Netflix anunță The Witcher: Blood Origin, prequel The Witcher

În așteptarea sezonului secund The Witcher, cei de la Netflix anunță un prequel al titlului – The Witcher: Blood Origin. Proiectul urmează a fi o serie limitată în șase părți, live-action, cu acțiunea plasată înaintea evenimentului sezonului 1 The Witcher ce îl are protagonist pe Henry Cavill.

Setat într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

Fără o distribuție atașată pentru moment, cei de la Netflix au anunțat în schimb echipa de producție – Declan de Barra showrunner și producător executiv alături de Lauren Schmidt Hissrich, Andrzej Sapkowski consultant creativ și Jason Brown, Sean Daniel, Tomek Baginski și Jarek Sawko producători executivi.

Asemeni distibuției, nu există o dată de lansare pentru moment, fiind dezvăluit în schimb că filmările vor avea loc integral în Regatul Unit.

———

Declan de Barra, showrunner și EP:
„În calitate de fan pe viață al genului fanstasy, sunt mai mult decât încântat să spun povestea The Witcher: Blood Origin. Mi-a rămas în minte o întrebare încă de când am citit pentru prima data cărțile The Witcher – Cum era cu adevărat lumea elfilor înainte de venirea oamenilor? Am fost întotdeauna fascinat de ascensiunea și căderea civilizațiilor, de modul în care știința, descoperirile și cultura înfloresc înainte de o decădere. Cât de multe cunoștințe se pierd pentru totdeauna în atât de puțin timp, adesea agravate de colonizare și de rescrierea istoriei. Rămân în urmă doar fragmente din adevărata poveste a civilizației. The Witcher: Blood Origin va spune povestea civilizației elfilor înainte de căderea sa și, cel mai important, va dezvălui istoria primului Witcher.”

-Lauren Schmidt Hissrich, producător executiv:
„Sunt atât de încântată să colaborez cu Declan și cu echipa Netflix pentru The Witcher: Blood Origin. Este o provocare interesantă să explorăm și să extindem universul The Witcher creat de Andrzej Sapkowski și abia așteptăm să prezentăm fanilor noi personaje și o poveste originală care să îmbogățească și mai mult lumea noastră magică, mitică.”


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s