Seria de mister ‘A Martha’s Vineyard Mystery’ în premieră la DIVA

Bazat pe seria de cărți omonime, scrise de Philip R. Craig, filmul Misterele de la Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului (A Beautiful Place to Die: A Martha’s Vineyard Mystery, 2020) promite să aducă mister și acțiune la DIVA, duminică, 11 octombrie, de la 16:00.

Pentru că a fost forțat să se retragă din activitate, din cauza unui accident, fostul detectiv la poliției din Boston, Jeff Jackson (Jesse Metcalfe), revine la viața liniștită din Martha’s Vineyard. Pentru că rana constă într-un fragment de glonț ce a rămas prea aproape de trunchiul celebral ca să poată să fie scos, Jeff se confruntă ocazional cu dureri cronice.

Existența sa tihnită este întreruptă în timpul unei partide de pescuit, când descoperă un cadavru. Pentru că poliția locală nu are nici un fel de experiență în ceea ce privește investigarea unei crime, Jeff se oferă să ajute. În echipa de investigație este și Dr. Zee Madieras (Sarah Lind), fiica șefului poliției, prietenă din copilăria a lui Jeff și examinator medical.

Acesta este primul film de invetigație a lui Jesse Metcalfe. Într-un interviu acesta a declarat: “Am avut o chimie incredibilă cu toată echipa. Cred că această echipă a fost construită ca să reziste pentru mai multe producții. (…) Mi-a plăcut foarte mult personajul, povestea lui, trecutul lui, cred că are mai multe fațete și mi-a plăcut să-l interpretez. Ceea ce îmi mai place la acest proiect este credibilitatea poveștii, un aspect extrem de important într-o astfel de producție.”

Seria continua cu filmul Misterele de la Martha’s Vineyard 2: Hoțul de smaralde, duminică, 18 octombie.

 


Urmărește DIVA pe social media: Facebook / Instagram

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s