Reînnoiri și anulări la ABC

Iată că după zile și zile în care cei de la ABC au tăcut mâlc cu privire la grila noului sezon și cu atât mai mult la titlurile ce vor reveni, nu am fi crezut niciodată că mai ales acum când au rămas fără titluri veterane Modern Family, Agents of SHIELD, How to Get Away with Murder și Fresh Off the Boat, vor decide anularea unor seriale deja scăpate de emoțiile primului sezon. Și totuși mare parte dintre proiectele anulate așteptau o reînnoire cu sezonul 3.

La capitolul reînnoiri, televiziunea alfabet a dat vești bune la nu mai puțin de opt seriale, telespectatorii urmând să se reîntâlnească cu episoade noi din comediile The Goldbergs (S8), Black-ish (S7), American Housewife (S5), The Conners (S3), mixed-ish (S2), dar și din dramele A Million Little Things (S3), The Rookie (S3), Stumptwon (S2). La acestea se adaugă anterior anunțatele Grey’s Anatomy (S16), Station 19 (S4) și The Good Doctor (S4).

Alături de acestea, au fost confirmate reveniri și pentru emisiunile de tip concurs ori reality – 20/20, American Idol, Americas Funniest Home Videos, Dancing with the Stars, Shark Tank, The Bachelor, Who Wants to Be a Millionaire.

Anunțul celor de la ABC nu a vizat doar reînnoiri, ci și vești mai puțin plăcute pentru fanii comediilor Bless This Mess, Schooled, Single Parents și a novicelui Emergence, pentru care a fost anunțată anularea după două, respectiv un sezon.

Din grila originală, oficialii postului trebuie să revină cu o decizie pentru titlurile lansate în midseason, For Life și The Baker and the Beauty.

Surse: 1, 2

Posted in ABC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s