FOX anulează ‘neXt’ și ‘Filthy Rich’

Pandemie și reglementări, însă chiar și așa, televiziunile nu par a se dezice de sportul lor preferat – anulările! Cu doar câteva episoade difuzate, sezonul TV fiind constat întrerupt de evenimente și momente politice, cei de la FOX au decis să anunțe de pe acum că nu vor continua cu dramele Filthy Rich și neXt.

Singurele titluri noi din grilă după ce au achiziționat proiecte pentru completarea portofoliului (exp. LA’s Finest), cele două seriale fac parte de lineup-ul din 2019, fiind programate inițial pentru midseason 2020, ulterior fiind amânate pentru toamnă. În timp ce Filthy Rich a reușit să aducă pe micul ecran cinci episoade, Fox a difuzat pentru moment doar două episoade din titlul ce îl are protagonist pe John Slattery. Suficiente pentru a se decide să nu meargă mai departe cu proiectele, totul fiind pus pe seama ratingurilor slabe, în ciuda constantelor întreruperi și înlocuiri ale episoadelor.

Despre Filthy Rich: Dramedie gotică cu influențe sudiste ce urmărește povestea lui Margaret și Ginger, două femei puternice și hotărâte să facă tot ce le stă în puteri pentru a-i proteja pe cei iubiți. În momentul în care înstăritul CEO-ul al celui mai mare trust creștin de televiziune moare într-un accident aviatic, familia rămâne consternată să afle că acesta a avut trei copii ilegitimi ale căror nume se găsesc acum în testament. Ca orice văduvă aflată în posesia moștenirii, aceasta face primul pas încercând să îi plătească pentru a renunța la avere, însă noii moștenitori nu numai că nu îi acceptă oferta, ba chiar sunt decisi a rămâne în oraș și a deveni parte din familie. Serialul are la bază seria omonimă din Noua Zeelandă.

Despre neXt: Paul LeBlanc, un fost CEO tech din Silicon Valley, inteligent și paranoic, face echipă cu un agent Homeland al diviziei cyber, scopul lor fiind stoparea primei crize cauzate de intețigența artificială – iminența pericolului reprezentat de o formă de AI ce are abilitatea de a crește și a se upgrada singură. Ce este mai periculos este că LeBlanc cunoaște potențialul acestei arme, fiind un fost proiect de-al său. Proiectul urmărește felul în care tehnologia ne-a invadat viețile, transformânu-ne uneori fără să ne dăm seama, având în centru un villain așa cum nu am mai avut până acum, ale cărui principale arme împotriva noastră suntem chiar noi.

Sursa

2 thoughts on “FOX anulează ‘neXt’ și ‘Filthy Rich’

    1. Nu stiu, dar mi se pare ca s-au grabit rau cu neXt. Hai sa zicem ca decizia pentru Filthy Rich poate sa fie inteleasa, cu cinci episoade difuzate. Insa la neXt… nope. Plus ca sigur au observat si ei trendul ca publicul nu se mai ataseaza de un serial atat de usor, ci dureaza putin pana cand se contureaza un fanbase. Ei au sperat ca fanii lui Cattrall si Slattery ii vor urmari pe cei doi si aici si gata ceea ce e nebunia curata.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s