La Casa de Papel ajunge la final

După mai multe săptămâni în care s-a zvonit confirmarea unei părți 5 pentru serialul La Casa de Papel (eng. Money Heist), reprezentanții Netflix au confirmat astăzi reînnoirea, dar și finalul serialului odată cu aceste noi episoade. Similar părților anterioare, și acest ultim sezon are o comandă de 10 episoade, producția urmând a începe pe 3 august.

Alături de cunoscuții Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio) și Jaime Lorente (Denver), partea 5 îi aduce pe micul ecran alături de echipă pe Miguel Ángel Silvestre și Patrick Criado – rolurile celor doi nu au fost dezvăluite pentru moment publicului.

Alex Pina, creator și EP La Casa De Papel:
„Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din La Casa de Papel. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon.”


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s