Noi episoade ‘Keeping Up With The Kardashians’ și ‘The Funny Dance Show’, în aprilie la E!

THE FUNNY DANCE SHOW

Gazdele Justine Marino și Heidi Heaslet alături de juriul format din Loni Love, Allison Holker și Justin Martindale, urmăresc comedianții aflați în cursa pentru $10,000, bani care sunt donați către o cauză caritabilă aleasă de câștigători

Producția realizată de Justine Marino și Heidi Heasletlive, care are ca decor celebrul club de comedie Comedy Store, The Funny Dance Show, combină un concurs de dans și comedia. Noul show arată ce se poate întâmpla când cei mai amuzanți comedianți, unii dintre ei lipsiți de ritm, se întrec într-un concurs de dans. Indiferent de talentul la dans, sau lipsa acestuia, rezultatul este absolut amuzant.

În fiecare săptămână, doi comedianți, ajutați de prieteni și coregrafi profesioniști, încearcă să își îmbunătățească tehnica pentru evoluția lor în fața juriului. În seara spectacolului, concurenții încearcă să câștige cei $10,000 pentru cauza caritabilă pentru care luptă fără să nu se rănească în fața publicului din club.

Prezentatori, scenariști și producători executivi: Justine Marino și Heidi Heaslet. Juriul: Loni Love (comedian și co-host pentru The Real), Allison Holker (So You Think You Can Dance și Dancing with the Stars) și Justin Martindale (comediant și vedetă de televiziune)

Echipele care vor evolua pe scenă sunt: Jessimae Peluso și Flula Borg vs. Candice Thompson și Maz Jobrani; Jade Catta-Preta și Marcella Marcella Arguello vs. Daniel Franzese și Irene Choi; Fortune Feimster și Willie Hunter vs. Fahim Anwar și Becky Robinson;  Ron Funches și Blair Socci vs. Adam Ray și Brad Williams; Kel Mitchell și Carly Jibson vs. Yamaneika Saunders și Jeremiah Watkins.

The Funny Dance Show este o producție Ugly Brother Studios, având ca producători executivi pe Mike Duffy, Tim Duffy, Justine Marino, Heidi Heaslet și Rob Bagshaw.

The Funny Dance Show are premiera vineri, 3 aprilie de la 22:00 la E!


KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

Familia Kardashian-Jenner revine și are parte de cele mai mari provocări de până acum, în noul sezon din Keeping Up With The Kardashians. După nefericitul eveniment, familia se luptă cu neîncrederea și conflicte. Kim, Khloe și Kourtney trebuie sa ia decizii în calitate de părinți dar și personale pe măsură ce viața le pune în noi ipostaze. Dar, la finalul zilei, rivalitatea între surori nu poate câștiga în fața iubirii pe care această familie o are.

Sezonul 18 are premiera duminică, 5 aprilie, de la 22:00 la E!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s