CBS reînnoiește 18 seriale: NCIS, FBI, Bob ♥ Abishola, All Rise și altele

CBS se pregătește de perioada upfronts (conferințele de presă prin care posturile americane anunță grila de programe pentru sezonul următor) și, în timp ce filmările pentru toate serialele postului sunt puse pe pauză, a decis reînnoirea a 18 seriale din portofoliul său.

Astfel, CBS a confirmat noi sezoane pentru dramele All Rise, Blue Bloods, Bull, FBI, FBI: Most Wanted, MacGyver, Magnum P.I., NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans, Seal Team și S.W.A.T., respectiv pentru comediile Bob ♥ Abishola, The Neighborhood și The Unicorn. În același comunicat, CBS a confirmat și noi sezoane pentru programele de știri 60 Minutes și 48 Hours, precum și pentru reality-show-ul Undercover Boss.

Titlurile se alătură serialelor deja reînnoite ale postului: Evil, Mom și Young Sheldon (ultimele două fiind reînnoite pentru două sezoane anul trecut), respectiv reality-show-urilor Survivor și The Amazing Race, însumând 23 de seriale și programe, mai mult decât orice alt post american.

De asemenea, postul a anunțat și patru anulări: Broke, Carol’s Second Act, Tommy și Man with a Plan. ViacomCBS a anunțat că va susține virtual conferințele upfronts, iar pentru CBS este rezervată ziua de 19 mai, dată la care postul va anunța grila completă de toamnă.

Sursa

2 thoughts on “CBS reînnoiește 18 seriale: NCIS, FBI, Bob ♥ Abishola, All Rise și altele

  1. Glume previzibile, dar îmi place Man with a Plan. În plus, God Friended Me era excelent pentru o pauză de la viața de zi cu zi, un serial care te binedispune în orice zi, păcat că nu are loc de atâtea acronime…

    Rămân cu Survivor și Amazing Race de aici. Și Sheldon! Am uitat de Sheldon! Care, după un început nu prea promițător, m-a prins rău de tot.

    PS: Salutări, echipă! Scuze că n-am mai trecut de mult pe aici, ci doar v-am urmărit în liniște.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s