Stumptown reînnoit, dar anulat – o nouă decizie ABC în era COVID-19

Una buna și una rea pentru Cobie Smulders. După ce ieri ne anunță pe contul personal de Instagram că a devenit în sfârșit cetățean oficial al Statelor Unite al Americii, bucurându-se în prezent de dublă cetățenie, seara trecută cei de la ABC au anunțat anularea serialului Stumptown a cărui protagonistă este alături de Michael Ealy și Jake Johnson. Anunțul postului alfabet vine ca o surpriză și în spiritul deciziilor luate de Netflix în ultimele săptămâni pentru The Society și I Am Not OK With This, Stumptown fiind unul dintre proiectele reînnoite ale postului încă din primăvară.

Lăsând la o parte ratingurile, pentru că acestea au contat la reînnoire, la anularea serialului par a sta problemele administrative și de ordin logistic cauzate de pandemie și de noile protocoale anti-COVID-19 – mai exact, imposibilitatea ca serialul să revină pe micile ecrane cu sezonul 2, în condițiile în care nu s-a început și nici nu a fost stabilită o dată pentru demararea producției. În ciuda acțiunii plasate în Stumptown, filmările s-au desfășurat și urmau să continue în Los Angeles. Cu cascadorii elaborate, filmări prelungite în locații mixte și numeroase momente romantice care par a contrazice noile reglementări de pe platourile de filmare, pe lângă creșterea noului budget alocat sezonului 2, întârzierea a fost cauzată și de schimbarea echipei din spatele scenariului, noua direcție creativă a seriaulului nereușind să fie finalizată de noul showrunner până la finele lunii aprilie.

Toate acestea au dus la decizia anulării serialului, însă deja a fost anunțat că i se caută o nouă casă și, în ciuda unui singur sezon, Stumptown a reușit să își creeze o comunitate puternică de fani.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s