Sex and the City revine cu un nou capitol: “And Just Like That…”

HBO Max a dat undă verde unui nou sezon al unuia dintre cele mai cunoscute seriale din portofoliul HBO, Sex and the City, iar trei din cele patru actrițe consacrate au confirmat revenirea: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis. Noul capitol, intitulat And Just Like That… va fi compus din 10 episoade.

Toate cele trei au postat pe conturile personale de Instagram un mic teaser (mai jos), iar SJP a și completat cu descrierea: „Nu pot să nu mă întreb… unde sunt acum? X, SJ”

Scenariul pentru noul sezon este pregătit, iar filmările ar trebui să înceapă în această primăvară în… ei bine, New York!

Kim Cattrall nu va face parte din distribuție, declarând de numeroase ori că nu ar vrea să reintre în pielea Samanthei, motivând decizia prin relațiile nu tocmai cordiale pe care susține că le-a avut cu fostele sale colege.

Sex and the City a fost difuzat timp de 6 sezoane în perioada 1998-2004, urmat de două filme, în 2008 și în 2010. Serialul a dat naștere unui fenomen global, reprezentând o sursă de inspirație pentru numeroase alte drame și comedii. Este al treilea reboot anunțat recent de HBO Max, după Gossip Girl și True Blood.

Info via Variety

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s