Comunicat de presă: noutățile lunii octombrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în octombrie?

SERIALE

 1. Bom Dia, Verônica (Bună dimineața, Verônica) – S1/ 1 octombrie -> În timp ce vâna un agresor sexual, o polițistă nesemnificativă descoperă o femeie abuzată cu un secret oribil, dar și conspirația țesută în jurul acestuia.

 2. Oktoberfest: Beer & Blood (Oktoberfest: Bere și sânge) – S1/ 1 octombrie -> În Münchenul anului 1900, ambițiosul berar Curt Prank vrea să domine profitabilul Oktoberfest cu o berărie construită pe sânge și brutalitate.

 3. EMILY IN PARIS (Emily în Paris) – S1/ 1 octombrie -> Emily, o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago, primește jobul ideal în Paris, unde o așteaptă o viață plină de aventuri.

 4. Song Exploder (Song Exploder: Dincolo de piese) – S1/ 2 octombrie ->Bucură-te de melodiile favorite și lasă-i pe artiști să-ți prezinte procesul muzical creativ și sursele de inspirație. Un serial bazat pe un podcast de succes.

 5. To the Lake (Spre lac) – S1/ 7 octombrie -> Un virus ucigaș lovește Moscova și un grup de supraviețuitori fuge în pustietate, unde se confruntă cu amenințarea bolii, a hoților și cu problemele dintre ei.

 6. Deaf U (Universitatea pentru surzi) – S1/ 9 octombrie -> În acest serial documentar, un grup bine închegat de studenți surzi își spun poveștile și ne arată avantajele și dificultățile vieții de la Universitatea Gallaudet.

 7. The Haunting of Bly Manor (Conacul bântuit) – S1/ 9 octombrie -> Creatorii serialului Casa bântuită ne prezintă următorul capitol al antologiei bazate pe povestirile cu fantome ale lui Henry James, intitulat Conacul bântuit.

 8. Stranger (Străinul) – S2/ 11 octombrie -> În mijlocul unei confruntări pentru putere între procurori și poliție.

 9. Social Distance (Distanța socială) – S1/ 15 octombrie -> O antologie tragicomică filmată în izolare, care ne arată laturile sumbre și amuzante ale încercării unor oameni de a păstra legătura când păstrează distanța.

 10. Alguien tiene que morir (Cineva trebuie să moară) – S1/ 16 octombrie -> În Spania conservatoare a anilor 1950, presupusa relație dintre un tânăr și un balerin mexican dă naștere unui scandal cu consecințe monstruoase.

 11. Dream Home Makeover (Casa de vis pentru orice buzunar) – S1/ 16 octombrie -> Shea și Syd McGee își ajută clienții să creeze spațiile mult visate care le reflectă stilul personal, construindu-și totodată o nouă casă numai a lor.

 12. Grand Army – S1/ 16 octombrie -> Cinci elevi de la cel mai mare liceu public din Brooklyn se avântă într-o lume haotică și luptă pentru succes, supraviețuire, libertate și un viitor strălucit.

 13. La Révolution (Sânge albastru) – S1/ 16 octombrie -> Într-o poveste reimaginată a revoluției franceze, viitorul inventator al ghilotinei descoperă o boală care îi face pe aristocrați să ucidă oamenii de rând.

 14. My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman (Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare – Cu David Letterman) – S3/ 21 octombrie -> David Letterman, legenda televiziunii, face echipă cu Dave Chappelle, Robert Downey Jr. și mulți alții într-un nou sezon de interviuri detaliate și portrete fascinante.

 15. The Alienist: Angel of Darkness – miniserie/ 22 octombrie -> După un an, Sara își conduce propria agenție de detectivi, iar misiunea sa este să o găsească pe fiica răpită a consulului general spaniol.

 16. You Me Her – S5/ 22 octombrie -> Izzy se întoarce în Portland și constată că viața a continuat nestingherită în absența ei.

 17. Barbarians (Barbarii) – S1/ 23 octombrie -> Destinele a trei persoane se întretaie în bătălia din pădurea Teutoburg din 9 d. Hr., în care războinicii germanici au reușit să oprească expansiunea Imperiului Roman.

 18. Move (În mișcare) – S1/ 23 octombrie -> Descoperă-i pe genialii dansatori și coregrafi care influențează arta dansului în întreaga lume, în acest serial documentar.

 19. The Queen’s Gambit (Gambitul damei) – miniserie/ 23 octombrie -> În anii ’50, într-un orfelinat din Kentucky, o tânără descoperă că are un talent remarcabil la șah, dar se luptă cu dependența și cu ceea ce înseamnă să fii geniu.

 20. Perdida (De negăsit) – S1/ 23 octombrie -> Antonio se lasă arestat pentru a fi trimis în cea mai groaznică închisoare din Columbia, La Brecha. El vrea să-l găsească pe cel care, cu ani în urmă, i-a răpit fiica.

 21. Somebody Feed Phil (Cineva să-l hrănească pe Phil) – S4/ 30 octombrie -> Phil Rosenthal, creatorul serialului „Dragul de Raymond”, călătorește prin lume și se bucură de cultura și bucătăria locală din San Francisco, Singapore, Hawaii și altele.

 22. Suburra – S3/ 30 octombrie -> Se apropie decizia finală în lupta pentru pământ dintr-un orășel de coastă italian, iar criminalii sunt gata să joace o ultimă dată jocul pe care-l știu prea bine.

 • A Suitable Boy (Un băiat bun) – octombrie -> În India recent separată de Pakistan, modernitatea luptă cu tradiția. Aici, o tânără studentă se opune unui mariaj aranjat, iar fiul unui politician are o aventură tabu.

FILME

 1. All Because of You (Numai din cauza ta) – 1 octombrie -> Angajatul unui hotel se îndrăgostește de o clientă și e implicat într-o operațiune de luare de ostatici. Dragostea adevărată apare în cele mai neașteptate situații.

 2. Ahí te encargo (Te descurci tu!) – 2 octombrie -> El și ea aveau o căsătorie perfectă, asta până când el simte nevoia urgentă să fie tată, iar ea își asigură succesul în avocatură. Apoi, el mai aduce pe cineva în casă.

 3. Òlòtūré – 2 octombrie -> O tânără și naivă jurnalistă lucrează sub acoperire pentru a dezvălui traficul de carne vie din Nigeria și dă piept cu o lume ascunsă și brutală.

 4. Serious Men – 2 octombrie 

 5. The Binding (Legământ) – 2 octombrie -> În timp ce o vizita în Italia pe mama logodnicului său, o femeie trebuie să lupte împotriva unui blestem care stă să se abată asupra fiicei sale.

 6. Vampires vs. the Bronx – 2 octombrie -> Un grup de tineri prieteni din Bronx luptă pentru a-și salva cartierul de o bandă de vampiri.

 7. Hubie Halloween – 7 octombrie -> Hubie nu este un tip popular în Salem, Massachusetts, dar asta nu-l împiedică pe acest om bun, dar sperios să aibă grijă de siguranța orașului în noaptea de Halloween.

 8. Ginny Weds Sunny – 9 octombrie -> Disperată pentru a se redescoperi pe măsură ce împlinește 40 de ani, dramaturgul din New York, Radha, se reinventează ca rapper și își caută adevărata voce.

 9. The Forty-Year-Old Version (Rapperiță la 40 de ani) – 9 octombrie -> În New York, Radha este încă nerealizată ca dramaturg și este disperată să reușească înainte de a ajunge la 40 de ani. Ea decide să se reinventeze, devenind rapperiță.

 10. A Babysitter’s Guide to Monster Hunting (Ghidul unei dădace pentru vânătoarea de monștri) – 15 octombrie -> Eleva Kelly Ferguson e de acord să fie bonă în noaptea de Halloween și este recrutată de o organizație de bone care îi protejează de monștri pe copiii cu puteri speciale.

 11. Love Like the Falling Rain – 15 octombrie -> Speriat de un refuz, un tânăr nu-și declară sentimentele pentru prietena sa de suflet, care se îndrăgostește de un alt bărbat, însă un incident fatidic schimbă totul.

 12. The Trial of the Chicago 7 (Procesul celor șapte din Chicago) – 16 octombrie -> Un protest pașnic din 1968 s-a transformat într-o confruntare violentă cu poliția și Garda Națională. Organizatorii au fost acuzați de conspirație.

 13. Cadaver (Antropophagus) – 23 octombrie -> După un dezastru nuclear, unei familii înfometate i se promite o masă contra participării la o piesă de teatru. Însă, în acest hotel, membrii publicului dispar mereu.

 14. Rebecca – 23 octombrie -> O tânără recent căsătorită ajunge la reședința impunătoare a familiei soțului ei, pe coasta mohorâtă a Angliei, unde va trebui să lupte împotriva fantasmei primei soții.

 15. Over the Moon (Dincolo de Lună) – 23 octombrie -> În acest musical de animație, o fetiță își face o rachetă și pleacă în spațiu, la întâlnirea cu mitologica zeiță a Lunii. Semnat de Glen Keane, o legendă a animațiilor.

 16. Holidate (Iubiți de sărbători) – 28 octombrie -> Doi celibatari își propun să se dea drept iubit și iubită pe perioada tuturor sărbătorilor din an. Dar ce se întâmplă când sentimentele se strecoară în acest aranjament?

 17. Nobody Sleeps in the Woods Tonight (Nimeni nu doarme diseară în pădure) – 28 octombrie -> Un grup de adolescenți dependenți de tehnologie participă la o tabără de reabilitare în pădure, însă o forță sinistră încearcă să-i scoată din joc pentru totdeauna.

 18. Bronx (Orașul nelegiuiților) – 30 octombrie -> Câțiva polițiști anchetează lumea interlopă din Marsilia, însă își dau seama că unii colegi sunt la degetul mic al mafiei, iar ei riscă să-și piardă slujba sau capul.

 19. His House (Nu e casa noastră) – 30 octombrie -> După ce a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război, un tânăr cuplu de refugiați se chinuie să se adapteze într-un mic orășel englez, bântuit de forțele răului.

 20. The Day of the Lord (Ziua Domnului) – 30 octombrie -> Bântuit de propriile păcate, un preot pensionat este atras din nou în lumea întunericului când un prieten îl imploră să o ajute pe fiica sa posedată.

DOCUMENTARE

 1. Dick Johnson Is Dead (Moartea lui Dick Johnson) – 2 octombrie -> Cineasta Kirsten Johnson și vârstnicul ei tată îi înscenează acestuia moartea în diverse moduri, încercând astfel să confrunte inevitabilul adio cu umor și incisivitate.

 2. David Attenborough: A Life on Our Planet (David Attenborough: O viață pe planeta noastră) – 4 octombrie -> Un moderator își povestește viața și istoria evoluției vieții pe Pământ, plângând deopotrivă pierderea locurilor sălbatice și oferind o viziune pentru viitor.

 3. Bigflo & Oli: Presque Trop (Bigflo & Oli: Aproape prea mult) – 8 octombrie -> În acest documentar muzical, te alături duetului francez de rap Bigflo & Oli și îi însoțești pe cei doi frați celebri în timpul unui turneu important.

 4. BLACKPINK: Light Up the Sky – 14 octombrie -> Trupa de fete BLACKPINK a doborât toate recordurile, iar acum ne spune povestea anevoiosului drum către celebritate, cu toate dificultățile din ascensiunea sa fulminantă.

 5. Rooting for Roona (Toți pentru Roona) – 15 octombrie -> Un documentar despre evoluția unei fete cu hidrocefalie dintr-un sat indian care capătă o șansă la o operație crucială după ce pozele sale fac înconjurul internetului.

 6. Unsolved Mysteries (Mistere neelucidate) – Volumul 2/ 19 octombrie -> Cazuri reale cu dispariții uluitoare, crime șocante și contacte paranormale: o relansare fascinantă a unui legendar serial documentar.

 7. Vilas: Serás lo que debas ser o no serás nada (Guillermo Vilas: Un star nedreptățit) – 27 octombrie -> Timp de peste zece ani, un ziarist a combătut un gigant al corporațiilor sportive, doar pentru a demonstra că Guillermo Vilas este cel mai bun tenismen din lume.

 8. Secrets of the Saqqara Tomb (Secretele mormântului din Saqqara) – 28 octombrie -> O echipă de arheologi excavează pasaje, puțuri și morminte neexplorate, punând cap la cap secretele celei mai mari descoperiri egiptologice din ultimii 50 de ani.

 • ARASHI’s Diary: Voyage (Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj) – Episoadele 13 & 14/ octombrie -> Arashi, formația nr. 1 a Japoniei, își continuă călătoria, iar membrii săi îndrăgiți își dezvăluie talentele și viața personală în fața întregii lumi.

ANIME

 1. Blood of Zeus (Sângele lui Zeus) – 27 octombrie -> Heron, un om modest din Grecia antică, află că este fiul lui Zeus și își descoperă adevăratul destin: cel de a salva lumea de o armată demonică.

COMEDII

 1. The Cabin with Bert Kreischer (La cabană cu Bert Kreischer) – 13 octombrie -> Petrecărețul comedian Bert Kreischer se mută într-o cabană în pădure ca să se relaxeze și să se îngrijească, dar își invită și prietenii amuzanți să îl viziteze.

 2. Sarah Cooper: Everything’s Fine – 27 octombrie -> O oră de scheciuri haioase filmate cu o singură cameră, axate pe teme legate de politică, rasă, gen, clasă și alte subiecte mărunte.

COPII ȘI FAMILIE

 1. Carmen Sandiego – S3/ 1 octombrie -> Carmen și echipa sa trec prin Ciudad de México, New Orleans, Venice și prin alte locuri, în încercarea de a fi cu un pas înaintea celor de la VILE.

 2. The Worst Witch (O vrăjitoare îngrozitoare) – S4/ 1 octombrie -> O serie de încercări împing la limită puterile magice ale lui Mildred și Ethel, care concurează pentru onoarea de a deveni șefe.

 3. A Go! Go! Cory Carson Halloween (Tit-Tit! Matei Mașinescu: Halloween) – 2 octombrie -> Matei, Chrissy și Freddie vânează cele mai mari dulciuri de acest Halloween! Dar merită să se aventureze în partea înspăimântătoare a orașului pentru niște bunătăți?

 4. StarBeam: Halloween Hero (Supersteluța: Eroina Halloweenului) – 6 octombrie -> De Halloween, lacomul căpitan Barbă-Pește fură dulciurile tuturor, dar Supersteluța și Boost au câteva soluții pentru a îndrepta lucrurile!

 5. Fast & Furious Spy Racers (Furios și iute: Cursa spionilor) – S2/ 9 octombrie -> Când unul dintre ei este dat dispărut, cei din echipa Cursa spionilor trebuie să plece din Los Angeles spre Brazilia, pentru a înfrunta o organizație criminală din Rio.

 6. Super Monsters: Dia de los Monsters (Supermonstruleții: Ziua Monștrilor) – 9 octombrie -> Supermonstruleții sărbătoresc Día de los Muertos în orașul natal al Videi cu familia ei magică, noi prieteni monstruleți și o paradă… ceva de speriat!

 7. Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo și era creaturilor fabuloase) – S3/ 12 octombrie -> În ciuda tuturor așteptărilor, Kipo și echipa sa pun capăt domniei terorii inițiate de un vechi dușman. Acum ei trebuie să lupte împotriva altei răufăcătoare: dr. Emilia.

 8. Octonauts & the Great Barrier Reef (Octonauții și Marea Barieră de Corali) – 13 octombrie -> Octonauții trebuie să afle cum să alunge invazia de stele-de-mare pentru a salva cel mai mare recif din lume și coralii amenințați.

 9. Pup Academy (Academia cățelușilor) – S2/ 16 octombrie -> Academia Cățelușilor revine! De data aceasta, un nou pericol apare sub forma planului malefic de a distruge legătura dintre oameni și câini.

 10. The Last Kids on Earth: Book 3 (Ultimii copii de pe Pământ) – Cartea 3/ 16 octombrie -> Cei patru prieteni continuă să trăiască pe picior mare cu monștrii aliați, însă Jack se teme că un radioemițător ar putea pune capăt distracției.

 11. The Magic School Bus Rides Again The Frizz Connection (Din nou la drum cu autobuzul magic: Domnișoara Frizzle ori trei) – 20 octombrie -> Autobuzul magic este rupt în trei bucăți de un fulger, clasa este împrăștiată pe întregul glob, iar dra Frizzle apare în versiuni diferite de fiecare dată!

 12. Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (Chico Bon Bon: Maimuțica pricepută) – S4/ 27 octombrie -> Chico Bon Bon și „Brigada Repară Tot” nu dau înapoi de la nicio provocare inginerească: fac terenuri de skateboarding și opresc vehicule care stau să cadă în prăpăstii.

EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

 1. Star Trek: Discovery S3/ vineri (începând cu 16 octombrie) -> În acest sezon, echipa Discovery ajunge acolo unde n-a mai ajuns nimeni: cu 930 de ani în viitor. Iar Federația a trecut prin câteva schimbări.

 2. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți


FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX

 1. A Nightmare on Elm Street – 1 octombrie
 2. Annabelle – 1 octombrie
 3. Boo 2! A Madea Halloween (Madea: Aventuri de Halloween 2) – 1 octombrie
 4. Boo! A Madea Halloween (Madea: Aventuri de Halloween) – 1 octombrie
 5. Book of Sun (Cartea soarelui) – 1 octombrie
 6. Cold Harbour – 1 octombrie
 7. Daylight (Panică în tunel) – 1 octombrie
 8. Defiance (Sfidarea) – 1 octombrie
 9. Disturbia (Suspiciunea) – 1 octombrie
 10. Fright Night (Noaptea groazei) – 1 octombrie
 11. Glory (Glorie) – 1 octombrie
 12. Halloween – 1 octombrie
 13. Hush (Cântec de leagăn) – 1 octombrie
 14. It Could Happen to You (Un bacșiș de 2 milioane de dolari) – 1 octombrie
 15. Little Italy (Mica Italie) – 1 octombrie
 16. Maid in Manhattan (Camerista) – 1 octombrie
 17. Octav – 1 octombrie
 18. Peppermint (Peppermint: Gustul răzbunării) – 1 octombrie
 19. Pet Sematary (Cimitirul animalelor) – 1 octombrie
 20. Saving Private Ryan (Salvați soldatul Ryan) – 1 octombrie
 21. The Craft (Clubul vrăjitoarelor) – 1 octombrie
 22. The Dentist (Dentistul) – 1 octombrie
 23. The Oak (Balanța) – 1 octombrie
 24. Un Pas in Urma Serafimilor – 1 octombrie
 25. Before I Go to Sleep (Înainte să adorm) – 2 octombrie
 26. Scary Stories to Tell in the Dark (Povești de groază de spus pe întuneric) – 2 octombrie
 27. Trust (Încredere) – 2 octombrie
 28. Good Game: The Beginning (Good Game: Începutul) – 3 octombrie
 29. Doom – 10 octombrie
 30. The Equalizer 2 (Equalizer 2) – 13 octombrie
 31. 47 Meters Down: Uncaged (47 de metri adâncime: În afara cuștii) – 15 octombrie
 32. Adrift (Supraviețuind pe mare) – 15 octombrie
 33. Anna – 15 octombrie
 34. Hotel Artemis – 15 octombrie
 35. Doua Lozuri – 16 octombrie
 36. Running against the Wind – 16 octombrie
 37. Jack Ryan: Shadow Recruit (Jack Ryan: Agentul din umbră) – 17 octombrie
 38. The World’s End (Sfârșitul lumii) – 17 octombrie
 39. 3096 Tage (3096 de zile) – 22 octombrie
 40. Fire with Fire (Răzbunare arzătoare) – 22 octombrie
 41. I Feel Pretty – 22 octombrie
 42. LOL – 22 octombrie
 43. Rush (Rush: Rivalitate și adrenalină) – 22 octombrie
 44. The Commuter (Pasager în trenul terorii) – 22 octombrie
 45. The Divergent Series: Insurgent (Divergent: Insurgent) – 22 octombrie
 46. The Reef (Reciful) – 22 octombrie
 47. About Time (Era și timpul!) – 23 octombrie
 48. Apollo 13 – 23 octombrie
 49. Bridget Jones: The Edge of Reason (Bridget Jones: La limita rațiunii) – 23 octombrie
 50. Couples Retreat (Vacanță all inclusive) – 23 octombrie
 51. Death Race (Cursă mortală) – 23 octombrie
 52. Definitely, Maybe (Desigur… poate că…) – 23 octombrie
 53. Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (Băieți de cartier) – 23 octombrie
 54. Doomsday (Sfârșitul lumii) – 23 octombrie
 55. Flipper – 23 octombrie
 56. Hop (Hop-Top) – 23 octombrie
 57. It’s Complicated (E tare complicat!) – 23 octombrie
 58. Jaws (Fălci) – 23 octombrie
 59. Kick-Ass 2 (Rupe-tot 2) – 23 octombrie
 60. Les Misérables (Mizerabilii) – 23 octombrie
 61. Nanny McPhee and the Big Bang – 23 octombrie
 62. Neighbors (Vecini de coșmar) – 23 octombrie
 63. Notting Hill – 23 octombrie
 64. Oblivion (Oblivion. Planeta uitată) – 23 octombrie
 65. Out of Sight (Pasiune periculoasă) – 23 octombrie
 66. Role Models (Prieteni model) – 23 octombrie
 67. The Purge: Anarchy (Noaptea Judecăţii: Anarhia) – 23 octombrie
 68. Wild Child (Copil sălbatic) – 23 octombrie
 69. BlacKkKlansman (Agent provoKkKator) – 25 octombrie
 70. Alpha – 27 octombrie
 71. Brave Blue World (Minunata lume albastră: Tehnologii pentru apă) – octombrie

 

 • Bakugan: Battle Planet – S1/ 1 octombrie
 • Code Lyoko – S1 – S4/ 1 octombrie
 • Familiar Wife (Soția pe care o cunosc) – S1/ 1 octombrie
 • Family Guy (Familia mea dementă) – S17/ 1 octombrie
 • Arrow (Arcașul) – S7/ 15 octombrie
 • Fukrey Boyzzz (Aventurile unor pierde-vară) – S1/ 20 octombrie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s