DIVA: filme de vară și iubire estivală

DIVA deschide sezonul iubirii și difuzează câte un film romantic, premieră în România, în fiecare duminică, de la ora 16:00.


A Summer Romance
A Summer Romance (ro. O idilă estivală)
Filmul spune povestea lui Richard Belmont, care zboară în Montana pentru a cumpăra o fermă aflată în insolvență, de la o tânără singură. Ferma din Montana este moștenirea Samanthei Walker, care nu intenționează să renunțe ușor la ea. Pe măsură ce începe să negocieze pentru teren, Richard realizează că este posibil ca oferta să includă și inima proprietarei. (via Diva)

Colecție: 2019/ Summer Nights
Program de difuzare: 2 august – 16:00 🌻 5 august – 21:00 🌻 8 august – 01:00 🌻 9 august – 16:00


Retreat to ParadiseRetreat to Paradise (ro. Idilă în paradis)
Ellie are grijă de Jordan, care este rănit la umăr. Problema este că atitudinea lui morocănoasă o determină pe Ellie să-și dorească să plece cât mai departe de el și să-l lase singur. Dar, pe masură ce ajung să se cunoască, Jordan începe să vadă că Ellie este tot ceea ce el își dorește de la viață și poate doar să spere că și ea simte la fel. (via Diva)

Program de difuzare: 9 august – 16:00 🌻 12 august – 21:00 🌻 15 august – 01:00 🌻 16 august – 14:00 🌻


Just My TypeJust My Type (ro. Pe gustul meu)
încheie seria de filme romantice de vară pe 30 august. Vanessa Sills (Bethany Joy Lenz) este un jurnalist ce primește șansa să discute cu Martin Clayborne (Brett Dalton), un autor extrem de apreciat. Chiar dacă întâlnirea nu începe cu dreptul, Vanessa reușește să vadă dincolo de aparențe și descoperă că vrea mai mult decât un simplu interviu. (via Diva)

Colecție: 2020/ Spring Fling
Program de difuzare:  16 august – 16:00 🌻 19 august – 21:00 🌻 22 august – 01:00 🌻 23 august – 14:00


Love at Look Lodge_PLove at Look Lodge (ro. Cabana iubirii)
Aici îl cunoaște pe Noah Moore, un personaj dependent de muncă, ce are parte de o vacanță de o săptămână la o cabană alături de sora lui și viitorul său cumnat. Lily este organizatoarea de evenimente a locului și pregătește o serie de activități în speranța că cei doi frați vor ajunge să se reconecteze. Curând, Noah ajunge la concluzia că Lily ar putea foarte bine să îi organizeze nu doar vacața, ci și viața. (via Diva)

Program de difuzare:  23 august – 16:00 🌻 26 august – 21:00 🌻 29 august – 01:00 🌻 30 august – 14:00 🌻


Love at Daisy HillLove at Daisy Hill (ro. Dragoste la Daisy Hills)
În Love at Daisy Hill o întâlnim pe Jo , care află că magazinul familiei nu mai are profit și că fostul său iubit, Blake, este solicitat de tatăl ei ca să îi ajute să repună afacerea pe picioare. Blake nu ezită să părăsească New Yorkul, unde are o carieră de succes, pentru a se întoarce în micul oraș natal. Chiar dacă planurile lor pentru salvarea magazinului sunt complet diferite, sentimentele par să se armonizeze foarte ușor. (via Diva)

Program de difuzare: 30 august – 16:00 🌻

 


Love and Sunshine3

Love and Sunshine (ro. Un cățel pentru doi)
Filmul spune povestea lui Ally Craig. Ea adoptă un câine folosit în trecut în acțiuni militare și încearcă să își vindece sufletul după recenta despărțire de logodnicul ei, când îl întâlnește pe Jake Terry, fost partener de operațiuni al câinelui. (via Diva)

Colecție: Summer Nights/ 2019
Program difuzare: 26 iulie – 16:00 🌻 31 iulie – 23:10


My One and Only3

My One and Only (ro. Jumătatea mea)
Stephanie și Oliver, încearcă să afle dacă sunt făcuți unul pentru celălalt, dar în scurt timp, Stephanie pare că se înțelege din ce în ce mai bine cu Alex Fletcher, ghidul lor și proprietar de fermă. (via Diva)

Colecție: Summer Nights/ 2019
Program difuzare: 19 iulie – 16:00 🌻 24 iulie – 23:00 🌻 25 iulie – 12:35 🌻 26 iulie – 14:10


Sailing into Love

Sailing into Love (ro. Patru nunți estivale)
Titlul spune povestea unei profesoare de biologie, Claire Richards, este preocupată de rezolvarea unei probleme ecologice locale și prinsă de îndatoriile de domnișoară de onoare pentru trei dintre prietenele sale. Claire află că insula pe care face practică alături de elevii ei, urmează să fie vândută de primărie pentru a fi exploatată de către un potențial cumpărător. Extrem de revoltată, reușește să aducă problema în atenția cetățenilor și să lupte pentru salvarea ecosistemului insulei. În același timp, fostul său iubit, Jason, revine în oraș pentru cele trei evenimente, iar Claire vrea să îi dea încă o șansă. Dar, când căpitanul Tom Hastings apare în peisaj, Claire constată că trebuie să facă o alegere foarte dificilă. (via Diva)

Colecție: Countdown to Summer/ 2019
Program difuzare: 12 iulie – 16:00 🌻 17 iulie – 23:50 🌻 18 iulie – 12:35 🌻 19 iulie –  14:10


Season for Love3

Season for Love (ro. Anotimpul dragostei)
Filmul spune povestea unui chef extrem de talentat, Tyler Dawson, ce revine în orașul natal din Texas, după divorț. La îndemnul fiicei ei, se înscrie la concursul local de preparate pentru grătar, unde se întâlnește cu iubitul ei din liceu, Corey Turner. Chiar dacă între cei doi apar și altfel de scântei decât cele de la grătare, Tyler este extrem de hotărâtă să câștige competiția. (via Diva)

Colecție: Summer Nights/ 2018
Program difuzare: 8 iulie – 20:00 🌻 12 iulie – 14:10

———

Sursa poze: Hallmark Channel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s