Vara asta facem un „Jurământ” cu AXN – premieră The Oath

Bazat pe o poveste reală, “Jurământul” este un serial tip dramă de acțiune creat de Joe Halpin (Chicago P.D., Hawaii Five-0), cu Anne Clements (StartUP) și Curtis “50 Cent” Jackson producători executivi.

Noua producție explorează lumea bandelor din cadrul poliției din Los Angeles, cei care se presupune că au făcut un jurământ de a proteja cetățenii. În același timp, prezintă într-o altă lumină grupările secrete și corupte în care e aproape imposibil să intri – doar câțiva reușesc – dar odată intrați, membrii vor face tot ceea ce este necesar pentru a se apăra de dușmanii din exterior și chiar din rândurile lor.

THE OATH - SEASON 1
Sursa: AXN România

În primul sezon îi vom cunoaște pe “Corbi” (The Ravens) și încercarea lor de a se elibera de datoria pe care o au față de un cartel de droguri. Semnificația familiei și răscumpărarea greșelilor din trecut sunt printre temele abordate în sezonul doi, care găsește personajele pe un nou drum – cel al luptei cu proprii demoni. Cu toții vor avea o ultimă șansă să reia controlul proprilor vieți în timp ce trebuie să îi protejeze pe cei dragi.

Sean Bean (Game of Thrones, Lord of the Rings), Ryan Kwanten (True Blood), Katrina Law (Arrow), Cory Hardrict (S.W.A.T), Christina Milian (Falling Inn Love) și Arlen Escarpeta (Whitney) fac parte din distribuție.

THE OATH - SEASON 1
Sursa: AXN România

Ce se întâmplă atunci când “Corbii”, membrii unei echipe din cadrul poliției LAPD, sunt forțați să se trădeze, deși au pornit la drum cu cele mai bune intenții? Telespectatorii vor afla din 3 august, în fiecare luni seara, de la ora 21.00, la AXN odată cu premiera noului serial “Jurământul”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s