Margaret Qualley este protagonista “Maid” (Netflix) – (Updated)

Update 29 august:
Cei de la Netflix au anunțat distribuirea lui Nick Robinson alături de Margaret Qualley în proiectul Maid.

———

Știre inițială, 28 august:
Netflix continuă să facă progrese cu proiectele anterior anunțate, la rând după Social Distance și serialul Resident Evil, găsindu-și loc Maid.

Dramedie anunțată la finalul anului trecut, imediat după ce Netflix a achiziționat drepturile de ecranizare, noul serial este inspirat de autobiografia devenită bestseller a lui Stephanie Land, “Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive”, spunând povestea unei mame singure care devine menajeră pentru a putea supraviețui, în timp ce se luptă cu sărăcia, lipsa unui acoperiș deasupra capului și birocrația. Narat preponderent din perspectiva eroinei, dramedia Netflix este descrisă asemeni unei explorări superbe, dure dar motivaționale a sărăciei din America.

Molly Smith Metzler (Orange is The New Black) va conduce echipa de producție din spatele camerelor de filmare, în calitate de showrunner și producător executiv, în timp ce serialul o va avea protagonistă pe Margaret Qualley. Pentru moment, Qualley este singura atașată proiectului, restul distribuției urmând a fi anunțat în perioada următoare.

———

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s