Spectrum anulează LA’s Finest (ro. Detectivele din L.A.)

Iată că la o lună de la lansarea sezonului 2 și în ajunul a ceea ce fanii sperau la o veste bună, reprezentanții platformei americane Spectrum au anunțat anularea proiectului LA’s Finest, spin-off TV al seriei Bad Boys.

După un debut bun la Spectrum și o comandă rapidă cu sezonul 2, noile episoade programate pentru 8 iunie au fost amânate pentru septembrie pe fondul mișcărilor civile din America, mai exact a protestelor în numele lui George Floyd și a numeroaselor manifestații împotriva brutalității poliției.

Plin de acțiune, umor și explozii, o rețetă care a făcut cunoscute filmele Bad Boys (pentru care s-a confirmat deja un al patrulea film din serie), LA’s Finest spune povestea lui Syd și a unui aparent nou început – mai exact, sora mai mică a lui Marcus renunţă la slujba de la DEA şi la viaţa din Miami, mutându-se în Los Angeles şi intrând în rândul poliţiştilor LAPD. Aici face echipă cu Nancy McKenna, o detectivă care încearcă să găsească un echilibru între provocările slujbei și viaţa de familie. În ciuda faptului că au vieţi şi stiluri total diferite, cele două dovedesc rapid că sunt cele mai bune din secţie, dar și o bună influență una pentru cealaltă.

Cu pandemia de Coronavirus și întârzierea producției titlurilor proprii, cele mai multe televiziuni US au căutat să achiziționeze pentru acest debut de sezon titluri americane produse și lansate de platformele americane ori canadiene. Alături de Transplant la NBC, Swamp Thing și Tell Me a Story la The CW, LA’s Finest a ajuns în această toamnă și pe televiziunea americană odată cu preluarea și difuzarea primului sezon de către Fox. În România, titlul care le are protagoniste pe Jessica Alba și Gabrielle Union este disponibil la TV pe AXN.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s