“The Crown“ și-a găsit o nouă Prințesa Diana

În ciuda unei lansări întârziate pentru 2022, Netflix continuă pre-producția ultimelor două sezoane pentru titlul icon al platformei de streaming, The Crown. Dacă zilele trecute anunțam că Jonathan Pryce va prelua rolul Prințului Philip, Duce de Edinburgh pentru sezoanele 5 și 6, iată că începem săptămâna cu o nouă știre marca The Crown – actrița Elizabeth Debicki se alătură distribuției noilor episoade în rolul Prințesei Diana. Personaj introdus în sezonul 3, actrița de origine australiană preia rolul de la Emma Corrin.

Alături de Debicki și Pryce, la acest moment, în distribuția sezoanelor finale au mai fost anunțate Imelda Staunton și Lesley Manville, cele două urmând a le interpreta pe Regina Elisabeta, respectiv Prințesa Margareta.

Portofoliul filmografic al lui Debicki este unul destul de impresionant, alături de Tenet, filmul mult așteptat pentru o lansare în această perioadă, putem să mai regăsim roluri în A Few Best Men, Guardians of the Galaxy, The Night Manager, The Cloverfield Paradox și The Kettering Incident. Ea a mai jucat de asemenea și în The Great Gatsby, interpretare ce i-a adus un premiu AACTA pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar (aka Jordan Baker, Best Actress in a Supporting Role).

———

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

 


Pentru o retrospectivă a evenimentelor ultimului sezon lansat, 3, puteți citi cronica noastră, aici.

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

One thought on ““The Crown“ și-a găsit o nouă Prințesa Diana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s