Shonda Rhimes a plecat de la ABC din cauza unui bilet la Disneyland


La trei ani după semnarea acordului cu Netflix și plecarea sa de la ABC, una dintre cele mai proeminente figuri ale televiziunii și creatoarea unor seriale celebre precum Grey’s Anatomy, Scandal și How to Get Away with Murder, Shonda Rhimes a explicat pentru The Hollywood Reporter decizia plecării sale din trustul ABC-Disney, unde a lucrat timp de 15 ani.

Am simțit că mor. (…) Ca și cum aș fi împins același bolovan pe un deal încontinuu pentru foarte mult timp”, a declarat aceasta. Totuși, nu au fost motive financiare sau creative care au determinat plecarea sa. În 2017, Rhimes a cerut un bilet all-inclusive adițional pentru Disneyland (una din facilitățile pe care le au angajații trustului), pentru sora sa, care urma să vină în vizită. Deși i s-a spus că „nu facem niciodată asta”, a obținut biletul, însă acesta nu a fost valid la locație. Rhimes a sunat un „director de rang înalt” pentru a lămuri problema, însă acesta nu și-a arătat interesul în a-i oferi un bilet de 154 USD (contravaloarea accesului all-inclusive la Disneyland). Conform spuselor ei, replica șefului ar fi fost „nu ai destul?”. A fost momentul care a determinat-o pe Rhimes să își sune avocații și să caute o nouă „casă”, iar ulterior a semnat un acord de 300 milioane USD cu Netflix.

Primul serial ce urmează a fi lansat pe platformă, sub aripa lui Rhimes, este Bridgerton, o dramă gossip plasată în secolul XIX, bazată pe seria de cărți semnate de Julia Quinn. Serialul are o comandă de opt episoade și se va concentra asupra familii puternice și unite din înalta societate a Londrei, iar, conform Vulture, Julie Andrews va deține un rol narativ, dând voce unui reporter gossip care spune povestea familiei în cauză.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s