Comunicat de presă: noutățile lunii iulie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în iulie?

SERIALE

 1. Deadwind (Karppi) – S2/ 1 iulie -> Sofia Karppi și Sakari Nurmi, detectivi în Helsinki, cutreieră orașul în căutarea indiciilor care să scoată la iveală legătura dintre corupție, crimă și cazul lor.

 2. Say I Do (Spune „Da”) – S1/ 1 iulie -> Experții Jeremiah Brent, Thai Nguyen și Gabriele Bertaccini, care ajută cuplurile să creeze evenimentul perfect, sunt de părere că nunțile de vis există și în realitate.
 3. Warrior Nun (Călugărița războinică) – S1/ 2 iulie -> O adolescentă orfană aflată la morgă se trezește la viață și descoperă că posedă superputeri, devenind membră a unui grup select de călugărițe care vânează demoni.
 4. Cable Girls (Centralistele) – Sezon final/ 3 iulie -> Marea rivală a Lidiei se folosește de poziția sa în lagăr pentru a se răzbuna, iar Lidia și prietenele ei devin tot mai îndrăznețe în lupta contra regimului franchist.
 5. JU-ON: Origins – S1/ 3 iulie -> Un cercetător al activității paranormale este stăpânit de obsesia de a găsi o casă blestemată, unde o mamă și copilul ei au pățit ceva îngrozitor cu mult timp în urmă.
 6. Southern Survival (Kitul de supraviețuire) – S1/ 3 iulie -> Echipa BattlBox testează produse concepute să-i ajute pe oameni să supraviețuiască în situații periculoase, printre care se numără incendii, explozii și intruși.
 7. Stateless (Apatrizii) – S1/ 8 iulie -> Într-un centru de detenție pentru imigranți din Australia se întâlnesc patru străini: o femeie cu probleme, un refugiat chinuit, un birocrat și un tată zbuciumat.
 8. The Protector (Ultimul protector al orașului) – S4/ 9 iulie -> Vizirul și Nemuritorii stăpânesc modernul Istanbul, Hakan călătorește în trecut pentru a pune capăt unui război, iar Zeynep trece printr-o transformare dramatică.
 9. Down to Earth with Zac Efron (Cu picioarele pe Pământ, cu Zac Efron) – S1/ 10 iulie -> În acest serial de călătorie, actorul Zac Efron pornește în jurul lumii cu Darin Olien, expert în wellness, în căutarea unor moduri de viață sănătoase și sustenabile.
 10. O Crush Perfeito (Caleidoscopul sentimentelor: Brazilia) – S1/ 10 iulie -> În acest reality show, șase oameni singuri participă la cinci întâlniri aranjate în locuri emblematice din São Paulo. Pe cine vor alege pentru a doua întâlnire?
 11. The Twelve (Cei doisprezece) – S1/ 10 iulie -> Doisprezece cetățeni obișnuiți sunt jurați într-un proces în care trebuie să decidă soarta unei respectate directoare de școală, care este acuzată de două crime.
 12. Dark Desire (Dorință întunecată) – S1/ 15 iulie ->Alma, care este căsătorită, petrece departe un weekend plin de pasiune care se sfârșește tragic, făcând-o să pună sub semnul întrebării adevărul despre cei apropiați.
 13. Skin Decision: Before and After (Indecizie la incizie: Înainte și după) – S1/ 15 iulie -> Dr. Sheila Nazarian și sora Jamie folosesc cele mai avansate proceduri pentru a-și transforma clienții și a scoate la iveală cea mai bună versiune a lor.
 14. Indian Matchmaking – S1/ 16 iulie -> Pețitoarea Sima Taparia îndrumă clienți din SUA și India de-a lungul procesului căsătoriilor aranjate, oferind o perspectivă inedită asupra obiceiului în ziua de azi.
 15. Boca a Boca (Jocul săruturilor) – S1/ 17 iulie -> Într-un oraș brazilian de fermieri de vite, o boală care se transmite prin sărut stârnește panica în rândul adolescenților.
 16. Cursed (Blestemată) – S1/ 17 iulie -> În această nouă abordare a legendei lui Arthur, adolescenta Nimue își unește forțele cu mercenarul Arthur pentru a-l găsi pe Merlin și a preda o spadă străveche.
 17. How to Sell Drugs Online (Fast) (Cum să vinzi droguri online (rapid)) – S2/ 21 iulie -> Moritz și echipa își sporesc eforturile, însă pe măsură ce succesul magazinului lor online cu droguri crește, lucrurile devin mai periculoase.
 18. Norsemen – S3/ 22 iulie -> Acest sezon al comediei norvegiene cu vikingi se întoarce în timp ca să spună povestea care a condus la primul sezon. Dar nu te îngrijora, jafurile și măcelul continuă.
 19. ¡A cantar! (Să cântăm!: Spania) – S1/ 24 iulie -> În această nouă competiție muzicală, concurenții își arată talentul pe ritmurile celor mai mari hituri, iar miza de 30.000 de euro crește când ating nota potrivită.
 20. Good Girls (Fete cuminți) – S3/ 26 iulie -> Mămici din suburbii devenite infractoare, Beth, Ruby și Annie sunt nevoite să înfrunte consecințele aventurilor din sezonul precedent.
 21. Inside the World’s Toughest Prisons – S4/ 29 iulie -> Jurnalistul Raphael Rowe duce o viață de deținut în timp ce investighează închisori periculoase din Paraguay, Germania, Mauritius și Lesotho.
 22. Get Even (Revanșa fetelor) – S1/ 31 iulie -> Patru adolescente fac echipă pentru a se răzbuna pe cei care le terorizează până când ajung să fie acuzate de ceva ce nu au făcut. Se vor înfuria sau își vor lua revanșa?
 23. Sugar Rush: Extra Sweet – S1/ 31 iulie
 24. The Umbrella Academy – S2/ 31 iulie -> Frații Hargreeves dotați cu superputeri revin pe ecran în sezonul 2.
 25. Vis a vis: El Oasis (Vizavi: Oaza) – S1/ 31 iulie -> Hoațele de bijuterii Zulema și Macarena recrutează alte patru femei pentru a săvârși un jaf de milioane în timpul unei nunți în familia unor dealeri de droguri.

FILME

 1. Under the Riccione Sun (Sub soarele din Riccione) – 1 iulie -> Aflați în vacanță pe plajele din Riccione, niște adolescenți devin prieteni și se ajută pentru a naviga printre relațiile romantice și alte probleme amoroase.

 2. Desperados – 3 iulie -> Romantică incorigibilă, Wes trimite un e-mail penibil la beție și pornește spre Mexic însoțită de cele mai bune prietene pentru a șterge mesajul înainte de a fi citit.
 3. The Old Guard (Vechea Gardă) – 10 iulie -> Patru războinici nemuritori care au apărat umanitatea de-a lungul secolelor sunt vânați din cauza acestor puteri tocmai când au descoperit încă un nemuritor.
 4. Gli Infedeli (Craii) – 15 iulie -> De la minciuni scandaloase la surprize sexy, această colecție de istorisiri surprinde peripețiile câtorva bărbați cu probleme în a gestiona fidelitatea și relațiile.
 5. Fatal Affair (Escapadă fatală) – 16 iulie -> O avocată este prinsă într-un terifiant joc de-a șoarecele și pisica după ce un pahar cu un vechi prieten duce la o obsesie care îi pune în pericol pe toți cei dragi ei.
 6. Ofrenda a la tormenta (Ofrandă furtunii) – 24 iulie -> În partea a treia a trilogiei Baztan, Amaia investighează decesele unor copii și o serie de ritualuri oribile, în timp ce cei din jurul ei se află într-un mare pericol.
 7. The Kissing Booth 2 (Cabina de săruturi 2) – 24 iulie -> În această continuare, Elle, o liceană în ultimul an, se confruntă cu o relație la distanță, aplicațiile la facultate și o nouă prietenie care ar putea schimba totul.
 8. The Hater – 29 iulie -> Un tânăr descoperă succesul în lumea întunecată a campaniilor de denigrare pe rețelele sociale, dar atacurile lui virtuale veninoase au urmări grave în viața reală.
 9. Seriously Single (O monogamă convinsă) – 31 iulie -> În această comedie romantică, două bune prietene cu păreri diametral opuse legate de bărbați, sex și dragoste trăiesc în lumea complicată a persoanelor singure.

DOCUMENTARE

 1. Unsolved Mysteries (Mistere neelucidate) – S1/ 1 iulie -> Celebra serie revine pe ecrane cu dispariții inexplicabile, decese și evenimente paranormale, sperând că spectatorii dețin cheia rezolvării acestor mistere.

 2. Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado (Mucho Mucho Amor: Legendarul Walter Mercado) – 8 iulie -> O pată de culoare într-o cultură machistă, un afacerist genial, dar naiv, un mesager al speranței. Arhicunoscutul astrolog Walter Mercado reprezintă o categorie în sine.
 3. The Claudia Kishi Club (Fan clubul Claudiei Kishi) – 10 iulie -> În acest scurt documentar, creatori americani de origine asiatică aduc un omagiu unui celebru personaj din filmul Clubul guvernantelor, care sfidează stereotipurile.
 4. On est ensemble (Împreună suntem puternici) – 14 iulie -> Activiști din întreaga lume luptă împotriva nedreptăților și provoacă schimbări sociale în acest documentar care urmărește participarea lor la videoclipul Solidarité.
 5. The Business of Drugs (Afacerile cu medicamente și droguri) – 14 iulie -> Ca să înțeleagă cum provoacă drogurile comportamente riscante și chiar mortale, un fost analist CIA investighează aspectele economice legate de șase substanțe interzise.
 6. 137 Shots (137 de gloanțe) – 15 iulie -> În Cleveland, violențele poliției duc la moartea mai multor persoane de culoare. Autoritățile se află sub lupă într-o țară divizată pe motive rasiale, care cere dreptate.
 7. Fear City: New York vs The Mafia (Orașul fricii: New Yorkul împotriva Mafiei) – 22 iulie -> Acest serial documentar urmărește operațiunea FBI care a anihilat imperiile celor cinci clanuri mafiote din New York în anii ‘80, când acestea atinseseră apogeul puterii.
 8. Love on the Spectrum (Dragostea în spectrul autist) – 22 iulie -> E greu pentru cineva să-și găsească iubirea. Pentru tinerii cu autism, descoperirea lumii imprevizibile a întâlnirilor se dovedește și mai complicată.
 9. Street Food: Latin America (Street Food: America Latină) – 22 iulie -> Cu ajutorul acestui documentar, poți să călătorești în șase țări și să explorezi universul gastronomic din orașe precum Oaxaca din Mexic și Buenos Aires din Argentina.
 10. Last Chance U: Laney – 28 iulie -> Acest serial documentar despre fotbalul universitar de juniori ajunge în Oakland, California ca să prezinte echipa Laney College Eagles, condusă de antrenorul John Beam.
 11. The Speed Cubers (Speedcubing: Pasionații de cub Rubik) – 29 iulie -> Documentarul prezintă legăturile speciale și spiritul competitiv neobișnuit dintre cei care luptă să doboare recordurile mondiale la rezolvarea cubului Rubik.

 • ARASHI’s Diary: Voyage (Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj) – Episodul 10/ iulie -> Lumina reflectoarelor se oprește asupra lui Sho Sakurai, membru al grupului Arashi, dezvăluind dragostea lui pentru muzică și călătoria alături de trupă și în afara ei.

ANIME

 1. Japan Sinks: 2020 (Japonia se scufundă: 2020) – 9 iulie/ După ce Japonia este devastată de cutremure catastrofale, o familie își vede tăria pusă la încercare într-o călătorie de supraviețuire prin arhipelagul care se scufundă.

 2. Transformers: War For Cybertron Trilogy (Transformers: Războiul pentru Cybertron – Trilogia) – 30 iulie -> Planeta lor moare, iar Autoboții și Decepticonii luptă aprig pentru controlul asupra recipientului Atotscânteia într-o nouă poveste despre universul Transformers.

COMEDII

 1. Thiago Ventura: POKAS (Thiago Ventura: Lasă vrăjeala!) – 2 iulie -> În acest spectacol exuberant, Thiago Ventura face glume despre viața de cartier, politică și altele, explicând de ce faptele sunt mai importante decât vorbele.

 2. Urzila Carlson: Overqualified Loser (Urzila Carlson: Sunt o ratată supracalificată) – 14 iulie -> Urzila Carlson ne amuză cu replici despre emisiunea „The Biggest Loser”, casete sexuale și vin la cutie în acest program special de stand-up în Melbourne, Australia.
 3. Jack Whitehall: I’m Only Joking (Jack Whitehall: Glumesc doar) – 21 iulie -> Un nou program special de stand-up cu comedianul australian Jack Whitehall.

COPII ȘI FAMILIE

 1. Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (Chico Bon Bon: Maimuțica pricepută) – S2/ 1 iulie -> Chico Bon Bon și Brigada Repară Tot sunt gata să rezolve orice problemă, de la încălzirea unei cești de cacao, până la salvarea unui sandviș dintr-un seif.

 2. The Baby-Sitters Club (Clubul guvernantelor) – 3 iulie -> Îndrăgitele cărți semnate de Ann M. Martin se bucură de o interpretare modernă în acest serial ce urmărește un grup de prietene care dezvoltă o afacere de babysitting.
 3. Hello Ninja (Salut, ninja!) – S3/ 10 iulie -> În sezonul 3, micuții ninja îndrăgostiți de aventură învață noi kata, fac cunoștință cu Gen și vizitează orașul Osaka din Japonia, locul în care s-a născut Baa-chan.
 4. The Epic Tales of Captain Underpants in Space (Marile aventuri ale Căpitanului Chilot în spațiu) – 10 iulie -> George și Harold sunt doi buni prieteni care, împreună cu colegii lor de clasă și cu tiranicul director al școlii, sunt recrutați pentru o misterioasă misiune în spațiu.
 5. Cinderela Pop (Cenușăreasa pop) – 13 iulie -> Independentă și dezamăgită în dragoste, o adolescentă DJ își creează propriul drum în viață. Asta până când îi cade cu tronc unui star pop.
 6. Ashley Garcia: Genius in Love – 20 iulie -> Imediat după balul de toamnă, Ashley își continuă aventurile în California, explorând emoțiile și surprizele iubirii adolescentine.
 7. The Larva Island Movie (Larvele pe insulă: Filmul) – 23 iulie -> Aventurile pe insulă ale viermișorilor Galben și Roșu ajung subiect de lungmetraj, iar bufoneriile lor devin și mai amuzante.
 8. Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing (Dragonii: Salvatorii înaripați – Secretele Cântaripii) – 24 iulie -> Un dragon cu o voce superbă îi hipnotizează pe ceilalți dragoni și pe oamenii din Huttsgalor, iar Salvatorii înaripați trebuie să găsească o cale de a rupe vraja.

EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Hook – S1, joi
 3. The Underclass (O clasă aparte) – S1, joi
 4. Snowpiercer (Expresul zăpezii) – S1, mai

FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX

 1. #Anne Frank – Parallel Stories (#Anne Frank: Povești paralele) – 1 iulie
 2. A.X.L. – 1 iulie
 3. About a Boy (Totul despre băieți) – 1 iulie
 4. Ali G Indahouse (Ali G Indahouse) – 1 iulie
 5. American Pie Presents: Band Camp (Placinta americana – Tabara de muzica) – 1 iulie
 6. American Pie Presents: The Book of Love (Plăcinta americană: Cartea dragostei) – 1 iulie
 7. Axone (Condimentul buclucaș) – 1 iulie
 8. Back to the Future (Înapoi în viitor) – 1 iulie
 9. Back to the Future Part III (Înapoi în viitor 3) – 1 iulie
 10. Bean: The Ultimate Disaster Movie (Bean – O comedie dezastru) – 1 iulie
 11. Cellular (Celularul) – 1 iulie
 12. Chaman Bahaar (Iubirea poate dăuna sănătății) – 1 iulie
 13. Days of Thunder (Zilele tunetului) – 1 iulie
 14. Diplomatic Siege (Dușmanul dușmanului meu) – 1 iulie
 15. Footloose (Spirit rebel) – 1 iulie
 16. Gladiator (Gladiatorul) – 1 iulie
 17. Hitting the Apex (Fulgere pe două roți) – 1 iulie
 18. Identity Thief (Hoața de identitate) – 1 iulie
 19. Knocked Up (Un pic însărcinată) – 1 iulie
 20. Meet the Fockers (Doi cuscri de coșmar) – 1 iulie
 21. Meet the Parents (Un socru de coșmar) – 1 iulie
 22. Mission: Impossible (Misiune: Imposibilă) – 1 iulie
 23. Mission: Impossible – Ghost Protocol (Misiune: Imposibilă. Ghost Protocol) – 1 iulie
 24. Mission: Impossible II (Misiune: Imposibilă 2) – 1 iulie
 25. Mission: Impossible III (Misiune: Imposibilă III) – 1 iulie
 26. Nights in Rodanthe (Nopți în Rodanthe) – 1 iulie
 27. No Country for Old Men (Nu există țară pentru bătrâni) – 1 iulie
 28. Pitch Black (Întuneric total) – 1 iulie
 29. Pitch Perfect – 1 iulie
 30. PNL – Dans la légende tour – 1 iulie
 31. Pokémon the Series: Sun & Moon: Sun & Moon: Ultra Legends (Pokémon – Serialul: Soarele și Luna) – 1 iulie
 32. Redemption (Plata) – 1 iulie
 33. Safe House (Casa conspirativă) – 1 iulie
 34. Schindler’s List (Lista lui Schindler) – 1 iulie
 35. The 40-Year-Old Virgin (Virgin la 40 de ani) – 1 iulie
 36. The Big Lebowski (Marele Lebowski) – 1 iulie
 37. The Break-Up (Despărțiți, dar împreună) – 1 iulie
 38. The Change-Up (Dacă aș fi… tu?) – 1 iulie
 39. The Devil’s Advocate (Pact cu diavolul) – 1 iulie
 40. The Hungover Games (O altfel de… mahmureală) – 1 iulie
 41. The Unborn (Misterul gemenilor) – 1 iulie
 42. Traffik (Traffik: Lupta pentru supraviețuire) – 1 iulie
 43. Twister (Tornada) – 1 iulie
 44. Hunter in the Blue Side of Manchester – 2 iulie
 45. The F**k-It List (Tot ce n-am făcut) – 2 iulie
 46. A Most Wanted Man (Vânătoarea de spioni) – 3 iulie
 47. Forgetting Sarah Marshall (Înşelat de Sarah Marshall) – 3 iulie
 48. Jessabelle – 3 iulie
 49. My Father (Tatăl meu) – 3 iulie
 50. My Week with Marilyn (O săptămână cu Marilyn) – 3 iulie
 51. Southpaw (Lovitură de stânga) – 3 iulie
 52. The Artist (Artistul) – 3 iulie
 53. The Imitation Game (The Imitation Game. Jocul codurilor) – 3 iulie
 54. Shine Your Eyes (Adevărul e în fața ta) – 4 iulie
 55. The Girl on the Train (Mira, fata din tren) – 4 iulie
 56. Urma – 5 iulie
 57. Aquaman – 8 iulie
 58. Chasing Rainbows (Si Caii Sunt Verzi Pe Pereti) – 11 iulie
 59. Déjà Vu – 11 iulie
 60. It takes two to fence (Plansa) – 11 iulie
 61. Websitestory – 11 iulie
 62. Blumhouse’s Truth or Dare: Extended Director’s Cut (Adevăr sau provocare: Versiunea extinsă a regizorului) – 13 iulie
 63. Cube (Cubul) – 13 iulie
 64. A Thousand Words (O mie de cuvinte) – 15 iulie
 65. Revolutionary Road (Nonconformiștii) – 15 iulie
 66. Big Eyes (Big Eyes. Ferestrele sufletului) – 17 iulie
 67. Masterminds (Hoți de geniu) – 17 iulie
 68. The Best of Me (Cel mai de preț cadou) – 17 iulie
 69. The Letter Reader – 17 iulie
 70. Tulip Fever (Febra lalelelor) – 17 iulie
 71. Jurassic World: Fallen Kingdom (Jurassic World: Un regat în ruină) – 21 iulie
 72. Remains of Fairy Tales – 24 iulie
 73. The Bling Ring (Hoții de celebritate) – 24 iulie
 74. Unlocked (Unlocked: Pericol descătușat) – 24 iulie
 75. First Reformed (Calea izbăvirii) – 26 iulie
 76. Show Dogs (Operațiunea Ham-Ham) – 27 iulie
 77. Mandy – 30 iulie

 

 1. Cleo & Cuquin – S1/ 1 iulie
 2. El Chema – S1/ 1 iulie
 3. Kid-E-Cats (Trei pisicuțe) – S2/ 1 iulie
 4. RIDE ON TIME (Ride on time: Trupe de băieți japoneze) – S1/ 1 iulie
 5. Teen Titans Go! (Haideți tineri titani!) – S5/ 1 iulie
 6. The Governor (Guvernatoarea) – S1/ 1 iulie
 7. Little Singham (Micul Singham) – S2/ 4 iulie
 8. Hotel Del Luna – S1/ 15 iulie
 9. Ojos in the House (Însemnata doamnă Ojo) – S1/ 15 iulie
 10. Suits (Costume) – S8/ 18 iulie
 11. Home: Adventures with Tip & Oh (Acasă: Aventuri cu Tip și Oh) – S3 & 4/ 20 iulie
 12. Modern Family (O familie modernă) – S1-10/ 25 iulie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s