Comunicat de presă: noutățile lunii noiembrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în noiembrie?

SERIALE

 1. M’entends-tu? (Mă auzi?) S2/ 1 noiembrie -> Doi ani mai târziu, Ada caută să-și refacă viața și să reia legătura cu cele mai bune prietene, care, la rândul lor, au parte de propriile provocări.

 2. Record of Youth (Amintiri din tinerețe) S1/ 3 noiembrie -> Doi actori și o machieuză se străduiesc să-și facă loc într-o lume în care contextul din care provin contează mai mult decât visurile care îi motivează.

 3. Love and Anarchy (Dragoste și anarhie) S1/ 4 noiembrie -> O consultantă măritată și un tânăr tehnician IT se lansează într-un joc cu iz de flirt, care sfidează normele sociale și îi face să-și reevalueze complet viețile.

 4. ParanormalS1/ 5 noiembrie -> Atunci când o fantomă din trecut revine ca să-l bântuie, un hematolog sceptic în privința supranaturalului este nevoit să investigheze evenimente misterioase.

 5. Country Ever After – S1/ 6 noiembrie

 6. Undercover (BE) (Fabrica de extaz) S2/ 9 noiembrie -> Granița dintre dreptate și răzbunare devine tulbure atunci când vânătoarea lui Kim după traficanții de arme îl împinge pe Bob într-o nouă misiune sub acoperire.

 7. Dash & LilyS1/ 10 noiembrie -> De Crăciun extremele se atrag, în vreme ce cinicul Dash și optimista Lily schimbă mesaje și provocări într-un jurnal pe care și-l pasează unul altuia în New York.

 8. A Queen Is Born (Nasce uma Rainha/ ro. S-a născut o regină) S1/ 11 noiembrie -> In acest serial despre transformări, Gloria Groove și Alexia Twister îndeplinesc visele drag și ajută șase artiști să capete încrederea de a domina scena.

 9. The Liberator (Eliberatorul: Odiseea unui soldat în al Doilea Război Mondial) S1/ 11 noiembrie -> Bazat pe istoria operațiunii Avalanșa din Al Doilea Război Mondial, filmul urmărește invadarea Italiei de către aliați și povestea regimentului din centrul evenimentelor.

 10. The Minions of Midas (Favoriții lui Midas) S1/ 13 noiembrie -> Când un reporter este pe punctul de a publica o știre care-l condamnă, un editor milionar primește un bilet de șantaj. Decizia lui poate însemna viață sau moarte.

 11. The Crown S4/ 15 noiembrie -> În anii ’80, Regina Elisabeta se confruntă cu Margaret Thatcher, în vreme ce prințul Charles își începe căsnicia tumultoasă cu Lady Diana Spencer.

 12. We Are The Champions (Noi suntem campionii)S1/ 17 noiembrie -> Acest serial documentar explorează o serie de evenimente sportive unice, unele excentrice, altele bizare, și prezintă comunitățile pline de pasiune din jurul lor.

 13. Bitter Daisies (El sabor de las margaritas/ ro. Savoarea margaretelor)S2/ 18 noiembrie -> Ieșită din închisoare, dar având încă pierderi de memorie, Eva se infiltrează într-un club asociat cu o rețea de trafic sexual de minori în urma unei cereri de ajutor.

 14. Holiday Home Makeover with Mr. Christmas S1/ 18 noiembrie -> Supranumit domnul Crăciun, decoratorul Benjamin Bradley lucrează cu echipa sa de „elfi” ca să ajute diverse familii să-și reinventeze casele pentru perioada sărbătorilor.

 15. Voices of Fire (Voci divine)S1/ 20 noiembrie -> Acest serial documentar urmărește povestea bisericii din orașul lui Pharrell Williams care creează un minunat cor de gospel, format din oameni talentați din comunitate.

 16. The Exorcist Boner (Exorcistul Bogdan) S1/ 26 noiembrie -> Bețiv și exorcist autodidact, Bogdan Boner revine și este și mai inventiv, mai obscen și mai periculos ca oricând. Acum, niciun demon nu se mai poate simți în siguranță.

 17. Over Christmas (Überweihnachten/ ro. Ce mai Crăciun!) – S1/ 27 noiembrie -> Bastian este un ratat care revine acasă de Crăciun și află că fosta iubită are o relație cu fratele lui, cu care se ceartă până când descoperă un alt secret de familie.

 18. Sugar Rush Christmas (Goana dulce mult aduce: Deserturi de Crăciun) – S2/ 17 noiembrie -> În această competiție culinară, cofetarii trebuie să creeze contracronometru deserturi de sărbători cu aspect festiv și gust fantastic.

 19. Virgin River – S2/ 27 noiembrie -> Logodne, copii, inimi sfărâmate și crimă. Pentru un orășel de provincie, Virgin River are parte de tot felul de drame, iar Mel Monroe se află adesea în mijlocul lor.

 20. The Uncanny Counter (Vânătorii de demoni) – S1/ 28 noiembrie -> Vânătorii de demoni vin pe Pământ deghizați în angajați ai unui restaurant pentru a captura spirite malefice aflate în căutarea vieții veșnice.

 • Mismatched – S1/ noiembrie

FILME

 1. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile 1 noiembrie -> O mamă singură se îndrăgostește de un chipeș student la drept. Îl cheamă Ted Bundy.

 2. Mother (Rătăcirea) – 3 noiembrie -> Disperată și simțindu-se amenințată când fiul ei începe să devină conștient de lumea de dincolo de controlul ei bolnav, mama lui Shuhei împinge familia către tragedie.

 3. Operation Christmas Drop (Operațiunea Crăciun fericit) – 5 noiembrie -> O asistentă bățoasă a unui om politic se îndrăgostește de căpitanul inimos al unei baze a forțelor aeriene americane de la tropice, pe care venise să o închidă.

 4. The Spongebob Movie: Sponge on the Run (SpongeBob: Misiune de salvare) – 5 noiembrie -> Când Gary, cel mai bun prieten al lui, este răpit, SpongeBob pornește cu Patrick într-o misiune dincolo de Fundul Oceanului pentru a-și salva prietenul cu carapace roz.

 5. Citation (Acuzație publică) – 6 noiembrie -> O studentă strălucită din Nigeria stârnește un scandal în facultate atunci când declară că un profesor foarte apreciat a încercat să o violeze. Bazat pe fapte reale.

 6. What We Wanted (Ce ne doream) – 11 noiembrie -> Un cuplu cu probleme de fertilitate își vede căsnicia pusă la încercare în timpul unei vacanțe în Sardinia, iar familia cazată alături nu ajută deloc.

 7. Ludo – 12 noiembrie  

 8. Jingle Jangle: A Christmas Journey (Jingle Jangle: O aventură de Crăciun) – 13 noiembrie -> La zeci de ani după ce a fost trădat de ucenicul său, un fabricant de jucării cândva fericit își regăsește speranța atunci când nepoata lui precoce îi bate la ușă.

 9. The Life Ahead (Ai toată viața înainte) – 13 noiembrie -> Pe litoralul italian, o evreică în vârstă încearcă să ajute un tânăr musulman să-și caute drumul către familie și credință.

 10. The Princess Switch: Switched Again (Un schimb regal 2) – 19 noiembrie -> Cu câteva zile înaintea încoronării ducesei Margaret, dublura ei, Stacy, vrea să-i rezolve problemele romantice, însă o altă sosie reușește să încurce lucrurile.

 11. Alien Xmas (Un Crăciun extraterestru) – 20 noiembrie -> Aflat într-o misiune nu tocmai veselă de a fura de la Moș Crăciun și de la amicii săi de la Polul Nord, un mic extraterestru află ce înseamnă spiritul sărbătorilor.

 12. If Anything Happens I Love You – 20 noiembrie -> În urma tragediei, doi părinți îndurerați trec printr-un gol emoțional în timp ce deplâng pierderea unei persoane dragi.

 13. Dolly Parton’s Christmas on the Square (Dolly Parton: Crăciun în orășel) – 22 noiembrie -> Bucuria sărbătorilor dispare când o femeie cu inima împietrită vrea să-și vândă pământul din orașul natal. Oare magia, muzica și amintirile o vor face să se răzgândească?

 14. Notes for My Son (El Cuaderno de Tomy/ ro. Însemnări pentru fiul meu) – 24 noiembrie -> Confruntându-se cu o boală terminală, o mamă decide să-și păstreze optimismul și umorul plin de sarcasm pentru a se asigură că fiul ei în vârstă de doi ani nu o va uita.

 15. Hillbilly Elegy (Elegia celor bătuți de soartă) – 24 noiembrie -> În urma unui apel urgent, un student la drept de la Yale revine în orașul natal din Ohio, unde va reflecta asupra istoriei familiei sale și asupra propriului viitor.

 16. The Christmas Chronicles: Part Two (Cronicile Crăciunului: Partea a doua) – 25 noiembrie -> Acum o adolescentă cinică, Kate Pierce îl reîntâlnește neașteptat pe Moș Crăciun după ce un scandalagiu misterios amenință să pună capăt Crăciunului… pentru totdeauna.

 17. Mosul – 26 noiembrie -> După ce membrii rebeli ai unui escadron irakian îi salvează viața, un tânăr ofițer de poliție li se alătură în lupta împotriva grupării ISIS în ruinele orașului Mosul.

 18. The Call (Apelul) – 17 noiembrie -> O femeie se întoarce în fosta ei casă și găsește un vechi telefon care îi permite să discute cu cineva care a locuit acolo cu 20 de ani în urmă.

 19. Don’t Listen (Vocile) – 27 noiembrie -> După moartea ciudată a fiului său petrecută în noua lor casă, Daniel aude un strigăt de ajutor fantomatic și decide să caute un renumit expert în domeniul paranormalului.

 20. The Beast (La Belva/ ro. Bestia ascunsă) – 27 noiembrie -> După ce îi este răpită fiica, un soldat în retragere suferind de o tulburare de șoc posttraumatic îi urmărește pe vinovați și devine el însuși suspect.

 21. Finding Agnes (Pe urmele lui Agnes) – 30 noiembrie -> Un copil abandonat trebuie să se împace cu greșelile din trecut ale mamei sale de care s-a îndepărtat și pornește într-o călătorie în căutarea împăcării și a speranței.

DOCUMENTARE

 1. Carmel: Who Killed Maria Marta? (Ce s-a întâmplat cu Maria Marta?) – 5 noiembrie -> O femeie este găsită moartă în cadă, cu o baltă de sânge alături. Soțul ei susține teoria că a fost un accident. Însă autopsia spune o cu totul altă poveste.

 2. Flavorful Origins: Gansu Cuisine (Originea savorii) – 20 noiembrie -> De la frigăruile de miel la deliciosul niang pi, provincia Gansu oferă arome remarcabile și la fel de complexe precum istoria locului.

 3. Shawn Mendes: In Wonder (Shawn Mendes: În rezonanță) – 23 noiembrie -> Acest documentar necenzurat, creat de-a lungul unui turneu internațional îl urmărește pe Shawn Mendes, care își analizează propria celebritate, relațiile și viitorul.

 4. Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker (Spărgătorul de nuci cu ciocolată caldă: Un clasic reimaginat) – 27 noiembrie -> Acest documentar este dedicat producției musicalului-fenomen creat în fiecare an de Academia de Dans Debbie Allen din Los Angeles.

 

 • ARASHI’s Diary Voyage (Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj) – Episoadele 15 – 17/ noiembrie -> La douăzeci de ani de la debutul trupei Arashi, alătură-te muzicienilor într-o nouă călătorie și descoperă-le viața, talentul și darurile către lume.

 • Trial 4 (Al patrulea proces) – noiembrie -> Condamnat pentru uciderea în 1993 a unui polițist din Boston, Sean Ellis se luptă să-și demonstreze nevinovăția și să dezvăluie corupția din rândul forțelor de poliție

ANIME

 1. Great Pretender (Marele șarlatan) S2/ 25 noiembrie -> După o serie de escrocherii reușite, Makoto părăsește echipa lui Laurent. Dar păienjenișul de minciuni care îi leagă este mai vechi și mai vast decât și-a imaginat.

COMEDII

 1. Felix Lobrecht: Hype (Felix Lobrecht: Așteptări mari) – 3 noiembrie -> Comedianul Felix Lobrecht abordează fără rețineri cultura „conștientă”, dezavantajele succesului și îmbătrânirea, chiar dacă nu se simte încă adult cu adevărat.

 2. Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun (Aunty Donna: Scheciuri, cântece și râsete) S1/ 11 noiembrie -> În această combinație de scheciuri și povestiri cu grupul australian de comedie Aunty Donna, trei colegi de apartament își croiesc drumul într-o lume absurdă.

COPII ȘI FAMILIE

 1. Trash Truck (Hank și camionul de gunoi) – S1/ 10 noiembrie -> Hank este un băiețel murdărel de 6 ani, cu o imaginație bogată și un prieten uriaș… un camion gigantic de gunoi, care pufnește și claxonează la tot pasul.

 2. The Boss Baby: Back in Business (Bebe Șef: Înapoi la treabă) – S4/ 17 noiembrie -> Bebe Șef este șef în sfârșit și are un plan ambițios de a se bucura de dragostea supremă pentru bebeluși. Însă dușmanii vechi și noi fac echipă cu gândul să-l doboare.

 3. Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday (Dragonii: Salvatorii înaripați – Sărbătoare în Huttsgalor) – 24 noiembrie -> Sosirea zăpezii marchează începutul sărbătorii vikinge a cadourilor, Odinyule. Dar, dacă nu intervin Salvatorii înaripați, vremea teribilă poate întrerupe tradiția.

 4. Wonderoos (Minuneii) – S1/ 24 noiembrie -> Mici creaturi aventuroase și adorabile din întreaga lume se joacă, râd, cântă și învață împreună ce să facă în situații noi, dar tipice pentru viața preșcolarilor.

 5. A Go! Go! Cory Carson Christmas (Tit-Tit! Matei Mașinescu: Crăciun de poveste) – 27 noiembrie -> Un plug de zăpadă care seamănă izbitor cu Moș Crăciun ajunge în curtea familiei Mașinescu, iar Matei trebuie să-i reamintească cine este pentru a salva Crăciunul.

 6. Wonderoos: Holiday Holiday! (Minuneii: Să vină sărbătorile!) – 29 noiembrie -> Iarna s-a lăsat peste oraș și, în ciuda unei pene de curent, a unei petreceri cu bucluc și a faptului că zăpada lipsește, Minuneii învață adevărata semnificație a sărbătorilor.

EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

 1. Star Trek: Discovery – S3/ vineri (începând cu 16 octombrie) -> În acest sezon, echipa Discovery ajunge acolo unde n-a mai ajuns nimeni: cu 930 de ani în viitor. Iar Federația a trecut prin câteva schimbări.

 2. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți


FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX

 1. 12 Gifts of Christmas (12 cadouri de Crăciun) – 1 noiembrie
 2. A Wedding for Christmas (Decoruri de Crăciun) – 1 noiembrie
 3. Christmas Made To Order (Un Crăciun de comandă) – 1 noiembrie
 4. Christmas Under Wraps (O surpriză de Crăciun) – 1 noiembrie
 5. Christmas Wonderland (Un Crăciun minunat) – 1 noiembrie
 6. Dennis the Menace (Dennis, pericol public) – 1 noiembrie
 7. El patrón, radiografía de un crimen – 1 noiembrie
 8. Get Hard (Mare și tare) – 1 noiembrie
 9. High Noon (La amiază) – 1 noiembrie
 10. Hustlers (Hustlers: Striptease pe Wall Street) – 1 noiembrie
 11. Jackass 2.5 – 1 noiembrie
 12. Jackass 3 – 1 noiembrie
 13. Jackass Presents: Bad Grandpa (Jackass prezintă: Un bunic nebun) – 1 noiembrie
 14. Jackass presents: Bad Grandpa .5 (Jackass prezintă: Un bunic nebun 0,5) – 1 noiembrie
 15. Monster-in-Law (Soacra mea e o scorpie) – 1 noiembrie
 16. My Christmas Inn (Crăciun în Alaska) – 1 noiembrie
 17. Risen (Misterul înălțării) – 1 noiembrie
 18. The Perfect Guy (Bărbatul perfect) – 1 noiembrie
 19. The Seventh Sign (Al șaptelea semn) – 1 noiembrie
 20. Voice 2 (Vocea) – 1 noiembrie
 21. Miss India – 4 noiembrie
 22. Night School (Loserii de la seral) – 4 noiembrie
 23. That Trip we took with Dad (La drum cu tata) – 4 noiembrie
 24. Alone/ Together (Singuri/ Împreună) – 5 noiembrie
 25. Life Itself (Asta-i viața) – 6 noiembrie
 26. The Late Bloomer – 6 noiembrie
 27. Slender Man (Legenda lui Slender Man) – 10 noiembrie
 28. A Very Special Love (O iubire specială) – 12 noiembrie
 29. The Little Stranger (Micul străin) – 14 noiembrie
 30. Kidnap – 15 noiembrie
 31. First Man (Primul om pe Lună) – 18 noiembrie
 32. Bad Boy (Viața în ofsaid) – 19 noiembrie
 33. Papillon – 20 noiembrie
 34. American Gangster (Gangster american) – 22 noiembrie
 35. Bridesmaids (Domnișoare de onoare) – 22 noiembrie
 36. Scott Pilgrim vs. the World (Scott Pilgrim împotriva tuturor) – 22 noiembrie
 37. State of Play (Jocuri la nivel înalt) – 22 noiembrie
 38. The Five-Year Engagement (Te mai măriți cu mine?) – 22 noiembrie
 39. The Other Boleyn Girl (Cealaltă moștenitoare Boleyn) – 22 noiembrie
 40. Searching (Căutarea) – 24 noiembrie
 41. Johnny English Strikes Again (Johnny English lovește din nou) – 25 noiembrie
 42. Leave No Trace (Fără urmă) – 25 noiembrie
 • Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts – S2/ 1 noiembrie
 • The Garfield Show – S1 & S2/ 1 noiembrie
 • Trolls: The Beat Goes On! – S1 & S2/ 2 noiembrie
 • Trapped – S2/ 7 noiembrie
 • Masameer Classics – S3/ 11 noiembrie
 • Kuroko’s Basketball – S1/ 15 noiembrie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

2 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii noiembrie pe Netflix

 1. Buna seara,

  Din pacate fimul Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile nu se regaseste pe Netflix, data de intrare a acestuia fiind 01.11.2020.

  Mulțumesc frumos

  Liked by 1 person

  1. Da, am observat ca este un decalaj. Din pacate, asa cum ne anunta in fiecare comunicat si material oficial pe care il primim, datele de intrare pe platforma ale titlurilor se pot schimba, fie ca sunt proiecte originale Netflix ori achizitionate prin licenta. 😦

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s