E!: One World: Together At Home, un eveniment special găzduit de Fallon, Kimmel și Colbert, organizat de Lady Gaga

ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII (OMS), GLOBAL CITIZEN ȘI MULTE VEDETE SE REUNESC PENTRU A OPRI RĂSPÂNDIREA AFECȚIUNII COVID-19

Duminică, 19 aprilie, la ora 20:00, E! va difuza One World: Together At Home, un eveniment special ce susține generarea de fonduri pentru a combate afecținuea COVID-19. Global Citizen și Organizația Mondială a Sănătății se unesc într-un eveniment alături de cele mai mari vedete ale lumii.

Programul One World: Together at Home este urmarea fenomenului digital cu același nume, inițiativă ce aplaudă eforturile personalului medical și susține Organizația Mondială a Sănătății (OMS) în lupta pentru combaterea pandemiei.

La acest eveniment organizat de Lady Gaga vor lua parte Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong din Green Day, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris și Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan și Stevie Wonder.

ONEWORLD_1x1_CLEAN

Programul de două ore este găzduit de trei cunoscuți prezentatori ai show-urilor de noapte: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert. Cei mai mari artiști ai lumii se angajează să doneze pentru Fondul de Solidaritate din cadrul OMS.

Transmisiunea va ridica moralul publicului cu aparițiile vedetelor din artă, sport și comedie, ce vor interpreta roluri menite să educe și să informeze publicul cu privire la metodele de prevenție și riscurile afecțiunii COVID-19. În cadrul programului vor fi prezentate interviuri cu experții OMS, dar și situații întâlnite de personalul medical aflat în prima linie, în toată lumea, curajul și sacrificiul lui fiind un evidențiate în aceste momente.

După transmiterea live programată pe 18 aprilie, One World: Together at Home este difuzat de E! duminică, 19 aprilie, de la 20:00.

———

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s