De la The Vampire Diaries la The Forbidden Game: o nouă serie a lui LJ Smith ajunge pe micul ecran

De la Blindspot și Arrowverse, Greg Berlanti pare a se avânta în lumea YA, anunțând un parteneriat cu WBT pentru adaptarea seriei The Forbidden Game, scrise de LJ Smith, vinovata îndrăgitului The Vampire Diaries.

Fără a avea pentru moment vreo dată ori distribuție atașate, cei de la Warner Bros. Television au anunțat seara trecută achiziția drepturilor de ecranizare a trilogiei lui Smith, continuând astfel parteneriatul început cu ani în urmă cu autoarea YA – The Vampire Diaries, The Secret Circle. Se pare că studiourile au dus negocieri dure, seria de cărți fiind dorită și de alte studiouri. Viitoare co-producție cu Berlanti Productions, proiectul urmează a-i avea producători executivi pe Greg Berlanti, Sarah Schechter și David Madden.

Publicată în 1994, The Forbidden Game este o trilogie YA horror ce prezintă povestea lui Jenny și a celor șase prieteni ai săi care, prin intermediul unui joc stil Jumanji, sunt aruncați într-o lume a umbrelor și întunericului, devenind obligați să se lupte cu cele mai mari frici, temeri și coșmaruri avute – în cazul unui refuz ei vor muri, sufletele rămânându-le captive în această lume pentru eternitate. Regulile jocului par a fi stabilite de Julian, un tânăr misterios care reușește se călătorească liber între cele două lumi. Dispusă să lupte pentru eliberarea sa și a prietneilor săi, planurile lui Jenny par a fi deturnate în momentul în care începe să se îndrăgostească de Julian, prieteniile și loialitatea fiecăruia ajungând astfel să fie testate.

Din trilogie fac parte titlurile The Hunter, The Chase și The Kill.


Vom actualiza acest material pe măsură ce vor fi anunțate și alte informații.

Sursa