Întreruperi și amânări ale filmărilor în Vancouver: Riverdale, Nancy Drew, The Flash, Supergirl și altele

La numai o lună după ce serialele americane au reînceput filmările în Vancouver, sub protocoale COVID-19, cea mai mare parte a acestora au fost acum suspendate. Ca și în luna august, reînceperea producției este împiedicată de probleme legate de testare.

Astfel, pentru Riverdale, Batwoman, A Million Little Things, Charmed, Nancy Drew, precum și pentru noile Big Sky (ABC), The Mighty Ducks (Disney+) și Maid (Netflix) au fost întrerupte filmările din cauza întârzierilor de mai bine de 72 de ore în aflarea rezultatelor testelor COVID-19 ale distribuțiilor și echipelor de producție. Mai mult, serialele pentru care debutul filmărilor ar fi trebuit să se întâmple săptămâna aceasta, precum The Flash, Supergirl și Legends of Tomorrow, au fost amânate.

Conform Deadline, întârzierile sunt cauzate de un laborator local care nu a respectat termenele de livrare a rezultatelor, însă nu există nicio persoană care să fi dezvoltat simptome, în nicio echipă de producție, dar fără rezultatele concrete ale testelor PCR, studiourile amână filmările de la o zi la alta. Cu toate acestea, există o creștere accentuată a cazurilor în British Columbia, ceea ce poate genera întârzieri ale procesării testelor, laboratoarele efectuând cu prioritate testele pentru localnici. Statul canadian și sindicatele americane ale actorilor au agreat să respecte protocoalele pe care le-a impus SAG și pe teritoriul SUA, deși Canada a dispus alte reguli pentru industria de divertisment – a existat și un proces în acest sens, din cauza nerespectării protocoalelor în cazul serialului The Good Doctor, însă cele două părți au ajuns la un acord în urma litigiului.

Printre studiourile afectate de întârzierile cauzate de procesarea tardivă a testelor COVID-19, se numără Warner Bros. TV, Disney TV Studios, CBS TV Studios și Netflix.

Știrea a apărut în exclusivitate pe Deadline.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s