Manny Jacinto – din Locul cel Bun, la Tranquillum în ‘Nine Perfect Strangers’

Nu mult a trecut până Manny Jacinto a găsit un nou rol, seara trecută, cei de la Hulu anunțând distribuirea actorului alături de Nicole Kidman și Melissa McCarthy în miniseria Nine Perfect Strangers.

Ecranizare a volumului omonim semnat de Liane Moriarty, cunoscută de altfel pentru succesul Big Little Lies, povestea din Nine Perfect Strangers se desfășoară la un centru de wellness care le promită celor ce îi calcă pragul, că aici vor găsi liniștea și îndrumarea pentru a trăi o viață împlinită și echilibrată. Sub atenta supraveghere a Mashei, personaj întruchipat de Nicole Kidman, nouă străini stresați de viața și grijile traiului dintr-un oraș mare și aglomerat, vor încerca timp de zece zile să găsească echilibrul și pacea promise.

Manny Jacinto urmează a-l interpreta pe Yao, un adult imatur cu un vibe hipsteresc care, după un eveniment ce l-a adus în pragul morții, revine alături de Masha devenind omul său de încredere din cadrul resortului Tranquillum, total dedicat tehnicilor nu tocmai ortodoxe pe care aceasta le practică cu cei veniți la centru.

Cunoscut pentru rolul călugărului budist Jianyu Li/ DJ-ului Jason Mendoza din dramedia The Good Place, Jacinto va putea fi văzut în perioada următoare în proiectul celor de la Netflix, Brand New Cherry Flavor, dar și pe marele ecran alături de Tom Cruise, în Top Gun.

Fără o dată atașată proiectului, cei de la Hulu au declarat că doresc a lansa Nine Perfect Strangers anul viitor, lucrând la un program de producție care să permite acomodarea tuturor actorilor dar și a noilor reglementări cauzate de pandemie. Alături de Nine Perfect Strangers, Hulu mai are în producție pentru perioada care vine și titlurile Monsterland, The Mysterious Benedict Society, The Old Man și Love Victor, ultimele două fiind proiecte preluate de la FX, respectiv Disney+.

În România, Big Little Lies poate fi urmărit pe HBO GO, în timp ce The Good Place este disponibil integral online, pe Netflix.

Sursa