The Crown: Dominic West noul Charles?

Mai avem o lună până la premiera sezonului 4 The Crown cu actorii prezentați în sezonul anterior, însă Netflix alături de echipa serialului lucrează deja la distribuția ultimelor episoade aferente sezoanelor 5 și 6, chiar dacă acestea nu vor fi lansate mai devreme de 2022. Până acum, au fost distribuite rolurile Reginei Elisabeta, Prințului Philip și cele ale prințeselor Diana și Margareta, Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Elizabeth Debicki și Lesley Manville urmând să preia personajele de la actualii Olivia Colman, Tobiaz Menzies, Emma Corrin și Helena Bonham Carter.

Cum știm că mariajul lui Charles cu Diana va fi unul dintre subiectele principale ale sezonului 5, urmând să fie introdus în poveste inclusiv personajul Camilei Parker Bowles, seara trecută au apărut primele zvonuri în privința actorului care va duce mai departe povestea Prințului Charles, în prezent interpretat de Josh O’Connor. Se pare că cei de la Netflix sunt în discuții cu actorul Dominic West.

Cunoscut pentru rolurile sale din The Affair și The Wire, rămâne de văzut dacă distribuirea sa în The Crown va fi finalizată, actorul aflându-se în prezent într-un scandal public de imagine după ce au apărut în presă mai multe fotografii cu el în ipostaze intime cu actrița Lily James (Rebecca, Netflix 2020).

Disponibile deja pe platformă sezoanele 1, 2 și 3, Netflix a anunțat lansarea integrală a sezonului 4 pentru 15 noiembrie. Materialele promoționale lansate pentru noie episoade pot fi consultate aici.

———

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Pentru o retrospectivă a evenimentelor ultimului sezon lansat, 3, puteți citi cronica noastră, aici.

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

 

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s