Comunicat de presă: noutățile lunii septembrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în septembrie?

SERIALE

 1. Young Wallander (Tânărul Wallander) S1/ 3 septembrie -> În această poveste despre începuturile popularului Kurt Wallander, o crimă motivată de ură provoacă neliniște în societate și îl propulsează rapid în poziția de detectiv.

 2. Away (Departe) – S1/ 4 septembrie -> Emma Green trebuie să-și lase în urmă soțul și fiica adolescentă pentru a porni într-o misiune periculoasă spre Marte, fiind comandantul unui echipaj internațional.
 3. Get Organized with The Home Edit (Organizează-ți spațiul cu The Home Edit)S1/ 9 septembrie -> Clea Shearer și Joanna Teplin de la The Home Edit elimină metodic dezordinea și transformă vieți. Coproducători: Reese Witherspoon și Molly Sims.
 4. The Gift (Atiye) – S2/ 10 septembrie -> Luând în calcul o lume diferită, Atiye se grăbește să-și împlinească destinul, în timp ce misterioasa grupare din spatele lui Serdar amenință viitorul.
 5. Family Business S2/ 11 septembrie
 6. The Duchess (Viață de ducesă) – S1/ 11 septembrie -> Katherine Ryan joacă rolul unei mame singure care se gândește să facă un copil cu inamicul ei numărul unu: tatăl fiicei sale. Oare minus cu minus dă plus?
 7. Close Enough (Hai că merge și așa) – S1/ 14 septembrie -> În acest serial animat pentru adulți, un cuplu încearcă să-și păstreze calmul și să treacă de la viața de petrecere din tinerețe la cea de părinți de peste 30 de ani.
 8. Taco Chronicles (Totul despre taco) – Volumul 2/ 15 septembrie -> Multe din popularele feluri de taco au o istorie bogată, dar puțin cunoscută. Iată câteva în sezonul doi al acestei aventuri culinare edificatoare și delicioase.
 9. Baby – S3/ 16 septembrie -> Chiara și Ludovica formează o prietenie neașteptată în timp ce se străduie să-și găsească locul și dragostea într-un liceu dintr-un cartier de lux din Roma.
 10. Criminal: UK (Criminal: Marea Britanie) S2/ 16 septembrie -> Jocul de-a șoarecele și pisica continuă într-un nou sezon în camera de interogatorii, iar detectivii londonezi anchetează trei suspecți acuzați de crime oribile.
 11. MeatEater (Carnivorul) S9/ 16 septembrie -> Cea mai recentă aventură la vânătoare a lui Steve include călătorii pline de evenimente în Colorado, Texas și Wyoming, unde prepară feluri de mâncare delicioase.
 12. Sing On! (Să cântăm! Statele Unite) S1/ 16 septembrie -> O amuzantă emisiune-concurs de karaoke, în care șase concurenți cântă piese de mare succes pentru un premiu de 60.000 de dolari. Un singur concurent poate câștiga totul!
 13. Signs (Semne) S2/ 16 septembrie -> Trela își înfruntă dramele personale, iar Ada îi preia sarcinile la secție. Între timp, un străin misterios sosește în oraș.
 14. The Last Word (Ultimul cuvânt)S1/ 17 septembrie -> După decesul soțului, o femeie găsește în mod neașteptat o nouă sursă de energie și chef de viață, devenind autoare de necrologuri, spre mirarea familiei și prietenilor.
 15. American Barbecue Showdown (Grătarul american)S1/ 18 septembrie -> Această nouă ediție a competiției de gătit pe grătar celebrează faimoasa tradiție sudistă, onorată de cei 12 concurenți, toți bucătari amatori pasionați.
 16. Ratched S1/ 18 septembrie -> Acest prolog dramatic al celor întâmplate în Zbor deasupra unui cuib de cuci urmărește povestea asistentei medicale Ratched.
 17. Jack Whitehall: Travels with My Father S4/ 22 septembrie -> Jovialul comic Jack Whitehall și Michael, conservatorul său tată, povestesc despre călătoriile lor pline de peripeții într-un nou sezon al acestei comedii fără scenariu.
 18. Country-IshS1/ 25 septembrie -> Artistul country Coffey Anderson este un provincial care vrea să reușească la Hollywood în timp ce crește trei copii împreună cu soția sa, dansatoarea Criscilla.
 19. Sneakerheads S1/ 25 septembrie -> Acest serial se concentrează asupra colecționarilor, vânzătorilor și revânzătorilor de pantofi sport.
 20. The School Nurse Files (Asistenta exorcistă) – S1/ 25 septembrie -> Mânuind o sabie luminoasă prin cele mai întunecate colțuri ale unui liceu, o asistentă cu un dar neobișnuit protejează elevii de monștri pe care doar ea îi poate vedea.
 21. Whose Vote Counts, Explained (Votarea, pe înțelesul tuturor) S1/ 28 septembrie -> Documentarul prezintă posibilele fraude în procesul de votare legate de: donații, corporații, colegiul electoral, împiedicarea votului, urne și numărarea voturilor.

FILME

 1. La Partita (Partida) – 1 septembrie -> Un meci de fotbal jucat pe un maidan din suburbiile Romei se află în centrul acestei povești despre dilemele etice și morale ale unei comunități sărace.

 2. Freaks – You’re One of Us (Ciudații) – 2 septembrie -> O mamă care lucrează descoperă că are superputeri suprimate anterior în ani de tratamente medicale și face echipă cu alți doi supereroi pentru a crea o lume mai bună.
 3. Love, Guaranteed (Dragoste garantată) – 3 septembrie -> O avocată surmenată (Rachael Leigh Cook) decide să ajute un client fermecător (Damon Wayans Jr.) să dea în judecată un site matrimonial care garantează găsirea dragostei.
 4. I’m Thinking of Ending Things (Mă gândesc să-i pun capăt) – 4 septembrie -> Nimic nu este așa cum pare atunci când o femeie cuprinsă de îndoieli legate noul său iubit pleacă împreună cu acesta la ferma izolată a părinților lui.
 5. Corazón loco (Inimă zburdalnică) – 9 septembrie -> Fernando este un mare familist, atașat în egală măsură de cele două familii ale sale. Însă o mișcare greșită face ca acestea să se întâlnească.
 6. Mignonnes (Micuțele dansatoare) – 9 septembrie -> La 11 ani, Amy este fascinată de o trupă de dans. Sperând să i se alăture, fata începe să-și exploreze feminitatea și înfruntă tradițiile familiei.
 7. The Babysitter: Killer Queen (Bona 2: Regina demonică) – 10 septembrie -> La doi ani după noaptea din iad, Cole trăiește un nou coșmar: viața de liceu. În același timp, demonii din trecutul lui sunt în continuare dornici de sânge.
 8. Se busca papá (Se caută tată) – 11 septembrie -> Ce face o preadolescentă dornică de adrenalină când mama îi interzice să participe la un concurs BMX? Distribuie un actor care n-are nimic de pierdut în rolul tatălui ei.
 9. The Devil All The Time (Întotdeauna diavolul) – 16 septembrie -> Disperat să-și salveze soția care e pe moarte, un bărbat apelează la rugăciune, dar și la măsuri extreme. O dramă gotică în care joacă Tom Holland și Bill Skarsgård.
 10. The Paramedic (Paramedicul) – 16 septembrie -> În urma unui accident, Ángel ajunge în scaunul cu rotile și decide să se răzbune pe cei ce l-au trădat, mai ales pe femeia care l-a părăsit chiar când avea nevoie de ea.
 11. Enola Holmes – 23 septembrie -> Enola Holmes, sora adolescentă a lui Sherlock, își caută mama dispărută și descoperă o conspirație legată de un misterios tânăr lord, depășindu-și astfel celebrul frate.

DOCUMENTARE

 1. Bad Boy Billionaires: India (Băieții răi ai Indiei: Miliardari certați cu legea) – 2 septembrie -> Acest serial documentar de investigație explorează lăcomia, fraudele și corupția care i-au ridicat și apoi i-au doborât pe cei mai notorii magnați din India.

 2. Chef’s Table: BBQ – 2 septembrie -> Acest serial nominalizat la premiul Emmy se concentrează asupra artei de a face grătar și prezintă chefi din America, Australia și Mexic.
 3. My Octopus Teacher (Înțelepciunea caracatiței) – 7 septembrie -> Un cineast formează o prietenie neobișnuită cu o caracatiță care trăiește în apele pline de varec din Africa de Sud și care îi împărtășește misterele universului său.
 4. La Línea: Shadow of Narco (La Línea: Orașul de la granița legii) – 9 septembrie -> Pătrunde în La Línea, orașul spaniol transformat în punct central al traficului de droguri din Europa, pentru a-i cunoaște pe cei hotărâți să schimbe acest lucru.
 5. The Social Dilemma (Dilema socială) – 9 septembrie -> Activiști și experți în tehnologie trag un semnal de alarmă legat de modul în care propriile lor creații provoacă dependență și destabilizează democrațiile.
 6. Hope Frozen: A Quest to Live Twice (Speranța criogenată: Calea către o nouă viață) – 15 septembrie -> Fiica de doi ani a unui budist specialist în lasere este răpusă de cancer, iar părinții decid să o transforme în cea mai tânără beneficiară a procesului de criogenare.
 7. Challenger: The Final Flight – 16 septembrie -> Naveta spațială Challenger a funcționat perfect vreme de nouă misiuni, înainte de a se dezintegra în 1986, ducând la moartea tuturor celor șapte membri ai echipajului.
 8. A Love Song for Latasha (Cântec pentru Latasha) – 21 septembrie -> După incidentul Rodney King, Latasha Harlins este ucisă de Soon Ja Du, care, însă, scapă de închisoare. Incidentul devine un catalizator al revoltelor din 1992 din LA.
 9. The Playbook – 22 septembrie 
 10. The Chef ShowS2/ 24 septembrie -> În acest nou sezon, Jon Favreau și Roy Choi discută cu bucătari profesioniști și prieteni din rândul celebrităților, gătind în același timp mâncăruri delicioase.
 11. A Perfect Crime (Rohwedder: Un asasinat revendicat de RAF) – 25 septembrie -> Asasinul liderului agenției Treuhand nu a fost identificat nici până azi, deși la locul faptei a fost găsită o scrisoare de asumare a responsabilității din partea RAF.

 12. American Murder: The Family Next Door (Cazul Watts: Crima din vecini) – 30 septembrie -> Povestea adevărată a lui Chris Watts și a uciderii soției și fiicelor sale este prezentată prin intermediul înregistrărilor video care au dus la prinderea lui.

 • ARASHI’s Diary: Voyage (Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj) – Episodul 12/ septembrie -> În așteptarea celei de-a 20-a aniversări, băieții povestesc despre mediul digital și despre provocările întâmpinate după lansarea conturilor pe rețelele de socializare.
 • GIMS: On the Record (GIMS) – septembrie -> Pătrunde în culise cu îndrăgitul star rap Gims într-un documentar foarte personal, care culminează cu prestația sa extraordinară de pe Stade de France din 2019.

ANIME

 1. The Idhun Chronicles (Cronicile din Idhún) – 10 septembrie -> După ce un necromant subjugă lumea magică Idhún, doi pământeni adolescenți intervin în lupta contra unui asasin trimis să ucidă exilații idhuniți de pe Pământ.

 2. Dragon’s Dogma – 17 septembrie -> Revenit la viață și transformat în Înălțatul, Ethan vrea să-l înfrângă pe dragonul care i-a furat inima, însă își pierde umanitatea cu fiecare demon pe care îl strivește.

COMEDII

 1. Felipe Esparza: Bad Decisions (Felipe Esparza: Decizii proaste) – 1 septembrie -> Două spectacole live, unul în engleză, celălalt în spaniolă. Indiferent de limbă, programul este extrem de amuzant, pentru că Felipe Esparza este cel mai cel.

 2. Afonso Padilha: Alma de Pobre – 3 septembrie -> În acest spectacol foarte personal, comedianul brazilian Afonso Padilha își explorează originile modeste și își amintește povești amuzante din copilărie.
 3. Michael McIntyre: Showman – 15 septembrie -> Un nou program special de stand-up cu comedianul englez Michael McIntyre.
 4. Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia (Michelle Buteau: Bun venit în Buteaupia) – 29 septembrie -> Un nou program special de stand-up cu comediana și actrița Michelle Buteau.

COPII ȘI FAMILIE

 1. Bookmarks: Celebrating Black Voices – 1 septembrie 

 2. The Boss Baby: Get That Baby! (Bebe Șef: Prinde bebelușul!) – 1 septembrie -> În acest program special interactiv îți vei găsi chemarea la Bebe Cor, făcând alegeri și participând la misiuni în cadrul unui test virtual de aptitudini.

 3. True: Friendship Day (True: Ziua prieteniei) – 1 septembrie -> Smulgându-i brățara de prietenie, un Apucăcios gigant o transformă pe Grizelda în sirenă. Pentru a o salva, True pătrunde în adâncuri cu ajutorul dorințelor magice.
 4. Spirit Riding Free: Riding Academy (Spirit: Cu sufletul liber – Școala de echitație) Partea 2/ 4 septembrie -> Prietenele se întorc la Școală de echitație Palomino, acolo unde noul trimestru aduce noi mistere și prietenii, precum și o ocazie de a salva școala!
 5. StarBeam (Supersteluța) S2/ 8 septembrie -> Cu egoistul căpitan Barbă-Pește și posaca Marla Mohorâtă prin preajmă, depinde de micuța supereroină Supersteluța să-i oprească pe răufăcători și să salveze situația.
 6. Julie and the Phantoms – 10 septembrie -> Adolescenta Julie își descoperă pasiunea pentru muzică și viață ajutând Fantomele, un trio de stafii, să-și împlinească destinul muzical.
 7. Izzy’s Koala World (Izzy în lumea ursuleților koala) – 15 septembrie -> Izzy, o fetiță de 11 ani, și mama ei, doctor veterinar, salvează urși koala și formează prietenii frumoase cu animalele de pe insula lor din Australia.
 8. Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World: Tabăra cretacică) – 18 septembrie -> Șase adolescenți aflați într-o tabără de aventură de cealaltă parte a insulei Nublar trebuie să se alieze pentru a supraviețui haosului provocat de dinozauri.
 9. Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (Chico Bon Bon: Maimuțica pricepută)S3/ 22 septembrie -> În acest nou sezon, maimuțica mecanic Chico Bon Bon și Brigada Repară Tot continuă să rezolve probleme.
 10. Mighty Express – 22 septembrie -> Într-o lume jucăușă înțesată de șine de tren, o echipă de locomotive și prietenii lor copii fac lucrurile să se miște și livrează pachetele cu orice preț!


FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX

 1. A Simple Favor (O simplă favoare) – 1 septembrie

 2. Annie – 1 septembrie
 3. Bewitched (Ce vrăji a mai făcut nevasta mea) – 1 septembrie
 4. Brain on Fire (Luna mea de nebunie) – 1 septembrie
 5. Bullitt (Locotenentul Bullitt) – 1 septembrie
 6. Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (Câini și pisici: răzbunarea lui Kitty Galore) – 1 septembrie
 7. Curse of Chucky (Blestemul lui Chucky) – 1 septembrie
 8. Dudley Do-Right – 1 septembrie
 9. Equals (Egali) – 1 septembrie
 10. Fireflies in the Garden (Licurici în grădină) – 1 septembrie
 11. Friends with Money (Prieteni cu bani) – 1 septembrie
 12. Ghost of New Orleans (Dincolo de mormant) – 1 septembrie
 13. Good Kids (Vara de după) – 1 septembrie
 14. Greta – 1 septembrie
 15. Gringo (Gringo: Amator în misiune) – 1 septembrie
 16. Hardcore Henry – 1 septembrie
 17. HOLY LANDS (Călătorie către regăsire) – 1 septembrie
 18. House of 1,000 Corpses (Casa celor o mie de cadavre) – 1 septembrie
 19. Hunter’s Prayer (Rugăciunea vânătorului) – 1 septembrie
 20. Just Friends (Prieteni și atât) – 1 septembrie
 21. Killing Them Softly (Ucide-i cu tandrețe) – 1 septembrie
 22. Lawless (În afara legii) – 1 septembrie
 23. Leprechaun (Spiridușul) – 1 septembrie
 24. Lord of War (Traficantul de arme) – 1 septembrie
 25. Manglehorn – 1 septembrie
 26. Mean Dreams (Vise rătăcite) – 1 septembrie
 27. Middle of Nowhere (Drumul spre maturitate) – 1 septembrie
 28. Mojave – 1 septembrie
 29. Momentum (Momentum: Urmărire disperată) – 1 septembrie
 30. Moneyball (Moneyball – Arta de a învinge) – 1 septembrie
 31. Monster (Monstru) – 1 septembrie
 32. Mr. Brooks (Domnul Brooks) – 1 septembrie
 33. Mune: Guardian of the Moon (Mune: Gardianul lunii) – 1 septembrie
 34. PATRICK (O moștenire cu coadă) – 1 septembrie
 35. Poms (Hai că încă putem!) – 1 septembrie
 36. Rambo IV – 1 septembrie
 37. Requiem for a Dream (Requiem pentru un vis) – 1 septembrie
 38. Rescue Dawn (Evadare în zori) – 1 septembrie
 39. Riot (Revoltă după gratii) – 1 septembrie
 40. Saturday Night Fever (Febra de sâmbătă seara) – 1 septembrie
 41. Savva: Heart of the warrior (Savva: Inimă de războinic) – 1 septembrie
 42. Shooter (Lunetistul) – 1 septembrie
 43. Texas Killing Fields (Câmpuri ucigașe) – 1 septembrie
 44. The Cave (Peștera) – 1 septembrie
 45. The Crucifixion (Cronicile fricii) – 1 septembrie
 46. The Dirty Dozen (Duzina de ticăloși) – 1 septembrie
 47. The Grey (The Grey: La limita supraviețuirii) – 1 septembrie
 48. The Heartbreak Kid (Cât durează o căsnicie) – 1 septembrie
 49. The Honor List (Lista lui Honor) – 1 septembrie
 50. The Intern (Internul) – 1 septembrie
 51. The Longest Week (O săptămână de pomină) – 1 septembrie
 52. The Man Who Knew Infinity (Omul care a cunoscut infinitul) – 1 septembrie
 53. The Perfect Weapon (Arma perfectă) – 1 septembrie
 54. The Ring (Avertizarea) – 1 septembrie
 55. The Runner (Factor de risc) – 1 septembrie
 56. The Untouchables (Incoruptibilii) – 1 septembrie
 57. The Visitors: Bastille Day (Vizitatorii 3) – 1 septembrie
 58. The Woman in Black 2: Angel of Death (Femeia în negru 2: Îngerul Morții) – 1 septembrie
 59. Tucker and Dale vs. Evil (Tucker și Dale împotriva Răului) – 1 septembrie
 60. Undisputed (Fără egal) – 1 septembrie
 61. Upgrade – 1 septembrie
 62. Wakefield – 1 septembrie
 63. We Are Your Friends (Vibrează cu mine) – 1 septembrie
 64. Welcome Home (Bine ați venit) – 1 septembrie
 65. Welcome to the Jungle (Bun venit în junglă) – 1 septembrie
 66. Wheely (Wheely: Voios și Iute) – 1 septembrie
 67. Sky Tour: The Movie (Sky Tour: Filmul) – 3 septembrie
 68. The LEGO Movie 2: The Second Part (Marea Aventură Lego 2) – 3 septembrie
 69. A Million Ways to Die in the West (Urma scapă turma) – 4 septembrie
 70. Atonement (Remușcare) – 4 septembrie
 71. Dante’s Peak (Orașul infernului) – 4 septembrie
 72. Devil (Demon) – 4 septembrie
 73. Fear and Loathing in Las Vegas (Spaimă și scârbă în Las Vegas) – 4 septembrie
 74. Johnny English – 4 septembrie
 75. Johnny English Reborn (Johnny English… se întoarce!) – 4 septembrie
 76. Kindergarten Cop (Polițist de grădiniță) – 4 septembrie
 77. Pride & Prejudice (Mândrie și Prejudecată) – 4 septembrie
 78. Ride Along (Un polițist și jumătate) – 4 septembrie
 79. Spirit: Stallion of the Cimarron – 4 septembrie
 80. The Green Mile (Culoarul Morții) – 4 septembrie
 81. The Theory of Everything (Teoria întregului) – 4 septembrie
 82. Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari – 8 septembrie
 83. Won’t You Be My Neighbor? (Fred Rogers: Vrei să fii vecinul meu?) – 8 septembrie
 84. Satria Heroes: Revenge of the Darkness – 10 septembrie
 85. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (Hotel Transilvania 3: Monștrii în Vacanță) – 12 septembrie
 86. Eighth Grade (Clasa a opta) – 13 septembrie
 87. American Sniper (Lunetistul american) – 15 septembrie
 88. Catwoman – 15 septembrie
 89. Dog Day Afternoon (După-amiază de câine) – 15 septembrie
 90. Friday the 13th (Vineri 13) – 15 septembrie
 91. In the Heart of the Sea (În Inima Mării) – 15 septembrie
 92. Mad Max: Fury Road (Mad Max: Drumul furiei) – 15 septembrie
 93. Message in a Bottle (Mesaj de departe) – 15 septembrie
 94. Music and Lyrics (Muzica și versurile) – 15 septembrie
 95. Mystic River (Misterele fluviului) – 15 septembrie
 96. No Good Deed (Nicio faptă bună) – 15 septembrie
 97. Paranormal Activity 4 (Activitate paranormală 4) – 15 septembrie
 98. The Conjuring (Trăind printre demoni) – 15 septembrie
 99. What Men Want (Ce-și doresc bărbații) – 19 septembrie
 100. Damsel (Domnișoară la ananghie) – 22 septembrie
 101. Instant Family – 26 septembrie
 102. London Fields (Seducție letală) – 28 septembrie
 103. Three Identical Strangers (Trei străini identici) – 29 septembrie
 104. The Gambler – 30 septembrie

   

 

 • Beyblade Burst Turbo – S1/ 1 septembrie
 • Black Lightning (Fulgerul Negru) – septembrie
 • H – S1-4/ 1 septembrie
 • Heidi (Aventurile lui Heidi) – S2/ 1 septembrie
 • Transformers Rescue Bots Academy (Transformers: Academia Salvatorilor) – S2/ 1 septembrie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

One thought on “Comunicat de presă: noutățile lunii septembrie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s