Cel mai nou capitol Mystery 101 ajunge la DIVA

Amy Winslow (Jill Wagner), un profesor specializat în ficțiune literară de la Colegiul Elmstead și Detectivul Travis Burke (Kristoffer Polaha) revin la DIVA în Legile misterelor – Educație pentru crimă (Mystery 101: An Education in Murder, 2020) duminică, 4 octombrie, de la ora 16:00!

Cine ar presupune că profesia de profesor universitar este atât de… mortală? Ei bine, Amy Winslow, un apreciat profesor de literatură, știe foarte bine! Ea este uimită să descopere că Mac McKinnon (Steve Bacic), colegul ei, a fost arestat sub suspiciunea de crimă, fiind acuzat că a introdus otravă în inhalatorul unui coleg. Mac jură că este nevinovat și Amy se vede nevoită să ceară ajutorul Detectivului Travis Burke pentru a o ajuta în rezolvarea acestui mister.

Aparent predecesorul lui Travis, un ofițer pensionat, este cel care l-a arestat pe Mac și face tot posibilul ca acesta să rămână sub acuzare. Când acțiunii i se alătură și un tânăr scriitor, care a descoperit un caz de crimă petrecut cu 5 ani în urmă și încă nerezolvat, care implică deasemenea un profesor otrăvit, misterul atinge apogeul.

Jill Wagner a fost însărcinată în timpul filmărilor pentru acest film. Oare pe lângă strălucirea specifică, publicul va observa și sarcina ascunsă sub cape și obiecte?  

Legile misterelor – Educație pentru crimă (Mystery 101: An Education in Murder, 2020) este difuzat la DIVA, în premieră, duminică, 4 octombrie, de la ora 16:00!


Urmărește DIVA pe social media: Facebook / Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s