Naya Rivera, dată dispărută. Operațiunile de căutare pe Lacul Piru urmează a fi reluate (UPDATE)

UPDATE 13 iulie:
În urmă cu mai puțin de o oră, autoritățile din Ventura County au anunțat că în cadrul  operațiunilor de căutare derulate în ultimele zile pentru găsirea Nayei Rivera, a fost recuperat din apă un corp. În vederea mai multor informații, șeriful local urmează a ține o conferință de presă. Conform unor surse din interiorul anchetei, cei de la TMZ au publicat că ar fi vorba de rămășițele actriței. După mai multe zile de căutare, autoritățile locale au anunțat încă din weekend, că din cauza zonei este imposibil ca actrița să mai fie găsită în viață, schimbând misiunea în una de recuperare a corpului. (Surse: 1, 2)

———

ȘTIRE INIȚIALĂ 9 iulie:
Cunoscută pentru rolul Santanei Lopez din Glee, actrița Naya Rivera este la acest moment dată dispărută, după ce pare a fi un accident la înot.

Conform informațiilor publicate la acest moment, ieri în jurul prânzului Naya a închiriat o barcă alături de fiul său, cel mic fiind găsit aproximativ trei ore mai târziu singur de către altcineva de pe lac. Acesta le-a spus polițiștilor că înotau, apoi mama sa a sărit în apă și nu s-a mai întors.

Catalogat ca potențial înec, autoritățile din Ventura au demarat operațiuni de căutare – survolare aeriană a zonei cu drone și elicoptere, plus echipe de scafandrii, însă după mai multe ore, odată cu lăsarea întunericului acestea au fost oprite, urmând a fi reluate la răsărit.

-știre în curs de actualizare-

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s