Netflix anulează “The Society” și “I Am Not Okay With This”

Până la urmă pandemia și COVID-19 par a avea ultimul cuvânt, seara trecută reprezentanții Netflix anunțând anularea titlurilor originale The Society și I Am Not Okay With This, în ciuda unei reînnoiri anterioare a celor două seriale.

Bine primite de critici și de abonații platformei de streaming, cu scenariile unui sezon secund aproape finalizate și chiar cu planificarea perioadei de producție, lucrurile au luat această nouă turnură în lumina evenimentelor globale, a noilor protocoale de filmare și a creșterii exponențiale a bugetului comparativ cu sumele alocate inițial, cei de la Netflix accentuând că cele două seriale sunt proiecte cu o distribuție și o echipă de producție extinsă.

The Society_Netflix_S1_PDespre The Society (ro. Societatea): Descris ca o versiune modernă a romanului lui William Golding, Împăratul muștelor, The Society spune povestea unui grup de adolescenți transportați în mod misterios într-un oraș identic cu bogatul oraș din New England în care locuiau, dar din care lipsesc toți părinții. Pe măsură ce încearcă să își dea seama ce li s-a întâmplat și cum să ajungă acasă, adolescenții trebuie să stabilească o ierarhie și să formeze alianțe dacă doresc să supraviețuiască.


Im Not Okay With This_Netflix_S1_PDespre I Am Not Okay With This (ro. Nu-mi convine chestia asta): De la producătorii titlurilor The End of the F***ing World și Stranger Things, I Am Not Okay With This spune povestea lui Sydney Novak, o tânără în căutarea descoperirii propriei identități pe fundalul vieții tumultoase, a necazurilor și a incertitudinii aduse de liceu, de familia și de propria sexualitate, însă nu în ultimul rând, de prezența unor superputeri misterioase ce par a se trezi în ea.

 

Din păcate, analiștii financiari și experții din acest sector mediatic preconizează că acesta este doar începutul a astfel de consecințe ale pandemiei, oprirea producției și noile reglementări impuse urmând să afecteze și mai mult sectorul, îndeosebi proiectele televiziunilor publice – ABC, CBS, Fox, NBC și The CW.

———

Surse: 1, 2


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

One thought on “Netflix anulează “The Society” și “I Am Not Okay With This”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s