Assassin’s Creed – serialul, în lucru la Netflix

În urma unui acord între Netflix și Ubisoft, platforma de streaming pregătește un serial inspirat din popularul joc video Assassin’s Creed.

De altfel, înțelegerea între cei doi coloși vizează atât un serial live-action, cât și producții animate și anime.

„De mai bine de 10 ani, milioane de fani din întreaga lume au contribuit la modelarea brandului Assassin’s Creed într-o franciză emblematică”, a declarat Jason Altman, șeful Ubisoft Film & Television. „Suntem încântați să creăm un serial Assassin’s Creed cu Netflix și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm următoarea saga din universul Assassin’s Creed, a mai precizat acesta. „Suntem încântați să colaborăm cu Ubisoft și să aducem la viață povestea bogată și complexă, pentru care Assassin’s Creed este atât de iubit”, a spus Peter Friedlander, vicepreședinte Netflix. „De la lumile sale uluitoare la atracția globală masivă ca una dintre cele mai bine vândute francize de jocuri video din toate timpurile, ne-am angajat să creăm divertisment epic și palpitant bazat pe acest brand și să oferim o viziune mai profundă de care să se bucure fanii și abonații noștri din întreaga lume”, a completat Friedlander.

Assassin’s Creed a debutat ca joc video în 2007 și a devenit un hit instantaneu, peste 155 de milioane de exemplare ale diferitelor titluri din franciză fiind vândute până în prezent. Jocul tip open world explorează războiul dintre ordinele secrete rivale ale asasinilor și templierilor, care folosesc mașinării avansate pentru a accesa amintirile genetice ale asasinilor din diferite perioade istorice cu scopul de a depista artefactele numite Pieces of Eden.

Info via Variety.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s