Serial inspirat din viața lui Marisol Nichols (Riverdale), în calitate de agent sub acoperire

Marisol Nichols, cunoscută publicului drept Hermione Lodge în Riverdale, a dus o viață dublă în ultimii ani: pe de-o parte roluri în seriale precum Teen Wolf, NCIS ori 24, iar pe de alta, aceasta a lucrat ca agent sub acoperire în lupta împotriva traficului sexual. Sony Pictures TV și-a rezervat recent drepturile pentru a ecraniza povestea lui Nichols și modul cum aceasta a reușit să jongleze între cele două „roluri” pe care le-a jucat.

Dezvăluirea a apărut pentru prima dată în numărul din luna mai a acestui an a revistei Marie Claire, în care Nichols a relatat despre ultimii șase ani, în care a lucrat sub acoperire cu agenți FBI, cu poliția locală și cu agenți ai misiunilor speciale, fiind o „momeală” pentru operațiuni interne și internaționale, realizate cu scopul de a prinde în fapt traficanți de carne de vie. A intrat în pielea unui părinte care își vinde copilul traficanților sau, în funcție de situație, a jucat chiar rolul unui copil care urma să fie oferit unor traficanți care trăiau cu impresia că le vor cădea pe mâini un copil de 12 ani.

Proiectul inspirat din povestea duală a actriței nu are încă un post atașat, însă Nichols va fi producător executiv și, cel mai probabil, va juca rolul principal.

Știrea privind noul serial a apărut în exclusivitate pe Yahoo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s