Comunicat de presă: noutățile lunii august pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în august?

SERIALE

 1. Mundo Mistério (Câte-n lună și în stele) – S1/ 4 august -> O emisiune-documentar care tratează teme precum știința și istoria, prezentată de Felipe Castanhari.

 2. The Rain – S3/ 6 august -> La câțiva ani după ce ploaia a decimat populația Scandinaviei, Simone și Rasmus au o dispută despre cum să salveze omenirea.
 3. High Seas (Mările nimănui) – S3/ 7 august -> Când Bárbara de Braganza pornește din Argentina către Mexic, Eva se alătură misiunii de a descoperi un om de știință care a adus la bord un virus ucigător.
 4. ¡Nailed It! México (La fix! Mexic) – S2/ 7 august -> Fondantul se scurge și glazurile nu reușesc, în timp ce cofetarii încearcă să recreeze torturi sub formă de tatu, extratereștri și Elvis, totul pentru un premiu în bani.
 5. Selling Sunset (Apusul e de vânzare) – S3/ 7 august -> La Oppenheim Group au loc mari schimbări în timp ce se încheie o vânzare importantă și unul dintre brokeri are parte de o despărțire foarte publică.
 6. Sing On! Germany (Să cântăm! Germania) – S1/ 7 august -> În acest concurs de karaoke prezentat de Palina Rojinski, concurenții trebuie să atingă notele potrivite pentru a avea șansa de a câștiga premii de până la 30.000 de euro.
 7. Tiny Creatures (Creaturi micuțe) – S1/ 7 august -> Povești epice despre supraviețuire în universuri ascunse din SUA prezentate într-un documentar despre viața fascinantă a micilor animale.
 8. GAME ON: A Comedy Crossover Event (Pe locuri, fiți gata, start! Un eveniment de comedie pentru familie) – S1/ 10 august -> Universurile se întâlnesc în acest eveniment special cu figuri familiare, scurte apariții-surpriză și povești despre competiții din patru seriale de comedie diferite.
 9. Greenleaf – S5/ 12 august -> Luptându-se cu H&H în timp ce Calvary este pe cale să fie distrusă, familia Greenleaf caută un drum către viitor, încercând să depășească problemele trecutului.
 10. 3% – S4/ 14 august -> Acest thriller distopic revine cu un nou sezon.
 11. Dirty John: The Betty Broderick Story – S2/ 14 august -> Mondena Betty Broderick dă curs unor impulsuri criminale în timpul durerosului său proces de divorț de soțul necredincios. Bazat pe o poveste reală.
 12. El robo del siglo (Jaful secolului) – S1/ 14 august -> Un film inspirat de jaful de 33 de milioane de dolari americani de la banca centrală a Columbiei, din 1994, care a bulversat țara. Cu Andrés Parra și Christian Tappan.
 13. Glow Up – S2/ 14 august -> O nouă serie de concurenți înarmați cu tehnici și creativitate spectaculoase participă la acest concurs care desemnează cel mai bun artist în machiaj din Marea Britanie.
 14. Teenage Bounty Hunters (Adolescente pe urmele ticăloșilor) – S1/ 14 august -> După ce două gemene de la un liceu creștin prind un fugar, ele fac echipă cu un vânător de recompense înveterat pentru a-i prinde pe cei ce nu respectă cauțiunea.
 15. Rita – S5/ 15 august -> Relațiile lui Hjørdis cu Rita și Uffe suferă din cauza cerințelor postului de directoare de școală al acesteia. O veche iubire reapare în viața Ritei. Jeppe revine acasă.
 16. DeMarcus Family Rules (Acasă la familia DeMarcus) – S1/ 19 august -> Jay DeMarcus, membru al trupei Rascal Flatts, și soția sa, Allison, formează un cuplu bogat și influent din Nashville, dar acasă situația nu este întotdeauna pe roze.
 17. Biohackers (Biohackeri) – S1/ 20 august -> Mia merge la facultatea de medicină pentru a se apropia de un profesor pe care îl crede implicat în tragedia care i-a distrus familia și e atrasă în lumea biohackingului.
 18. Hoops – S1/ 21 august -> Un antrenor de baschet vulgar este sigur că va ajunge în liga mare dacă reușește să îmbunătățească situația echipei sale teribil de slabe. Să-i urăm noroc!
 19. Lucifer – S5A/ 21 august -> Lucifer revine spectaculos, Chloe reanalizează dragostea, Ella găsește în sfârșit un tip de treabă, iar Amenadiel se adaptează la viața de tată.
 20. Rust Valley Restorers (Restauratorii din Rust Valley) – S3/ 21 august -> Mike continuă să cumpere mai multe mașini decât reușește să restaureze, Avery și Connor vizitează Detroitul, iar Cassidy se ocupă de un proiect personal.
 21. Trinkets (Zorzoane) – S2/ 25 august -> Hoațele adolescente se întorc cu un nou sezon.
 22. Million Dollar Beach House (Plaja reședințelor de milioane) – S1/ 26 august -> Acest serial prezintă luxoasele locuințe din Hamptons ale unor celebrități, lideri din lumea afacerilor sau investitori din sfera tehnologiilor.
 23. Cobra Kai – S1 & S2/ 28 august -> La 30 de ani după evenimentele de la turneul de karate din 1984, se reaprinde rivalitatea dintre Johnny și Daniel. Ralph Macchio și William Zabka își reiau rolurile.
 24. I AM A KILLER: Released (Sunt un ucigaș: viața după eliberare) – S1/ 28 august -> Poate un criminal cu sânge rece, condamnat la moarte în urmă cu 30 de ani pentru omucidere, să se reintegreze într-o societate pe care aproape că n-o cunoaște?

FILME

 1. Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend (Indestructibila Kimmy Schmidt: Kimmy vs. pastorul) – 5 august -> Un nou program special interactiv! Ești invitat la nunta lui Kimmy, care mai întâi trebuie să dejoace planul malefic al pastorului. Tu decizi cum va acționa.

 2. Berlin, Berlin (Berlin, Berlin: Fuga miresei) – 7 august -> În această continuare a serialului TV de succes, Lolle a trecut peste relația cu Sven și este pe cale să se mărite cu prietenul ei Hart, însă Sven îi strică planurile.
 3. Work It (Arată-le ce poți) – 7 august -> Inteligentă, dar cam stângace la cei 18 ani ai ei, Quinn jură să intre la universitatea Duke ca dansatoare de performanță. În rol principal: Sabrina Carpenter.
 4. Une fille facile (O fată ușoară) – 13 august -> O adolescentă este atrasă de viața hedonistă al verișoarei sale, împreună cu care petrece o vară la Cannes, unde ajunge să se cunoască pe sine și propriile valori.
 5. Fearless (Neînfricatul) – 14 august -> Reid, un pasionat de jocuri video și un leneș fără pereche, este pe cale să deblocheze cel mai dificil nivel al unui joc video de pe Pământ… acela de bonă!
 6. Project Power – 14 august -> Un fost soldat, o adolescentă și un polițist își unesc forțele în New Orleans și caută sursa unor pastile periculoase care oferă temporar superputeri celor care le iau.
 7. Crímenes de familia (Umbra crimelor noastre) – 19 august -> Alicia, o mamă disperată, ar face tot posibilul pentru ca fiul său să nu fie condamnat la închisoare în urma tentativei de ucidere a fostei sale soții.
 8. Alien TV (Emisiune extraterestră) – 21 august -> Într-un amestec de animație computerizată și imagini cu actori reali, acest serial pentru copii urmărește extratereștrii veniți pe Pământ să cerceteze viața umană.
 9. Fuego negro (Forța obscură) – 21 august -> Un criminal care încearcă să se ascundă găsește refugiu într-un hotel misterios, dar descoperă curând că oaspeții hotelului nu sunt ființe umane.
 10. The Sleepover (O noapte cu surprize) – 21 august -> Mama lor este o fostă hoață, aflată într-un program de protecție a martorilor. Cei doi frați trebuie să facă echipă pentru a o salva din mâinile celor care au răpit-o.
 11. All Together Now (Ca un star rock) – 28 august -> Amber refuză să se streseze pentru orice, până când o tragedie îi amenință optimismul și modul de viață. Va putea Amber să rămână prințesa speranței?
 12. Orígenes secretos (Origini secrete) – 28 august -> Polițiști și fani ai benzilor desenate și cosplay-ului fac echipă pentru a prinde un criminal care reconstituie povești despre originile unor supereroi.

DOCUMENTARE

 1. Connected (Conexiuni: Viitorul e azi) – 2 august -> Jurnalistul de știință Latif Nasser investighează modurile complexe și fascinante în care suntem conectați cu ceilalți, cu lumea și cu universul în general.

 2. Immigration Nation (O națiune de imigranți) – 3 august -> Acest serial documentar oferă o perspectivă unică și nuanțată asupra problemelor din interiorul sistemului de imigrare din America.
 3. Anelka : L’Incompris (Anelka: Neînțeles) – 5 august -> Intolerabil, incomparabil sau și una, și alta? Acest documentar minuțios examinează cariera controversată a faimosului fotbalist francez Nicolas Anelka.
 4. World’s Most Wanted (Cei mai căutați infractori) – 5 august -> Criminali nemiloși au scăpat basma curată, în ciuda recompenselor uriașe și anchetelor extinse. Acest serial documentar îi prezintă pe cei mai căutați indivizi din lume.
 5. (Un)Well ((Ne)sănătos) – 12 august -> Acest serial documentar prezintă o imagine aprofundată a serviciilor de wellness, care promovează menținerea sănătății și vindecarea. Dar oare promisiunile sunt reale?
 6. High Score (Scoruri mari) – 19 august -> Acest serial documentar explorează epoca de aur a jocurilor video, dominată de concurență, inovații, dar și de distracție.
 7. John Was Trying to Contact Aliens ( John încerca să contacteze extratereștrii) – 20 august -> Trăindu-și viața în singurătate, un expert în electronică dintr-o zonă rurală transmite semnale radio către stele și caută semne ale civilizațiilor extraterestre.
 8. Rising Phoenix (Renăscând din cenușă: Istoria Jocurilor Paralimpice) – 26 august -> Acest film spune povestea extraordinară a Jocurilor Paralimpice și ar putea schimba modul în care oamenii privesc dizabilitățile, diversitatea și potențialul uman.

ANIME

 1. The Seven Deadly Sins: Imperial Wrath of The Gods – 6 august -> Camelot este acum fortăreața Celor Zece Porunci, așa că Cele Șapte Păcate Capitale se reîntâlnesc pentru a elibera Britannia de Rasa Demonilor.

 2. Great Pretender (Marele șarlatan) – 20 august -> Presupus a fi cel mai mare șarlatan din Japonia, Makoto Edamura dă de bucluc atunci când încearcă să-l păcălească pe Laurent Thierry, un escroc de clasă mondială.
 3. Aggretsuko – S3/ 27 august -> Retsuko, un panda roșu, se întoarce cu un nou sezon, în care continuă să cânte death metal la karaoke.

COMEDII

 1. Sam Jay: 3 In The Morning (Sam Jay: La trei dimineața ) – 4 august -> Comedian și scenarist al emisiunii Saturday Night Live, Sam Jay susține un spectacol special de stand-up filmat la Atlanta.

 2. Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids (Copii mexicani, mamă asiatică) – 11 august -> Actorul, regizorul, scenaristul și comedianul oferă anecdote amuzante din viața sa de familie în primul său program special de comedie original Netflix.

COPII ȘI FAMILIE

 1. Super Monsters: The New Class (Supermonstruleții: Clasa cea nouă) – 1 august -> Aventuri noi, prieteni noi! Supermonstruleții întâmpină o nouă clasă de preșcolari mititeila Pitchfork Pines. Faceți cunoștință cu Olive, Rocky, Sami și Zane!

 2. A Go! Go! Cory Carson Summer Camp (Tit-Tit! Matei Mașinescu: Tabăra de vară) – 4 august -> Matei petrece vara în Tabăra Prieteniei alături de cel mai bun prieten, Freddie. Însă invidia nu întârzie să apară când acesta o aduce cu el și pe verișoara Rosie.
 3. Malibu Rescue: The Next Wave (Salvamarii din Malibu: Valul următor) – 4 august -> Vara revine în Malibu, iar echipa Calcan pornește spre plajă pentru a găzdui competiția internațională „Maestrul Plajei” și, în mod surprinzător, și pentru a concura.
 4. The Magic School Bus Rides Again Kids In Space (Din nou la drum cu autobuzul magic: Copii în spațiu) – 7 august -> Copiii din Autobuzul Magic se lansează pe orbită și ajung pe Stația Spațială Internațională, unde descoperă că sunt urmăriți de un tardigrad uriaș!
 5. The New Legends of Monkey (Noile legende ale Regelui Maimuță) – S2/ 7 august -> Regele Maimuță și prietenii lui continuă să caute papirusurile sacre. Însă într-o lume cu demoni, zei și magie, totul are un preț.
 6. Wizards: Tales of Arcadia (Vrăjitorii: Povești din Arcadia) – 7 august -> Ucenicul lui Merlin se alătură personajelor din „Vânătorii de troli” și „Trei sub stele” în ultima parte a trilogiei lui Guillermo del Toro, „Povești din Arcadia”.
 7. Word Party Songs (Bucuria cuvintelor: Cântecele) – 7 august -> Dă muzica mai tare și ia-ți pantofii de dans! Bailey, Franny, Kip, Lulu și Tilly vor să cânți și tu pe ritmurile acestei variate colecții de videoclipuri muzicale.
 8. Octonauts & the Caves of Sac Actun (Octonauții și peșterile din Sac Actun) – 14 august -> Octonauții pornesc într-o aventură subacvatică, navigând prin peșteri periculoase pentru a ajuta o micuță caracatiță să se întoarcă acasă, în Marea Caraibilor.
 9. Glitch Techs (Tehnicienii de glitch) – S2/ 17 august -> Vânătorii de monștri evadați din jocurile video se întorc cu un nou sezon.
 10. Emily’s Wonder Lab (Superlaboratorul lui Emily) – 25 august -> În acest serial cu actori reali, gazda Emily Calandrelli îmbină distracția cu educația prin experimente științifice, activități și demonstrații care te vor lăsa mască!

EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Hook – S1, joi
 3. The Underclass (O clasă aparte) – S1, joi
 4. Unlucky Ploy – S1, joi și vineri

FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX

 1. Anaconda – 1 august
 2. Black Lightning: Fulgerul Negru – 1 august
 3. Bulletproof (Antiglonț) – 1 august
 4. Bumblebee – 1 august
 5. Double Jeopardy (Evadata) – 1 august
 6. Dumplin’ (Dumplin’. Vreau o viață pe măsura formelor mele) – 1 august
 7. Duplicity (Duplicitate) – 1 august
 8. Failure to Launch (Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani) – 1 august
 9. Free Willy (Salvați-l pe Willy I) – 1 august
 10. Ghost (Fantoma mea iubită) – 1 august
 11. Labyrinth (Labirintul) – 1 august
 12. Land of the Dead (Tărâmul morții) – 1 august
 13. Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții) – 1 august
 14. Lara Croft: Tomb Raider (Lara Croft: Jefuitoarea de Morminte) – 1 august
 15. Made of Honor (Mireasa e iubita mea!) – 1 august
 16. Rango – 1 august
 17. Rise of the Legend (Huang Fei Hong: Nașterea unei legende) – 1 august
 18. Rudy – 1 august
 19. Seed of Chucky (Fiul lui Chucky) – 1 august
 20. Sicario: Day of the Soldado (Sicario 2: Soldado) – 1 august
 21. Star Trek (Star Trek: Un nou început) – 1 august
 22. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street) – 1 august
 23. Terminator Genisys – 1 august
 24. O cursă cu obstacole – 1 august
 25. The Stepford Wives (Neveste perfecte) – 1 august
 26. The Sum of All Fears (Pericol absolut) – 1 august
 27. Where’s the Money (Unde-s banii?) – 1 august
 28. Paul, Apostle of Christ Pavel, apostolul lui Hristos) – 3 august
 29. The First Purge (Noaptea judecății: Începutul) – 6 august
 30. Unfriended: Dark Web – 9 august
 31. Alex Cross (Detectivul Alex Cross) – 12 august
 32. Hands of Stone (Pumni de piatră) – 12 august
 33. Skyscraper (Infernul din zgârie-nori) – 13 august
 34. Honey 2 – 14 august
 35. Land of the Lost – 14 august
 36. Escape from Alcatraz (Evadare din Alcatraz) – 15 august
 37. The Squad (Brigada de elită) – 15 august
 38. Pope Francis: A Man of His Word (Papa Francisc: Un om de cuvânt) – 18 august
 39. Septembers of Shiraz – 23 august
 40. American Psycho – 26 august
 41. Mamma Mia! Here We Go Again – 26 august
 42. Tales from the Crypt: Demon Knight (Cavalerul întunericului) – 28 august
 43. The Bridge Curse (Podul blestemat) – 28 august
 44. Uma Maheshwara Ugra Roopasya – 31 august
 • My Perfect Landing – S1/ 1 august
 • Operation Ouch – S1 + special/ 1 august
 • Petit Ours Brun: Little Brown Bear – S1/ 1 august
 • Talking Tom and Friends – S2/ 1 august
 • Dinotrux Supercharged – S1-3/ 3 august
 • Ride on Time – S2/ 13 august
 • Takki – S1/ 15 august
 • Little Singham – S2/ 19 august
 • Luo Bao Bei – S1/ 1 august

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s