Romanul ‘The Plot Against America’ (ro. Complotul împotriva Americii), o nouă ecranizare HBO

Miniseria în șase părți bazată pe apreciatul roman al lui Philip Roth, „Complotul împotriva Americii” va putea fi urmărită pe HBO GO. Primul episod este disponibil deja.

Membrii unei familii din New Jersey urmăresc ascensiunea politică a eroului aviator și xenofob populist Charles Lindbergh, care devine președinte și îndreaptă națiunea către fascism. Serialul are la bază romanul omonim scris de Philip Roth.

Miniseria bazată pe romanul „Complotul împotriva Americii” prezintă o istorie americană alternativă povestită prin ochii unei familii de evrei din clasa muncitoare din New Jersey în timpul ascensiunii politice a lui Charles Lindbergh, un erou aviator care devine președinte.

Sinopsisul primului episod
Primul episod începe povestea în ajunul ciclului electoral din 1940, când președintele în exercițiu Franklin Roosevelt, un politician atât de profesionist pe cât poate produce democrația, se trezește dintr-odată sfidat de un politician din afară. Lindbergh și-a câștigat faima datorită legendarului său zbor solo deasupra Atlanticului în urmă cu 13 ani și se numără, pentru mulți americani, printre cei mai mari eroi ai țării.

Un nou episod va fi disponibil în fiecare marți pe HBO GO și de la ora 20:00 la HBO.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s