin pentru a rezolva probleme și pentru a salva situația.

EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. The Flash  S6, miercuri
 3. Outlander  S5, miercuri
 4. Better Call Saul  S5, miercuri
 5. Black Lightning – S3, joi
 6. Hook – S1, joi
 7. Riverdale – S4, joi
 8. DC’s Legends of Tomorrow – S5, joi
 9. The Blacklist (Lista neagră) – S7, duminică
 10. Patriot Act with Hasan Minhaj – volumul 5, duminică (din 29martie) (producție în stand-by și premieră amânată/ Hasan anunță clipuri tip Deep Cuts)

FILME ȘI SERIALE NONNETFLIX

 1. 84 Charing Cross Road (Strada Charring Cross, nr. 84) – 1 aprilie
 2. A Knight’s Tale (Povestea unui cavaler) – 1 aprile
 3. Addams Family Values (Valorile familiei Addams) – 1 aprilie
 4. Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (Anaconda 2 – Goana după Orhideea Blestemată) – 1 aprilie
 5. And You Thought Your Parents Were Weird (Părinții mei ciudați) – 1 aprilie
 6. Baby Boy (Baiețelul) – 1 aprilie
 7. Breathe (Rămâi) – 1 aprilie
 8. Can’t Hardly Wait (Viață de liceu) – 1 aprilie
 9. Disobedience (Nesupunere) – 1 aprilie
 10. Dr. Seuss’ The Cat in the Hat – 1 aprilie
 11. From Up on Poppy Hill (Dealul cu maci) – 1 aprilie
 12. Ghosts of Girlfriends Past (Fantomele fostelor iubite) – 1 aprilie
 13. Hello, My Name Is Doris – 1 aprilie
 14. Hellboy – 1 aprilie
 15. Heavy Metal – 1 aprilie
 16. Howl’s Moving Castle (Castelul umblător al lui Howl) – 1 aprilie
 17. In the Line of Fire (În bătaia puștii) – 1 aprilie
 18. Inside Job (Inside Job – Adevărul despre criză) – 1 aprilie
 19. Into the Storm (În mijlocul furtunii) – 1 aprilie
 20. Julian Schnabel: A Private Portrait (Julian Schnabel: Un portret privat) – 1 aprilie
 21. Les Misérables (Mizerabilii) – 1 aprilie
 22. Men in Black (Barbații în negru) – 1 aprilie
 23. Men in Black 2 (Bărbații în negru 2) – 1 aprilie
 24. Men in Black 3 (Bărbați în negru 3) – 1 aprilie
 25. Miracles from Heaven (Miracole din Paradis) – 1 aprilie
 26. Night of the Living Dead (Noaptea morților vii) – 1 aprilie
 27. Ponyo – 1 aprilie
 28. Pixels (Pixels – O aventură digitală) – 1 aprilie
 29. Pom Poko – 1 aprilie
 30. Quarantine (Carantina) – 1 aprilie
 31. Rent (Viață de boem) – 1 aprilie
 32. Ricki and the Flash – 1 aprilie
 33. Sex, lies, and videotape (Sex, minciuni și casete video) – 1 aprilie
 34. The Addams Family (Familia Addams) – 1 aprilie
 35. The Brothers (Frații) – 1 aprilie
 36. The Dog Who Saved Easter (Un câine salvează Paștele) – 1 aprilie
 37. The Karate Kid (Karate Kid) – 1 aprilie
 38. The Next Karate Kid (Un alt Karate Kid) – 1 aprilie
 39. The Lake House (Casa de lângă lac) – 1 aprilie
 40. The Man from U.N.C.L.E. (Agentul de la U.N.C.L.E.) – 1 aprilie
 41. The Meg (MEG: Confruntare în adâncuri) – 1 aprilie
 42. The Mask of Zorro (Masca lui Zorro) – 1 aprilie
 43. The Swan Princess (Prințesa lebădă) – 1 aprilie
 44. The Swan Princess: The Mystery of the Enchanted Treasure – 1 aprilie
 45. Prințesa lebădă: Misterul regatului fermecat – 1 aprilie
 46. The Squid and the Whale (Câinele și pisica) – 1 aprilie
 47. The Wind Rises (Vântul se întețește) – 1 aprilie
 48. Think Like a Man (Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat) – 1 aprilie
 49. Turbulence (Turbulențe) – 1 aprilie
 50. Violet Evergarden Gaiden: Eternity and the Auto Memories Doll (Violet Evergarden: Păpușa Automată cu Memorie) – 1 aprilie
 51. When the Bough Breaks (Când se rupe craca) – 1 aprilie
 52. When Marnie Was There (Anna și Marnie) – 1 aprilie
 53. Wayne’s World (Lumea lui Wayne) – 1 aprilie
 54. Whisper of the Heart (Șoapte din inimă) – 1 aprilie
 55. Waiting… (Cu ce vă servim?) – 1 aprilie
 56. Proud Mary (Proud Mary – Asasina) – 7 aprilie
 57. The Star (Primul Crăciun) – 7 aprilie
 58. Accepted (Acceptat) – 10 aprilie
 59. American Reunion (Plăcintă Americană. Din nou pe felie) – 10 aprilie
 60. Bring It On: In It to Win It (Majoretele: Totul pentru victorie) – 10 aprilie
 61. Bring It On Again (Majoretele) – 10 aprilie
 62. Bring It On: Fight to the Finish (Majoretele: Luptă până la capăt) – 10 aprilie
 63. Babe (Povestea lui Babe Ruth) – 10 aprilie
 64. Blue Crush (Provocarea albastră) – 10 aprilie
 65. Elizabeth – 10 aprilie
 66. Get Him to the Greek (Adu-l urgent pe scenă!) – 10 aprilie
 67. Hannibal – 10 aprilie
 68. Jaws 2 (Fălci 2) – 10 aprilie
 69. Jaws 3 (Fălci 3) – 10 aprilie
 70. Jaws: The Revenge (Fălci: Răzbunarea) – 10 aprilie
 71. Meet Joe Black (Întâlnire cu Joe Black) – 10 aprilie
 72. Out of Africa (Departe de Africa) – 10 aprilie
 73. Red Dragon (Dragonul Roșu) – 10 aprilie
 74. The Mummy Returns (Mumia revine) – 10 aprilie
 75. The Breakfast Club (Școala de sâmbătă) – 10 aprilie
 76. The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumia: Mormântul Împăratului Dragon) – 10 aprilie
 77. The Land Before Time (Tarâmul uitat de timp) – 10 aprilie
 78. The Scorpion King (Regele Scorpion) – 10 aprilie
 79. The Mummy (Mumia) – 10 aprilie
 80. Code 8 (Code 8: Renegații) – 11 aprilie
 81. Smallfoot (Aventurile lui Smallfoot) – 14 aprilie
 82. The Nun (Călugărița: Misterul de la mănăstire) – 21 aprilie
 83. 5Gang: Un altfel de Crăciun – 27 aprilie
 84. Call Me by Your Name (Strigă-mă pe numele tău) – 28 aprilie
 • Community (Studenți part-time) – S1-6/ 1 apilie
 • Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir (Miraculos: Buburuza și Motan Noir) – S3 – Partea 1 & 2/ 1 apilie
 • Pokémon the Series: Sun & Moon (Pokémon – Serialul: Soarele și Luna) – S3/ 1 apilie
 • Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts – 17 apilie
 • The Story of God with Morgan Freeman (Povestea lui Dumnezeu) – 21 apilie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s