Universul Penny Dreadful ajunge la final

Pandemia ne face să zicem și să luăm decizii stranii, cel mai bun exemplu fiind anunțul făcut seara trecută de către Showtime prin care reprezentanții postului au comunicat publicului decizia de a anula spin-offul original Penny Dreadful: City of Angels.

În ciuda unui impact mai redus decât originalul, The Dreadfuls (aka fanii serialului) așteptau cu interes vestea unei reînnoiri, în ideea că și micile probleme ale scenariului vor putea fi astfel adresate și rezolvate. Din păcate, cei de la Showtime au avut alte planuri.

Lansat în luna aprilie, Penny Dreaddul: City of Angels a readus în atenția publicului universul creat de personajele Evei Green, Timothy Dalton & Co., de această cu o poveste de sine stătătoare, plasată în Los Angeles-ul anului 1938, o perioadă agitată din punct de vedere politic și social. Serialul se concentrează în jurul lui Tiago Vega, un detectiv însărcinat cu investigarea unei crime atroce, o crimă care reușește să șocheze întregul oraș, Los Angeles devenind un suprapersonaj, reflectând istoria bogată, tradițiile folclorice și cultura perioadei interbelice din orașul îngerilor.

În România, cele două titluri Penny Dreaful sunt disponibile integral și pot fi vizionate online, pe HBO Go (ro. Povești de groază și Povești de groază: Orașul îngerilor).

———

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s