Hallmark ne promite mai mult mister în 2021 – noi filme originale Hallmark Movies & Mysteries

Pentru fanii titlurilor de mister originale Hallmark Movies & Mysteries, avem în continuare vești bune, oficialii conglomeratului Hallmark anunțând pentru anul 2020/21 noi filme în seriile Mystery 101, Aurora Teagardern Mysteries, Picture Perfect Mysteries, Morning Show Mysteries și Martha’s Vineyard Mysteries.

Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului organizat cu prilejul celor 100 de zile rămase până la debutul line-upului de Crăciun din acest an. Tot atunci a fost anunțată reînnoirea cu noi sezoane a dramelor originale When Calls the Heart, Good Witch și Chesapeake Shores, precum și 40 de titluri pentru mult așteptatul program de sărbători cu debut în luna octombrie – Countdown to Christmas și Miracles of Christmas.

Morning Show Mysteries
Sursa: Hallmark

În timp ce Mystery 101 prezintă colaborarea lui Amy Winslow, o profesoară de limbă și literatură engleză, și a detectivului Travis Burke proaspăt mutat în micul oraș Garrison, alături de Graham, tatăl lui Amy și autor de succes a mai multor serii polițiste bestselling, seria Morning Show Mysteries, lansată în 2018, este prima astfel de serie cu protagoniști de culoare – Holly Robinson Peete și Rick Fox. Având la bază volumele de mister semnate de Al Roker, subiectul se axează pe colaborarea dintre Billie Blessings, proprietară a unui restaurant de succes și prezentatoare a unui segment TV într-un matinal din Seattle, și Ian Jackson, detectiv la Omucideri. Tot în 2019 Hallmark Movies & Mysteries a mai lansat și seria Picture Perfect Mysteries ce îi protagoniști pe soții PenaVega, Alexa și Carlos, personajele Allie Adams, o fotografă și Sam Acosta, detectiv, făcând echipă în soluționarea crimelor din jurisdicție. Cel de-al treilea titlu din serie, Exit Stage Death urmează să fie lansat în această toamnă, comanda anunțată vizând titluri pentru anul 2021.

Cea mai nouă serie originală a postului, Martha’s Vineyard Mysteries îi aduce împreună pe Jesse Metcalfe (Chesapeake Shores) și pe Sarah Lind. Cu primele două filme deja lansate la începutul acestui an (ianuarie 2020, A Beautiful Place to Die și februarie 2020, Riddled with Deceit), ele au la bază seria omonimă de 22 volume semnată de Philip R. Craig.

Martha’s Vineyard Mysteries (1)
Sursa: Hallmark

Publicul din România a putut viziona recent pe DIVA patru din cele cinci filme ale seriei lansate anul trecut, Mystery 101 (ro. Legile misterelor), ce îi are protagoniști pe Jill Wagner și Kristoffer Polaha, dar și o parte dintre titlurile seriei longevive Aurora Teagarden – în prezent, în producție se află filmul #14.

Pe lângă cele menționate mai sus, pe HBO Go este disponibilă integral seria Crossword Mysteries ai cărei protagoniști sunt Lacey Chabert în rolul ziaristei Tess Harper, și Brennan Elliott dând viață neînduplecatului detectiv Logan.

Sursă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s