Un nou titlu al lui Stephen King ajunge pe micile ecrane – The CW dorește adaptarea ‘Revelations of Becka Paulson’

Ce perioadă mai bună decât pandemia ca să îți faci planuri și proiecte? Cu schimbări majore în grila postului, cu trei dintre serialele veterane ajunse anul acesta la final și cu noul sezon de titluri originale anunțat pentru ianuarie 2021, cei de la The CW continuă să își dorească diversificarea portofoliuluil. Daca vor reuși este de văzut, că în ultima vreme doar titlurile cu supereroi au primit indulgență și noi episoade – mai țineți minte Frequency, No Tomorrow, Life Sentence ori Katy Keene? 😦

Cu acest gând în minte și dorință în suflet, oficialii postului au comunicat în seara aceasta că doresc adaptarea povestiri lui Stephen King, Revelations of Becka Paulson, proiectul aducându-le în camera scenariștilor pe Maisie Culver (Last Man Standing) și Katie Lovejoy (Dead Inside). Serial dramă cu episoade de 41 minute și cu un titlu provizoriu, Revelations, este de văzut decizia finală și dacă scenariul se va mula pe audiența postului.

Scenariul spune povestea Beccăi Paulson care, după ce se rănește împușcându-se cu un pistol de cuie în cap, ajunge să aibă marea misiune de a opri apocalipsa, devenind conform unei versiuni a lui Iisus, cea Aleasă. Pentru a salva lumea de la prăpăd, ea trebuie să demonstreze că umanitatea merită izbăvită și, cum totul începe cu un test, ori cu o provocare, Becca trebuie să câștige înainte de toate izbăvirea pentru cetățenii micului său oraș… ciudățel, și cu personaje extrovertite.

Revelations of Becka Paulson este o povestire scurtă publicată de Stephen King în 1984, în numărul de vară al revistei Rolling Stones. Anterior, materialul a mai fost adaptat pentru micul ecran, scenariul episodului 3×15 din The Outer Limits (1997) fiind bazat pe povestea lui King și având-o pe protagonistă pe Catherine O’Hara.

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s