CBS: Seriale noi și grila sezonului TV 2020/21 (video)

Fie ploaie, fie vânt, pandemie ori nu, CBS și-a fixat grila pentru sezonul 2020/21. Fără prea multe surprize, cu 23 de reînnoiri ale serialelor existente și doar trei titluri noi, oficialii postului demonstrează încă o dată că nu vor să riște nimic, mai ales în aceste vremuri tulburi.

Rămânând televiziunea broadcast cu cele mai mari ratinguri și cu seriale tip distribuite multiplatform și pe numeroase piețe internaționale, așa cum era de așteptat, printre reînnoirile anunțate săptămâna trecută se numără franciza NCIS (sezonul 18, respectiv 12 pentru Los Angeles și 7 pentru New Orleans), FBI (sezonul 3 și respectiv 2 pentru Most Wanted), SEAL Team și S.W.A.T., Blue Bloods, MacGyver și Magnum P.I., iar lista continuă cu proceduralele legale Bull și All Rise. Nici comediile postului nu au fost trecute cu vederea, Bob Abishola și The Unicorn urmând să revină alături de The Neighborhood, Mom și Young Sheldon cu noi episoade. Titlurile complete și cele patru anulări, aici.

Jucând încă la sigur, cu excepția comediei originale semnate de Chuck Lorre (Two and a Half Men, Mike & Molly, Mom), cele două titluri de la categoria dramă/ acțiune sunt remake-uri ale unor cunoscute și puțin mai vechi titluri. Trendul acesta al remake-urilor și al reboot-urilor pare a nu se fi stins, mai multe televiziuni apelând în continuare la reînvierea într-un nou format al titlurilor îndrăgite cu ani în urmă de public.

SERIALE NOI

B POSITIVE
Recent divorțat, terapeut de profesie și tată, Drew găsește un donator de rinichi acolo unde și de unde nu s-ar fi așteptat niciodată. Mai exact, persoana dispusă să îi fie donator este chiar o veche cunoștință din trecutul său, Gina, o femeie impulsivă care preferă să acționeze acum și aici decât să piardă timpul cu vorbăria și care, în ciuda acestor diferențe, această nouă experiență îi va uni și apropia mai mult decât ar fi crezut, dezvoltând o relație ce le va schimba viața amândurora.

Distribuție: Thomas Middleditch, Annaleigh Ashford, Kether Donohue, Sara Rue, Kamryn Kunody
Premieră: toamnă 2020/ joi

———

CLARICE
Serialul o are protagonistă pe Clarice Starling, reîntoarsă în FBI la șase luni de la evenimentele petrecute în The Silence of the Lambs (ro. Tăcerea mieilor). Un agent FBI inteligent și totuși vulnerabil în lumina evenimentelor desfășurate recent, noul proiect prezintă povestea lui Clarice atât personal, cât și profesional.

Distribuție: Rebecca Breeds, Kal Penn, Nick Sandow, Michael Cudlitz, Lucca de Oliveira, Devyn A. Tyler
Premieră: midseason 2021

———

THE EQUALIZER
Remake al clasicului cu același nume difuzat în perioada 1985-89, noul proiect CBS o are protagonistă pe Queen Latifah în rolul Danei Owens, o femeie enigmatică cu un trecut învăluit în mister, dar care alege să își utilizeze capacitățile sale în într-ajutorarea celor rămași fără ajutor. Seria originală ce l-a avut protagonist pe Edward Woodward, a fost transpusă în 2014 pe marele ecran, cu Denzel Washington într-o reimaginare a personajului principal, Robert McCall.

Distribuție: Queen Latifah, Chris Noth, Lorraine Toussaint, Tory Kittles, Liza Lapira, Laya DeLeon Hayes
Premieră: toamnă 2020/ duminică


Surse: 1, 2, 3

———

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s