Painkiller: ‘Black Lightning’ pregătește propriul spin-off

Când ne referim la serialele DC Comics de la The CW nu spunem degeaba Arrowverse, premiera Arcașului Verde în 2012 pregătind terenul pentru numeroase proiecte și spin-offuri de-a lungul anilor – The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Batwoman, Black Lightning, și cel mai recent Superman & Lois și Stargirl, cel din urmă fiind achiziționat și urmând să fie produs integral de post. Cu excepția Black Lightning și Batwoman, restul sunt titluri spin-off cu eroi deja îndrăgiți de fani și, chiar dacă Arrow s-a finalizat iar Supergirl urmează să lanseze ultimul său sezon, ecranizarea benzilor desenate de la CW nu s-a terminat. Cu Superman & Lois a cărui premieră este programată pentru 23 februarie, echipa a anunțat deja că lucrează la un nou proiect tip, de această dată un spin-off centrat pe personajul lui Jordan Calloway din Black Lightning, Painkiller.

Personaj introdus în universul benzilor desenate în 1995, Painkiller este interpretat de Jordan Calloway, acesta dând viață unui personaj complex și tulburat de trecutul și acțiunile sale alături de gașca lui Tobias, Odell și ASA. Dorind un nou început, Khalil Payne se mută în Akashic Valley hotărât să dea uitării definitv alter ego-ul său răzbunător, dar din păcate, pentru un astfel de personaj pacea și izbăvire nu durează. Decis să ia atitudine, de această dată Painkiller revine pentru a face dreptate și nu pentru a pedepsi ori provoca durere decât celor care merită.

Pentru a testa piața se va recurge la metoda obișnuită, episodul 4×07 urmând să fie un backdoor pilot pentru noul proiect propus. Episodul urmează a fi scris, produs și regizat de Salim Akil, actualul showrunner al BL.

Disponibil integral pe Netflix, Black Lightning revine cu noi episoade și un nou sezon începând cu 8 februarie.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s