“The Walking Dead” ajunge la final. Un nou spin-off este în lucru

Unul dintre cele mai vizionate seriale din categoria celor difuzate în sistem cable, The Walking Dead, va ajunge la final în 2022.

Postul AMC a confirmat că cel de-al 11-lea sezon al dramei apocaliptice va fi ultimul al serialului, oferind și câteva detalii despre cum va ajunge acesta la final. Conform anunțului făcut încă de la ediția virtuală a Comic-Con-ului din acest an, pandemia a amânat ultimul episod al sezonului 10, care va fi înlocuit de un episod special, ce urmează a fi difuzat pe 4 octombrie. Sezonul actual se va încheia cu încă 10 episoade, ce vor fi difuzate în 2021. AMC a folosit această metodă de a împărți sezoanele și cu seriale răsunătoare, precum Mad Men sau Breaking Bad. Astfel, sezonul 11 va fi difuzat pe parcursul a doi ani, însumând în total 24 de episoade, cele mai multe de până acum pentru drama cu zombies.

Cu toate acestea, moștenirii TWD se va mai adăuga un nou titlu, de data aceasta fiind vorba despre un spin-off centrat pe Daryl Dixon și Carol Peletier, personaje preferate de fani, iar Norman Reedus și Melissa McBride sunt deja confirmați pentru a-și relua rolurile care i-au consacrat. Proiectul încă nu are titlu, însă se așteaptă să apară pe micile ecrane în 2023.

Pe lângă noul proiect, universul The Walking Dead a fost extins printr-un prim spin-off în 2015, Fear the Walking Dead, al cărui sezon cu numărul 6 va avea premiera pe 11 octombrie. Cel de-al doilea spin-off, The Walking Dead: World Beyond, orientat către publicul young adult, va vea premiera pe 4 octombrie, fiind limitat la doar două sezoane. De asemenea, AMC are în lucru și o serie antologică, Tales of the Walking Dead, în format episodic, concentrându-se pe poveștile individuale ale personajelor vechi și noi din tot mai extinsul Deadverse.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s