Noi actori anunțați în distribuția “Nine Perfect Strangers”

Cei de la Hulu nu pierd timpul, în ultimele zile anunțând distribuirea a patru noi actori alături de Nicole Kidman, Melissa McCarthy și Manny Jacinto în miniseria Nine Perfect Strangers. Mai exact, este vorba de Luke Evans, Melvin Gregg, Samara Weaving și Grace Van Patten.

Fără prea multe informații dezvăluite în privința rolurilor cu excepția faptului că toți cei patru au personaje din grupul celor nouă străini, pare-se că Evan îl va întruchipa pe Lars, Samara pe Jessica, Van Patten pe Zoe, iar Gregg pe Ben. Anterior a mai fost anunțată distribuirea lui Manny Jacinto, actor cunoscut pentru rolul din dramedia NBC The Good Place, acesta interpretându-l pe Yao, persoană de încredere din grupul restrâns al Mashei.

Ecranizare a volumului omonim semnat de Liane Moriarty, cunoscută de altfel pentru succesul Big Little Lies, povestea din Nine Perfect Strangers se desfășoară la un centru de wellness care le promită celor ce îi calcă pragul, că aici vor găsi liniștea și îndrumarea pentru a trăi o viață împlinită și echilibrată. Sub atenta supraveghere a Mashei, personaj întruchipat de Nicole Kidman, nouă străini stresați de viața și grijile traiului dintr-un oraș mare și aglomerat, vor încerca timp de zece zile să găsească echilibrul și pacea promise.

Fără o dată atașată proiectului, cei de la Hulu au declarat că doresc a lansa Nine Perfect Strangers anul viitor, lucrând la un program de producție care să permite acomodarea tuturor actorilor dar și a noilor reglementări cauzate de pandemie. Alături de Nine Perfect Strangers, Hulu mai are în producție pentru perioada care vine și titlurile Monsterland, The Mysterious Benedict Society, și The Old Man, ultimele două fiind proiecte preluate de la FX – recent au lansat adaptarea TV pentru Love, Victor, proiect preluat la rândul său de la Disney+ (mai multe infomații și cronica TvAddicted Blog pentru acest titlu, aici).

În România, Big Little Lies poate fi urmărit pe HBO GO, în timp ce proiectele lui Evans, The Alienist, Gregg, American Vandal și Weaving, Hollywood, sunt disponibile pe Netflix.

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa

One thought on “Noi actori anunțați în distribuția “Nine Perfect Strangers”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s