Hulu: Selena Gomez și Elle Fanning, protgoniste în noile proiecte ale platformei

Selena Gomez revine încet-încet pe micul ecran, după perioada Disney Channel și problemele de sănătate avute, artista preferând să stea mai mult în spatele camerelor de filmare, ca producător executiv. Însă, noua comedie a celor de la Hulu pare a fi convins-o să accepte un rol principal alături de anterior anunțații Steve Martin și Martin Short în Only Murders in the Building.

Proiectul a primit încă de la început un vot de încredere reflectat în comanda straight-to-series, fără a mai trece prin procesul episodului pilot. Pe lângă rolul din fața camerelor de filmare, Gomez va fi producător executiv alături de Martin Short, John Hoffman și Steve Martin, ultimii doi fiind de asemenea co-creatori și scenariști.

Plecând de la o idee de-a lui Steve Martin, Only Murders in the Building spune povestea a trei străini ce împărtășesc pasiunea crimelor misterioase și a poveștilor din spatele acestora, fără să vrea ori să se gândească vreun moment, ajung ei înșiși prinși într-un asemenea plot.

———

Cunoscută abonaților Hulu pentru rolul Ecaterinei din titlul satiric The Great, Elle Fanning a fost distribuită într-un nou proiect al platformei de streaming, The Girl from Plainville. Într-un proces dur de negocieri pentru drepturile de ecranizare, oficialii Hulu au plasat rapid o comandă straight-to-series pentru proiectul ce are la bază evenimentele premergătoare acuzării lui Michelle Carter, tânăra care prin SMS-uri și apeluri telefonice, și-a încurajat iubitul să se sinucidă.

Caz recent prezentat în documentarul original HBO I Love You, Now Die, thrillerul The Girl From Plainville îi are în spatele camerelor de filmare pe Liz Hannah (scenaristă/ EP), Patrick Macmanus (EP), Jesse Barron (consultant), Erin Lee Car (consultant, creatorul documentarului HBO), Ella Fannning (EP) și Britanny Kahn Ward (EP).

Pentru moment niciun alt actor nu a fost atașat distribuției alături de Fanning.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Surse: 1, 2, 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s