Comunicat de presă: noutățile lunii mai pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în mai?

SERIALE

 1. Casi feliz (Aproape fericit) – S1/ 1 mair -> Sebastián este un prezentator radio care încearcă să-și găsească drumul în lume, pe fondul relației cu fosta soție pe care încă o mai iubește și cu cei doi copii.
 2. Hollywood – S1/ 1 mai -> Semnat de Ryan Murphy și Ian Brennan, HOLLYWOOD urmărește un grup de actori și cineaști care încearcă să se lanseze în Cetatea Filmului indiferent de prețul plătit.
 3. Into the Night (În negura nopții) – S1/ 1 mai -> Soarele începe brusc să ucidă totul în cale, iar pasagerii unui zbor de noapte de la Bruxelles încearcă să supraviețuiască prin toate mijloacele posibile.
 4. Workin’ Moms (Mami merge și la muncă) – S4/ 6 mai -> Se apropie mari schimbări în timp ce mămicile își susțin copiii, partenerii și afacerile și, mai important, se susțin pe ele însele.
 5. Dead to Me (Nu mai exiști pentru mine) – S2/ 8 mai -> După revelațiile sângeroase din trecut, Jen și Judy se luptă să-și ascundă secretele sumbre. Cu un vizitator neașteptat în oraș și detectiva Perez pe urme, miza crește.
 6. Restaurants on the Edge (Restaurante pe muchie de cuțit) – S2/ 8 mai -> Experții își continuă misiunea internațională de salvare a restaurantelor. Cu puțină încurajare și ceva reamenajări, se pot întâmpla miracole.
 7. Rust Valley Restorers (Restauratorii din Rust Valley) – S2/ 8 mai -> Viața apasă pedala de viteză, iar Mike restaurează o serie de vehicule clasice, inclusiv un bolid din Detroit. Avery capătă un nou rol în cadrul atelierului.
 8. The Eddy – S1/ 8 mai -> Plasat în Parisul contemporan, serialul spune povestea proprietarului unui club în dificultate, a trupei localului și a pericolelor orașului haotic în care trăiesc.
 9. Valeria – S1/ 8 mai -> O scriitoare aflată într-o criză maritală și de creație își găsește refugiu și sprijin în cele trei bune prietene ale ei. Bazat pe romanele lui Elisabet Benavent.
 10. Bordertown (Sorjonen) – S3/ 11 mai -> Confruntându-se cu griji legate de viitorul propriei familii și o mulțime de noi crime, Kari are de înfruntat un adversar care i-a studiat cazurile din trecut.
 11. Chichipatos (Mediocrul și întru nimic remarcabilul Juanqini) – S1/ 15 mai -> Un magician angajat pentru o petrecere intră în bucluc atunci când, în timpul unui spectacol, face să dispară un baron al drogurilor și nu îl mai poate aduce înapoi.
 12. Dérapages (Derapaje) – S1/ 15 mai -> Alain Delambre, un șomer de 57 de ani, aste momit cu o slujbă atrăgătoare. Dar lucrurile o iau razna când își dă seama că a devenit un pion într-un crud joc corporatist.
 13. Magic for Humans (Un magician printre oameni) – S3/ 15 mai -> A revenit ca să scoată un iepure din… piñata? Justin Willman surprinde întotdeauna cu abilitățile sale magice, care amuză, încântă, păcălesc și dezarmează.
 14. White Lines – S1/ 15 mai -> O femeie din Manchester își lasă în urmă viața liniștită și pleacă la Ibiza, în căutarea adevărului despre dispariția fratelui său.
 15. La reina de Indias y el conquistador (Regina și cuceritorul) – S1/ 16 mai -> La optsprezece ani după ce conchistadorul spaniol Pedro de Heredia i-a trădat tribul și i-a frânt inima, băștinașa Catalina revine în viața lui și caută răzbunare.
 16. The Big Flower Fight (Marea bătălie a florilor) – S1/ 18 mai -> În această emisiune-concurs, echipe de florari, sculptori și peisagiști își etalează talentul pentru a crea aranjamente florale extravagante.
 17. Sweet Magnolias (Dulcile magnolii) – S1/ 19 mai -> Maddie Townsend are multe pe cap, printre care trei copii, un soț care o înșală și un pețitor neașteptat despre care vorbește tot orașul.
 18. Control Z – S1/ 22 mai -> Izolată social, dar atentă observatoare, Sofía încearcă să afle identitatea unui hacker care dezvăluie secretele elevilor în tot liceul.
 19. History 101 (Pastila de istorie) – S1/ 22 mai -> Infografice și filmări de arhivă oferă mici lecții de istorie despre progrese științifice, mișcări sociale și descoperiri care au schimbat lumea.
 20. Selling Sunset (Apusul e de vânzare) – S2/ 22 mai -> Revenind cu sezonul 2, reality-show-ul prezintă elita agenților imobiliari din L.A., picanteriile din viețile lor, imobilele luxoase și clienții din înalta societate.
 21. Trailer Park Boys: The Animated Series (Trailer Park Boys: Serialul animat) – S2/ 22 mai -> Acest serial de animație revine cu sezonul 2, în care toți cei din gașcă se transformă în desene animate.
 22. Dynasty (Dinastia) – S3/ 23 mai -> Această versiune modernă a emblematicei telenovele care urmărește două dintre cele mai bogate familii din America revine cu sezonul 3.
 23. Space Force (Forța Spațială) – S1/ 29 mai -> Un serial de comedie despre oamenii care au primit misiunea de a înființa Forța Spațială, o nouă ramură a armatei americane. Produs de Greg Daniels și Steve Carell.
 • Blood & Water (Sângele și apa) – mai -> O adolescentă de 16 ani se transferă la același liceu cu o fată pe care o crede sora sa și care a fost răpită la naștere cu 17 ani în urmă.

FILME

 1. All Day and a Night (O noapte și o viață întreagă) – 1 mai -> Condamnat la închisoare pe viață, un tânăr deținut analizează circumstanțele și sistemul care l-au împins pe drumul infracționalității.
 2. Furie (E casa mea!) – 1 mai -> O familie întoarsă din vacanță își găsește casa invadată de niște ocupanți stranii.
 3. Mrs. Serial Killer (Soția devotată) – 1 mai -> Când un medic este închis pentru o serie de crime șocante, credincioasa lui soție încearcă să ucidă într-un mod similar pentru a-i dovedi nevinovăția.
 4. The Half Of It (Nici n-ai idee) – 1 mai -> Timida Ellie, o elevă de 10, îl ajută pe Paul, un sportiv licean, să cucerească o fată. Dar prietenia lor se complică atunci când Ellie se îndrăgostește de aceeași fată.
 5. 18 regali (Cele optsprezece daruri) – 8 mai -> O mamă cu cancer în fază terminală lasă în urmă 18 daruri sentimentale, pe care fiica ei încă nenăscută le va primi la fiecare aniversare, până când va deveni adultă.
 6. The Wrong Missy (Cealaltă Missy) – 13 mai -> Crezând că a invitat-o pe femeia visată într-o vacanță în Hawaii, Tim își seama prea târziu că, din greșeală, a chemat pe cineva cu care avusese o întâlnire de coșmar.
 7. Te quiero, imbécil (Te iubesc, tâmpitule) – 15 mai -> Viața unui bărbat de peste 30 de ani este dată peste cap atunci când își pierde și iubita, și slujba în aceeași zi.
 8. Rebelión de los Godinez – 20 mai 
 9. The Lovebirds (Porumbeii) – 22 mai -> Un cuplu pe cale să se despartă este implicat fără să vrea într-o crimă și pornește într-o cursă nebună pentru a-l găsi pe ucigaș și pentru a-și dovedi nevinovăția.
 10. I’m No Longer Here (Nu mai sunt aici) – 27 mai -> Din cauza problemelor cu un cartel, Ulises, un băiat de 17 ani, trebuie să se mute la New York și să lase în urmă în Mexic tot ce-i era mai drag: gașca și petrecerile.
 11. La corazonada (Intuiție) – 28 mai -> O polițistă începătoare (Luisana Lopilato) și un detectiv (Joaquín Furriel) cercetează uciderea unei tinere de 19 ani, principalul suspect fiind prietena ei cea mai bună.

DOCUMENTARE

 1. Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics (Tripat: Aventuri psihedelice) – 11 mai -> În acest documentar amuzant despre istoria psihedelicelor, staturile își amintesc cele mai bulversante experiențe cu ajutorul animației, reconstituirilor și nu numai.
 2. Trial By Media (Procese judecate în mass-media) – 11 mai -> În acest serial documentar despre crime reale sunt studiate cele mai dramatice procese din istorie, fiind subliniat impactul mass-mediei asupra verdictelor.
 3. ARASHI’s Diary: Voyage (Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj) – Ep.7/ 19 mai -> Masaki Aiba, unul din membrii trupei ARASHI, își dezvăluie povestea, personalitatea și părerea despre decizia grupului.
 4. Ben Platt Live From Radio City Music Hall – 20 mai -> Actorul și interpretul Ben Platt joacă într-un spectacol cu casa închisă, înregistrat la Radio City Music Hall din New York.
 5. Somebody Feed Phil (Cineva să-l hrănească pe Phil) – S3/ 28 mai -> Phil Rosenthal, creatorul serialului Dragul de Raymond, călătorește pe tot globul, vizitând diferite culturi și tradiții culinare.

ANIME

 1. Scissor Seven (Foarfecele lui Șapte) – S2/ 7 mai -> Frizer ziua, ucigaș plătit noaptea. Asasinul prost plătit, înarmat cu foarfece, pentru care nu aceasta pare să fie adevărata chemare, revine cu sezonul 2.
 2. Dorohedoro – 28 mai -> Amnezicul Caiman caută să scape de blestemul capului reptilian ucigându-l pe vrăjitorul responsabil cu ajutorul prietenei sale, Nikaido. Aici, aceasta este o amenințare.

COMEDII

 1. Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill (Jerry Seinfeld: 23 de ore de tăiat frunze la câini) – 5 mai -> Într-un spectacol de stand-up pe Broadway, Jerry Seinfeld vine în fața newyorkezilor cu cel mai nou desfășurător de doleanțe și poante.
 2. Patton Oswalt: I Love Everything (Patton Oswalt: Îmi place totul) – 19 mai -> Noul program special de stand-up cu Patton Oswalt include un segment care îl prezintă pe Bob Rubin, unul dintre cei care l-au influențat cel mai mult pe marele comedian.
 3. Hannah Gadsby: Douglas – 26 mai -> Un nou program special de stand-up cu comediana australiană Hannah Gadsby.
 • Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room (Cea mai interesantă persoană din încăpere) – mai ->Folosindu-și talentele de muzician și comedian, Kenny Sebastian analizează încălțămintea demodată, păsările care nu zboară și propria teamă de nu fi suficient de amuzant.

COPII ȘI FAMILIE

 1. Go! Go! Cory Carson: The Chrissy (Tit-Tit! Matei Mașinescu: Dansul lui Chrissy) – 1 mai -> Copiii din familia Mașinescu câștigă un concurs cu un dans creat de Matei. Dar, când „dansul lui Chrissy” începe să prindă, surorile lui au parte de toată atenția!
 2. Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (Chico Bon Bon: Maimuțica pricepută) – 8 mai -> Acest serial caraghios îi învață pe preșcolari bazele mecanicii și felul în care funcționează lucrurile din jur. Bazat pe cărțile ilustrate ale lui Chris Monroe.
 3. The Hollow (Vidul misterios) – S2/ 8 mai -> După ce descoperă adevărul din spatele vidului, Adam, Mira și Kai trebuie să-și înfrunte teama și să se confrunte împreună cu provocări încă și mai mari.
 4. True: Terrific Tales (True: Povești uimitoare) – 12 mai -> Prin magia caruselului cu povești, True și prietenii ei creează propriile versiuni după Pinocchio, Scufița Roșie și alte basme clasice.
 5. She-Ra and the Princesses of Power (She-Ra și prințesele puterii) – S5/ 15 mai -> În timp ce prințesele se pregătesc să-l înfrunte pe Fruntașul Hoardei în bătălia finală, Adora este nevoită să se confrunte cu cel mai evaziv dușman al ei: ea însăși.

EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune)marți
 2. The FlashS6, miercuri
 3. HookS1, joi
 4. DCs Legends of Tomorrow – S5, joi
 5. The Underclass (O clasă aparte) – S1, joi/ începând cu 7 mai
 6. The Blacklist S7, duminică
 7. Snowpiercer (Expresul zăpezii) S1, mai -> În acest thriller futurist, lumea a devenit un ținut înghețat, iar cei rămași locuiesc într-un tren gigantic, care înconjoară globul la nesfârșit.

FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX

 1. Against All Odds (Pe urmele lui Jesse) – 1 mai
 2. Arthur Christmas (Marea cursă de Crăciun) – 1 mai
 3. Blue Thunder (Prototipul boomerang) – 1 mai
 4. Catch Me If You Can (Prinde-mă! Dacă poți!) – 1 mai
 5. Cold Pursuit (Ucide-i cu sânge rece) – 1 mai
 6. Cop Out – 1 mai
 7. Cracked Up, The Darrell Hammond Story (Darrell Hammond: Copilăria tristă a unui comedian) – 1 mai
 8. Crazy Rich Asians (Asiatici bogați și nebuni) – 1 mai
 9. Deadfall (Capcana) – 1 mai
 10. Deliverance (Eliberarea) – 1 mai
 11. Dune – 1 mai
 12. Forrest Gump – 1 mai
 13. Gangster’s Paradise: Jerusalema (Povestea unui gangster) – 1 mai
 14. Grizzly Man (Omul grizzly) – 1 mai
 15. It Takes Two (În tandem) – 1 mai
 16. Material (Materialul) – 1 mai
 17. Midnight Sun (Sub soarele nopții) – 1 mai
 18. Swept Away (Naufragiați) – 1 mai
 19. The General’s Daughter (Fiica generalului) – 1 mai
 20. The Manchurian Candidate (Candidatul altora) – 1 mai
 21. Pacific Rim: Uprising (Pacific Rim 2: Revolta) – 3 mai
 22. Goosebumps (Goosebumps – Îți facem părul măciucă) – 8 mai
 23. Malang (Malang: Haos sângeros) – 8 mai
 24. Güzelligin Portresi (Un portret misterios) – 15 mai
 25. Thoroughbreds – 17 mai
 26. Around the World in 80 Days (Ocolul Pământului în 80 de zile) – 21 mai
 27. BASEketball – 22 mai
 28. Battleship – 22 mai
 29. Children of Men (Copiii tatălui) – 22 mai
 30. Contraband (Contrabandă) – 22 mai
 31. Curious George (Curiosul George) – 22 mai
 32. King Kong – 22 mai
 33. Miami Vice – 22 mai
 34. Parenthood (Numai tată să nu fii!) – 22 mai
 35. Psycho – 22 mai
 36. Ted – 22 mai
 37. The Adjustment Bureau (Gardienii destinului) – 22 mai
 38. The Blues Brothers (Frații Blues) – 22 mai
 39. Vertigo (Amețeala) – 22 mai
 • Kid-E-Cats (Trei pisicuțe) – S2/ 1 mai
 • Colony – S3/ 3 mai
 • Ash vs. Evil Dead (Ash împotriva răului) – S3/ 26 mai

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s