Și… acțiune! Dar cu o mică întârziere – lista serialelor și revenirea lor pe platouri

Am trecut optimiști în 2021, însă din păcate nu am scăpat de surghiunul lui 2020, ultimele știri de peste ocean anunțând un nou decalaj în productia celor mai multe titluri produse în Cetatea Filmului. Mai exact, peste 16 titluri Disney TV Studios și multe altele produse de CBS Studios, Warner Bros. TV și Universal TV s-au văzut nevoiți să amâne cu una sau chiar cu două săptămâni reluarea producției, ca urmarea a valului mare de noi infectări și decese cauzate de COVID-19 în Los Angeles – ordinul regional de a sta acasă s-a prelungit în Sudul Californiei până pe 16 ianuarie, la nivel regional numărul deceselor aferente COVID-19 depășind miercuri 10.000.

Înainte de a anunța amânarea, studiourile au revizuit întreaga logistică, pentru a vedea disponibilitatea actorilor, dar și dacă distribuția și echipa de producție din spatele camerelor de filmare vor fi plătiți pentru aceste zile. Reprogramarea producției le permite de asemenea tuturor celor care au călătorit de sărbători, o carantinare de 10 zile înainte de a reveni pe platourile de filmare.

Dacă nu vor apărea alte decalaje, echipele vor reveni pe platourile de filmare începând cu 11, respectiv 18 ianuarie. Această întârziere este posibil să cauzeze la rândul său pauze ori o reprogramare în difuzarea/ premiera episoadelor.

—-

❄️ 11 ianuarie ❄️

CBS:Bob ❤️ Abishola, B Positive, Mom
Fox: Call Me Kat
NBC: Mr. Mayor, Kenan, Good Girls
The CW: All American
Showtime: Shameless
HBO Max: Hacks
Netflix: Never Have I Ever, You

❄️18 ianuarie ❄️

ABC: (D) Grey’s Anatomy, Station 19 + (C) American Housewife, Black-ish, Mixed-ish, Rebel
NBC: This Is Us + Brooklyn Nine-Nine
FOX: (D) 911, 911: Lone Star + (C) Last Man Standing
FX: American Crime Story: Impeachment, American Horror Story, Mayans
Disney+: Big Shot
Hulu: The Orville, Love, Victor

Alături de acestea au fost programate pentru o revenire pe platouri și titlurile Lucifer și Young Sheldon (11 ianuarie) și All Rise (22 ianuarie). Pentru moment nu se cunoaște dacă și acestea se vor amâna cu o săptămână.

—-

❄️ Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații. ❄️

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s