Comunicat de presă: noutățile lunii iunie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în iunie?

SERIALE

 1. Fuller House: The Farewell SeasonSezon final/ 2 iunie -> Jimmy și Steph aduc acasă bebelușul și află imediat cum este să fii părinte. Însă aceasta nu este o problemă, pentru că au la dispoziție o casă plină de ajutoare.

 2. Hospital Playlist (Coridoarele spitalului) S1/ 4 iunie -> Fiecare zi e un miracol pentru cinci medici și pacienții lor dintr-un spital unde se împletesc nașterea, moartea și toate celelalte momente ale vieții.
 3. M’entends-tu? (Mă auzi?) S1/ 4 iunie -> Trei prietene dintr-un cartier sărac își păstrează umorul și speranța, în ciuda relațiilor dezastruoase și a familiilor disfuncționale.
 4. 13 Reasons Why (Cele treisprezece motive)S4/ 5 iunie -> Absolvirea se apropie, iar Clay și prietenii săi încearcă să rămână cu un pas în față pe măsură ce secretele trecutului le amenință viitorul.
 5. Queer EyeS5/ 5 iunie-> Cei cinci fabuloși pornesc la drum către Philadelphia și transformă un nou grup de eroi de zi cu zi, de la un DJ muncitor la o frizeriță de câini aflată la ananghie.
 6. Curon S1/ 10 iunie
 7. Reality Z (Realitatea Z) S1/ 10 iunie -> O apocalipsă a zombilor îi prinde pe concurenții dintr-un reality-show brazilian în studioul de televiziune, de unde încearcă să scape de hoardele de mâncători de oameni.
 8. Dating Around (Caleidoscopul sentimentelor) – S2/ 12 iunie -> Șase noi persoane singure își caută dragostea (sau ceva de genul acesta) participând la o serie de prime întâlniri. Pe cine vor alege pentru o a doua întâlnire?
 9. F is for Family – S4/ 12 iunie -> Frank primește o vizită nedorită de la tatăl său, Sue descoperă minunile tehnicii Lamaze, iar Bill devine faimos pe terenul de hochei.
 10. The Search (Căutarea) – S1/ 12 iunie -> Când un copil dispare dintr-un cartier respectabil din Ciudad de Mexico, sunt dezvăluite secrete de familie și modul în care funcționează puterea printre cei înstăriți.
 11. The Woods – S1/ 12 iunie -> Speranțele unui procuror din Varșovia renasc după descoperirea unui cadavru și a legăturii acestuia cu sora sa dispărută acum 25 de ani. După un roman de Harlan Coben.
 12. The King: Eternal Monarch (Regele, monarhul etern) – S1/ 13 iunie -> Un împărat coreean modern trece printr-un portal misterios într-o lume paralelă, unde întâlnește o polițistă îndrăzneață.
 13. Marcella – S3/ 14 iunie -> Optsprezece luni mai târziu, Marcella trăiește sub o identitate asumată în Belfast, unde s-a infiltrat într-o organizație criminală ca agent sub acoperire.
 14. Mr. Iglesias (Dom’ profesor Iglesias) – Partea 2/ 17 iunie -> Serialul despre un amuzant profesor de liceu care încearcă să schimbe viețile elevilor inteligenți, dar neserioși se întoarce cu partea a doua.
 15. The Order (Ordinul secret) – S2/ 18 iunie -> La Universitatea Belgrave, dușmănia dintre vârcolaci și magicieni ajunge într-un punct critic. Curând, însă, un rău și mai mare amenință să-i distrugă pe toți.
 16. Floor Is Lava (Lavă pe pământ!) – S1/ 19 iunie -> O competiție în care echipele trebuie să treacă de camere pline cu lavă sărind pe scaune, agățându-se de draperii și balansându-se de candelabre. Da, e pe bune.
 17. Girls from Ipanema – S1/ 19 iunie
 18. Most Beautiful Thing (Cel mai frumos lucru) – S2/ 19 iunie -> Malu și celelalte doamne lasă în urmă tragedia recentă și, pline de curaj, se confruntă cu provocări în carieră, noi perspective romantice și diverse nedreptăți.
 19. The Politician (Politicianul) – S2/ 19 iunie -> Trădări, un triunghi amoros și un candidat axat pe un singur subiect. Toate duc la o bătălie murdară pentru senat, pe care Payton va face orice ca să o câștige.
 20. The Sinner: Jamie – S3/ 19 iunie
 21. Crazy Delicious (Concurs de delicatese) – S1/ 24 iunie -> Folosind ingrediente dintr-o pădure comestibilă, bucătari amatori prepară creații culinare originale și delicioase pentru a-i impresiona pe cei trei membri ai juriului.
 22. Amar y vivir (Trăim pentru iubire) – S1/ 26 iunie -> Revenind din armată, tânărul Joaquín este luat prin surprindere de o tragedie care îl face să revină la Bogotá, unde o întâlnește pe Irene, o cântăreață în devenire.

 • It’s Okay to Not Be Okay (E nebună, dar e-a mea) S1/ iunie -> În această dramă romantică, un lucrător în domeniul medical și o autoare cu personalitate antisocială își vindecă reciproc rănile emoționale și psihologice.

FILME

 1. The Last Days of American Crime (Ultimul jaf american) – 5 iunie -> Un jefuitor de bănci acceptă propunerea de a comite un ultim jaf senzațional înainte ca guvernul să activeze un semnal cerebral care să inhibe acțiunile infracționale.

 2. Da 5 Bloods (Frăția celor cinci) – 12 iunie -> La câteva decade după război, patru veterani afro-americani se întorc în Vietnam pentru a găsi rămășițele comandantului lor și o comoară ascunsă. Regizat de Spike Lee.
 3. Feel the Beat (În ritmul muzicii) – 19 iunie -> După eșecul de pe Broadway, April revine în orașul natal și, fără tragere de inimă, începe să pregătească un grup pestriț de tinere dansatoare pentru o competiție.
 4. Lost Bullet (Glonțul pierdut) – 19 iunie -> Un mecanic auto condamnat este recrutat de poliție pentru a îmbunătăți parametrii mașinilor de poliție folosite în urmăriri de viteză. Dar pericolul este pe urmele sale.
 5. One-Way to Tomorrow (Un bilet dus către ziua de mâine) – 19 iunie -> Drumurile a doi străini se întretaie în trenul spre Izmir, iar cei doi descoperă surprinși că destinele li s-au întretăiat deja… în mod turbulent.
 6. Choked: Paisa Bolta Hai (Sufocată: Banii vorbesc) – 24 iunie -> Împovărată de datoriile soțului și de propriile vise sfărâmate, o funcționară la o bancă găsește o sursă secretă de bani, aparent nelimitată, în propria ei casă.
 7. Nobody Knows I’m here (Nimeni nu știe că sunt aici) – 24 iunie -> Memo Garrido s-a remarcat din copilărie ca artist al muzicii latino. Decenii mai târziu, apariția Martei îl face să se confrunte cu incidentul care i-a distrus cariera.
 8. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (Concursul Muzical Eurovision: Povestea trupei Fire Saga) – 26 iunie -> Doi cântăreți de provincie își împlinesc visul de a concura în cea mai mare competiție muzicală din lume. Cu Will Ferrell și Rachel McAdams în rolurile principale.
 9. Adú – 30 iunie -> La Melilla, la granița dintre Spania și Maroc, se conturează trei povești ale imigranților care își riscă viețile pentru a traversa strâmtoarea Gibraltar.

 • One Take (BNK48: O perpetuă competiție) – iunie -> Membrele grupului thailandez de fete BNK48 povestesc despre suișurile și coborâșurile pregătirii pentru selecția în categoria „Senbatsu”, de cântărețe principale.

DOCUMENTARE

 1. Spelling the Dream (Albinuța ortografică: Marele campionat) – 3 iunie -> Acest documentar prezintă dominația americanilor de origine indiană în Concursul Național de Ortografie Scripps începând din 1999 și urmărește patru aspiranți la titlu.

 2. Lenox Hill – 10 iunie -> De la nașteri la operații pe creier, această serie de documentare prezintă activitatea a patru doctori ce salvează vieți la spitalul Lenox Hill din New York.
 3. Babies (Bebeluși) Partea 2/ 19 iunie -> Bebelușii descoperă o lume complet nouă, iar cercetări recente ne arată că sunt deja echipați să gestioneze complexitatea vieții umane.
 4. Father Soldier Son (Totul pentru patrie) – 19 iunie -> După ce sergentul Brian Eisch este grav rănit în Afganistan, el și fiii săi pleacă într-o călătorie a iubirii, pierderii, izbăvirii și continuității în timp.
 5. Athlete A (Scandal în gimnastica americană) – 24 iunie -> Urmărește-i pe reporterii de la Indianapolis Star care au făcut publice abuzurile sexuale ale medicului echipei de gimnastică a SUA și care ascultă principalele mărturii.
 6. Home Game (Jocul acasă: Sporturi din toate colțurile lumii) – 26 iunie -> De la wrestlingul voodoo din Congo și până la roller derby-ul texan, acest serial documentar studiază tradiții sportive neobișnuite și captivante de pe mapamond.
 7. ARASHI’s Diary: Voyage (Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj) Episodul 8/ 29 iunie -> Lumina reflectoarelor se oprește asupra lui Sho Sakurai, membru al grupului Arashi, dezvăluind dragostea lui pentru muzică și călătoria alături de trupă și în afara ei.

ANIME

 1. Baki: The Great Raitai Tournament Saga (BAKI: Povestea Marelui Turneu Raitai) – 4 iunie -> Lui Baki, care este otrăvit, i se acordă permisiunea specială de a participa la competiția de arte marțiale Raitai, unde va fi ales următorul kaioh.

 2. A Whisker Away (Viața la un mieunat distanță) – 18 iunie -> În cel de-al doilea film de la Studio Colorido, o fată cu o poreclă stranie e disperată să se apropie de băiatul pe care îl place. Soluția e să se transforme în pisică.
 3. BNA (Brand New Animal) – 30 iunie -> Transformată în vârcolac-raton, Michiru caută adăpost și răspunsuri cu ajutorul vârcolacului-lup Shirou în interiorul zonei speciale din Anima-City.

COMEDII

 1. Jo Koy: In His Elements (Jo Koy: În elementele lui) – 12 iunie -> Jo Koy revine în Filipine pentru a prezenta cultura locală și pentru a găzdui un program special cu comedieni, DJ și dansatori de hip-hop americani de origine filipineză.

 2. Eric Andre: Legalize Everything (Eric Andre: Legalizare, legalizare, legalizare!) – 23 iunie -> Un nou program special de stand-up al comedianului american Eric Andre.
 3. George Lopez: We’ll Do It For Half (George Lopez: Spectacol special de stand-up) – 30 iunie -> George Lopez susține un nou program special de stand-up, filmat la San Francisco.

COPII ȘI FAMILIE

 1. True: Rainbow Rescue (True: Salvarea curcubeului) – 2 iunie -> True și Bartleby se aventurează de partea cealaltă a Curcubeului fără Sfârșit pentru a o găsi pe Dillydally, o exploratoare curajoasă și cea mai bună prietenă a Regelui.

 2. Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo și era creaturilor fabuloase)S2/ 12 iunie -> E nevoie de forță și istețime pentru a-l salva pe Lio și a-l învinge pe Scarlemagne. Kipo e gata să învețe să-și controleze puterile și să descopere originea lumii ei.
 3. Pokémon Journeys: The Series – 12 iunie -> Doi tineri antrenori de pokémoni devin parteneri de cercetare la un renumit laborator și pătrund în lumea aventurilor împreună cu prietenii lor pokémoni.
 4. Alexa & KatiePartea 4/ 13 iunie -> Vara s-a terminat, iar Alexa și Katie încep ultimul an de liceu. Au trecut prin multe împreună, însă le așteaptă noi aventuri.
 5. Rhyme Time Town (Orășelul rimelor) – 19 iunie -> Doi buni prieteni au parte de distracție și aventură în timp ce locuiesc în Orășelul Rimelor, un spațiu fantastic plin de personaje din cântecele copilăriei.

EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Hook – S1, joi
 3. DCs Legends of Tomorrow – S5, joi
 4. The Underclass (O clasă aparte) – S1, joi
 5. The Blacklist  – S7, duminică
 6. Patriot Act with Hasan Minhaj (quaratine edition) – duminică
 7. Snowpiercer (Expresul zăpezii) – S1, mai

FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX

 1. 2 Alone in Paris (Singuri) – 1 iunie
 2. Anna Karenina – 1 iunie
 3. Between Pain and Amen (Intre Chin si Amin) – 1 iunie
 4. Beverly Hills Cop (Polițistul din Beverly Hills) – 1 iunie
 5. Beverly Hills Cop II (Polițistul din Beverly Hills II) – 1 iunie
 6. Cateva conversatii despre o fata foarte inalta) – 1 iunie
 7. Changeling (Schimbul) – 1 iunie
 8. Dante’s Peak – 1 iunie
 9. Dragonheart (Inimă de dragon) – 1 iunie
 10. Fear and Loathing in Las Vegas (Spaimă și scârbă în Las Vegas) – 1 iunie
 11. Final Destination 5 (Destinație finală 5) – 1 iunie
 12. Grease – 1 iunie
 13. Hey Arnold! The Movie (Hey Arnold! – Filmul) – 1 iunie
 14. I Am Ali – 1 iunie
 15. I Love You, Man (Caut cavaler de onoare) – 1 iunie
 16. Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute) – 1 iunie
 17. Intolerable Cruelty – 1 iunie
 18. John Wick: Chapter 3 – Parabellum (John Wick 3: Război total) – 1 iunie
 19. Jumping the Broom (Dragoste și alte necazuri) – 1 iunie
 20. Mars Attacks! (Atacul marțienilor!) – 1 iunie
 21. Midnight Diner – 1 iunie
 22. Midnight Diner 2 – 1 iunie
 23. Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (Miss Agent Secret 2: Înarmata si seducătoare) – 1 iunie
 24. Missing Link (Haios și blănos) – 1 iunie
 25. Morning Glory (Matinal cu scandal) – 1 iunie
 26. Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (Un poliţist cu explozie întârziată 33 1/3) – 1 iunie
 27. Paycheck (Cecul sau viața) – 1 iunie
 28. S.W.A.T.: Fire Fight (Focuri în sălbăticie) – 1 iunie
 29. Save the Last Dance (În ritm de hip hop) – 1 iunie
 30. Sweet November (Idilă de noiembrie) – 1 iunie
 31. Teenage Mutant Ninja Turtles (Țestoasele Ninja) – 1 iunie
 32. The Last Airbender (Ultimul războinic al aerului) – 1 iunie
 33. The Magic of the Golden Bear: Goldy III (Goldy 3: Magia ursului auriu) – 1 iunie
 34. The Ninth Gate (A noua poartă) – 1 iunie
 35. The Salvation – 1 iunie
 36. The Usual Suspects (Suspecți de serviciu) – 1 iunie
 37. Transformers (Transformers – Războiul lor în lumea noastră) – 1 iunie
 38. UglyDolls (UglyDolls: Păpuși în Bucluc) – 1 iunie
 39. خلك شنب (Ce-am făcut aseară?) – 1 iunie
 40. Peter Rabbit (Peter Iepurașul) – 2 iunie
 41. Blockers (Interzis la… sex) – 3 iunie
 42. Silver Linings Playbook (Scenariu pentru happy-end) – 3 iunie
 43. The Hateful Eight (Cei opt odioși) – 3 iunie
 44. What to Expect When You’re Expecting (Pregătește-te, că vine!) – 3 iunie
 45. Breaking In (Lupta cu intrușii) – 7 iunie
 46. 365 Days (365 de zile) – 8 iunie
 47. Lean on Pete (Charley și Pete) – 12 iunie
 48. Whispers: Limited Series (Șoapte și secrete) – 12 iunie
 49. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald) – 13 iunie
 50. Milea (Milea și Dilan: Ecoul unei iubiri tumultoase) – 13 iunie
 51. Freedom Writers (Jurnalul străzii) – 15 iunie
 52. Get Rich or Die Tryin’ (Totul pentru bani) – 15 iunie
 53. Wira (Un erou luptă pentru dreptate) – 15 iunie
 54. Zavera – 15 iunie
 55. A Star Is Born (S-a născut o stea) – 18 iunie
 56. Lola Igna (Bunica Igna) – 18 iunie
 57. August: Osage County (Ținutul din mijlocul verii) – 19 iunie
 58. Chernobyl Diaries (Jurnalul terorii) – 19 iunie
 59. Scary Movie 5 (Comedie de groază 5) – 19 iunie
 60. Silent Hill: Revelation (Silent Hill: Revelația) – 19 iunie
 61. Overlord – 20 iunie
 62. The F**k-It List (Tot ce n-am făcut) – 20 iunie
 63. Black Hawk Down (Elicopter la pământ!) – 28 iunie
 64. Baby Mama (Mamă surogat) – 30 iunie
 65. Dr. Seuss’ The Lorax (Lorax. Protectorul pădurii) – 30 iunie
 66. Enemy at the Gates (Inamicul e aproape) – 30 iunie
 67. Especial 20 años Fútbol de Primera: Apache) – 30 iunie
 68. Gormiti: Season 2 (Gormiti: Legenda revine) – 30 iunie
 69. How High („Fumuri” la Harvard) – 30 iunie
 70. How the Grinch Stole Christmas (Cum a furat Grinch Crăciunul) – 30 iunie
 71. Patch Adams (Patch Adams, un doctor trăsnit) – 30 iunie
 72. Paul (Paul. Un extraterestru fugit de-acasă) – 30 iunie
 73. Savages (Brutele) – 30 iunie
 74. Snow White & the Huntsman (Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător) – 30 iunie
 75. The To Do List (Ore de sexologie) – 30 iunie
 • 44 Cats (44 de pisici) – Partea 2/ 1 iunie
 • Cocomelon – S1/ 1 iunie
 • Da Ali G Show – S1-4/ 1 iunie
 • Dear My Friends – S1/ 1 iunie
 • Midnight Diner – S1-3/ 1 iunie
 • My Hero Academia – S1-2/ 1 iunie
 • My Shy Boss – S1/ 1 iunie
 • Revolutionary Love – S1/ 1 iunie
 • Rick and Morty (Rick și Morty) – S4/ 1 iunie
 • My Mister (Viața e complicată) – S1/ 10 iunie
 • Voltron: Legendary Defender (Voltron: Apărătorul legendar)  – S3-6/ 15 iunie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s