Roberto Aguirre-Sacasa pregătește un reboot “Pretty Little Liars”

Cu aventurile lui Katy Keene și ale Sabrinei ajunse la final, Roberto Aguirre-Sacasa, creatorul proiectelor Riverdale și Chilling Adventures of Sabrina pare a avea suficient timp liber zilele acestea, un apropiat al său anunțând seara trecută că scenaristul lucrează la un reboot Pretty Little Liars.

Pentru moment nu se cunosc multe informații, proiectul aflându-se într-o fază incipientă de schiță, însă este cert că nu va fi o reinterpretarea a poveștii lui Alison DiLaurentis & Co., ci va urmări o nouă poveste, cu noi personaje. Nu există de altfel nici o televiziune ori platformă de streaming online atașate titlului pentru producție și distribuire (inter)națională, mulți mizând pe HBO Max – aceștia pregătesc de lansare un reboot al Gossip Girl, un alt titlu icon al anilor 2000.

Lansat în vara lui 2010 la ABC Family, Pretty Little Liars s-a încheiat în urmă cu trei ani, după șapte sezoane difuzate și multiple variante de A. În colaborare cu I. Marlene King, cei de la Freeform au adus pe micul ecran o serie web (Pretty Dirty Secrets) și două titluri spin-off, din păcate ambele anulate după un singur sezon – Ravenswood (2013-2014) și Pretty Little Liars: The Perfectionists (2019, disponibil în România pe HBO Go).

Alianțe, loialități și secrete, povestea micuțelor mincinoase torturate de A în Rosewood fără a avea careva habar de ce se întâmplă, poate fi urmărită integral în România pe Netflix.

———

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

 

Sursa

One thought on “Roberto Aguirre-Sacasa pregătește un reboot “Pretty Little Liars”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s