Drama familiei Greenleaf continuă cu un spin-off

Oprah a demonstrat dintotdeauna că știe să stea alături și să își asculte fanii, astfel, chiar dacă serialul Greenleaf, produs de OWN: Oprah Winfrey Network a ajuns la final odată cu sezonul 5, povețele de viață vor continua cu un spin-off original. Anunțul a fost făcut în stilul caracteristic pe contul oficial de Twitter al serialului.

Fără un titlu stabilit, noul proiect va continua să îl aibă în echipa de producție pe Craig Wright, creatorul și producătorul executiv al Greenleaf. Conform celor declarate, întregul proiect Greenleaf a fost imaginat încă de la început a avea cinci sezoane, urmate ulterior de un titlu spin-off.

Disponibil integral în România via Netflix, serialul spune povestea familiei Greenleaf și a bisericii lor din Memphis, urmărindu-i membrii într-o lume lipsită de scrupule, dominată de minciuni și secrete scandaloase. Ultimul sezon îi prezintă pe aceștia într-o ultimă încercare de a-și salva Biserica de Bob Whitmore însă, așa cum am fost obișnuiți, secretele trecutului și prezentului amenință să dezbine familia și mai mult, în ciuda eforturilor acestora de a rămâne uniți până la capăt.

Anul acesta, serialul a reușit să își adauge în palmares premiul NAACP (National Association for the Advancement of Colored People) pentru cea mai bună dramă, iar actrița Lynn Whitfield, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar (aka Lady Mae Greenleaf, Outstanding Supporting Actress in a Drama Series, NAACP Awards).

Pentru moment nu se cunosc informații privind distribuția ori o posibilă dată de lansare a proiectului spin-off.

———

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s