Comunicat de presă: noutățile lunii februarie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în februarie?

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 SERIALE Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Firefly Lane (Aleea cu licurici) – S1/ 3 februarie -> Tully și Kate fac cunoștință în copilărie pe Aleea cu licurici și devin prietene de nedespărțit, la bine și la rău, vreme de 30 de ani.
 2. Hache (H) – S2/ 5 februarie -> Un an mai târziu, H are ocazia de a pune pe picioare un laborator de producție de heroină, dar conspirația asociaților și o rudă care face probleme îi complică planurile.
 3. Invisible City (Orașul invizibil) – S1/ 5 februarie -> În timp ce anchetează o moarte misterioasă, un bărbat este antrenat în lupta dintre lumea oamenilor și un tărâm populat de creaturi mitologice.
 4. Run On (Aleargă!) – S1/ 10 februarie -> Un atlet faimos își setează propriul ritm și își urmează inima după ce cunoaște o traducătoare de filme și se abate de la traseul prestabilit al vieții sale.
 5. Capitani – S1/ 11 februarie -> Detectivul Luc Capitani investighează moartea misterioasă a unei adolescente după ce trupul ei e găsit într-o pădure de lângă un sat din nordul Luxemburgului.
 6. Buried by the Bernards (Servicii funerare Bernard) – S1/ 12 februarie -> Un reality-show în care întreprinzătoarea familie Bernard gestionează o casă de pompe funebre și ajută familiile îndurerate să le spună adio celor dragi.
 7. Nadiya Bakes (Nadiya face prăjituri) – S1/ 12 februarie -> Nadiya Hussain se întoarce în bucătărie pentru a crea torturi minunate și prăjituri delicioase, alături de alți artiști talentați în artele culinare dulci.
 8. The Crew (Echipa NASCAR) – S1/ 15 februarie -> Șeful echipajului dintr-un garaj NASCAR se trezește în conflict cu membri ai generației Y, care pun bază pe tehnologie și urmează să modernizeze echipa. Cu Kevin James.
 9. Behind Her Eyes – S1/ 17 februarie -> O mamă singură e atrasă într-un joc psihologic parșiv atunci când începe o aventură cu șeful ei psihiatru și se apropie și de soția lui enigmatică.
 10. MeatEater (Carnivorul) – S9B/ 17 februarie ->Steve decide să vâneze cerb-catâr, rață, curcan sălbatic, urs și elan de-a lungul călătoriilor sale prin inima Statelor Unite, în cele mai faimoase locuri de vânătoare.
 11. Tribes of Europa (Triburile Europei) – S1/ 19 februarie -> În 2074, trei frați și surori vor să schimbe soarta Europei, după ce o catastrofă globală a lăsat în urmă o puzderie de microstate care luptă pentru dominație.
 12. Lovestruck in the City (Dragoste urbană) – S1/ 13 februarie -> După o aventură la malul mării, un arhitect pătimaș se îndrăgostește de o femeie cu spirit liber și decide să o reîntâlnească pe străzile din Seul.
 13. Canine Intervention – S1/ 24 februarie -> Un renumit dresor de câini își folosește metodele și tehnicile unice pentru a rezolva problemele de comportament ale unor patrupezi de rase diferite.
 14. Ginny & Georgia – S1/ 24 februarie -> După ce petrec ani de zile pe fugă, o mamă și fiica ei adolescentă încearcă să-și creeze o viață normală în Noua Anglie. Din păcate, trecutul mamei le amenință viitorul.
 15. A Love So Beautiful – S1/ 27 februarie -> O adolescentă îndrăgostită descoperă toate fațetele iubirii, iar relația cu vecinul ei se transformă pe măsură ce ei se maturizează.

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 FILME Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. All My Friends Are Dead (Toți prietenii mei au murit) – 3 februarie -> La o petrecere de revelion, un grup de prieteni trece prin evenimente amețitoare, care aduc la lumină secrete, frâng inimi și au un deznodământ șocant.
 2. Black Beach – 3 februarie -> Un avocat cu un viitor promițător se vede obligat să-și înfrunte trecutul atunci când acceptă să negocieze cu un răpitor care i-a fost prieten.
 3. Little Big Women (Femei cu cerul pe umeri) – 5 februarie -> O familie se confruntă cu decesul tatălui înstrăinat și cu rămășițele vieții pe care a trăit-o departe.
 4. Malcolm & Marie – 5 februarie -> Tensiunea acidă și dezvăluirile dureroase dintre un cineast și iubita lui după premiera filmului creat de el îi vor obliga să-și reevalueze relația și sentimentele.
 5. Space Sweepers (Gunoierii spațiali) – 5 februarie -> În căutare de gunoaie spațiale și visuri îndepărtate în anul 2092, patru inadaptați dezgroapă secrete explozive când încearcă să vândă un umanoid picat din cer.
 6. The Last Paradiso (Ultimul Paradiso) – 5 februarie -> În Italia anilor ’50, un spirit liber și pasional visează la iubire, dreptate și o viață mai bună până când o idilă interzisă pune totul în pericol. Bazat pe fapte reale.
 7. The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity (Maestrul Yin-Yang: Visul eternității) – 5 februarie -> Un șarpe demonic se trezește la viață, iar maeștrii Yin-Yang trebuie să dezlege misterul unei crime și să lupte împotriva unei conspirații întunecate la curtea regală.
 8. News of the World (Noutăți din lumea largă) – 10 februarie -> Un veteran al Războiului Civil American care călătorește din oraș în oraș citind știrile străbate Texasul pentru a duce o fetiță orfană la noua ei casă.
 9. The Misadventures of Hedi and Cokeman (Ghinion de neșansă cu Hedi și Cokeman) – 10 februarie -> O comedie vulgară bazată pe serialul web, în care doi dealeri disfuncționali își folosesc legăturile de familie pentru a-și revigora afacerea cu droguri din Paris.
 10. Layla Majnun – 11 februarie -> Aflată în Azerbaidjan, Layla, o profesoară din Indonezia, se îndrăgostește de Samir, care îi admiră devotamentul. Din păcate, o căsătorie aranjată le stă în cale.
 11. Red Dot (Punctul roșu) – 11 februarie -> Într-o excursie menită să le salveze relația, un cuplu căsătorit ajunge să lupte pentru supraviețuire în sălbăticie, fugind de un necunoscut care îi vânează.
 12. Squared Love – 11 februarie -> Un jurnalist celebru și afemeiat își reevaluează alegerile din trecut după ce se îndrăgostește de un model misterios, care duce o viață dublă.
 13. To All The Boys: Always And Forever (Tuturor băieților: A ta veșnic) – 12 februarie -> Totul a început demult cu o scrisoare de dragoste și a devenit o poveste de iubire. Ce-i așteaptă în viitor pe Lara Jean și pe Peter?
 14. I Care A Lot (Chiar îmi pasă) – 19 februarie ->  femeie desemnată tutore legal pentru bătrânii de la un azil descoperă că una dintre clientele ei ideale nu e cine pare a fi.
 15. Classmates Minus – 20 februarie -> Calvarul bărbaților de vârstă mijlocie e ilustrat cu ajutorul poveștilor diferite, dar interconectate ale patru liceeni care se confruntă cu probleme personale distincte.
 16. Geez & Ann – 25 februarie -> O fată sensibilă și independentă se îndrăgostește de un tip fermecător și misterios, dorindu-și ce-și dorește toată lumea într-o relație: iubire și dedicare.
 17. Crazy About Her (Nebun după ea) – 26 februarie -> După o noapte toridă împreună, Adri descoperă că singura șansă de a o revedea pe Carla este să devină pacient la centrul psihiatric unde este internată.
 18. The Girl on the Train – 26 februarie

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 DOCUMENTARE Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Strip Down, Rise Up (Dezbracă-te și dezbară-te) – 5 februarie -> Dorind să-și recapete încrederea în sine și controlul asupra vieții, câteva femei explorează îmbinarea mișcării și a sensului în cadrul unui program de dans la bară.
 2. Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (Locul crimei: Dispariția de la Cecil Hotel) – 10 februarie -> Cecil Hotel atinge notorietatea maximă în momentul dispariției Elisei Lam. Tenebrele istoriei crimei, de la creatorul serialului „Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”.
 3. Pelé – 23 februarie -> Un documentar despre povestea faimosului fotbalist Pelé, dorința lui de a atinge perfecțiunea și statutul legendar care i-a fost atribuit de-a lungul timpului.

 

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 COMEDII Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Tiffany Haddish Presents: They Ready (Tiffany Haddish prezintă: Sunt pregătite!) – S2/ 2 februarie -> Tiffany Haddish invită pe scenă un nou grup de comedieni, fiecare cu propriul tip de umor și viziune comică asupra vieții, ilustrate în fața unui public mascat.
 2. Hate by Dani Rovira (Ură, de Dani Rovira) – 12 februarie -> De pe scena Soho Theater din Málaga, actorul Dani Rovira ne prezintă viziunea sa complet sinceră, necenzurată și absurdă despre omul modern.
 3. Brian Regan: On The Rocks – 23 februarie -> Un nou spectacol special de stand-up oferit de Brian Regan.

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 ANIME Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Thus Spoke Kishibe Rohan – 18 februarie -> Un creator de manga faimos este implicat în evenimente paranormale în timpul cercetărilor sale: Kishibe Rohan vizitează Italia, intră în faliment și multe altele.
 2. High-Rise Invasion (Invazie din cer) – 25 februarie -> O adolescentă este teleportată pe un acoperiș înalt, unde trebuie să aleagă între patru opțiuni periculoase și să lupte pentru supraviețuire.

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 COPII ȘI FAMILIE Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Kid Cosmic – 2 februarie -> În acest serial animat produs de creatorul animației „Fetițele Powerpuff”, un băiat straniu și inventiv capătă superputeri după ce găsește cinci inele cosmice.
 2. Mighty Express (Mighty Express) S2/ 2 febuarie -> Trenurile Mighty Express își continuă misiunile minunate, transportând oase gigantice de dinozaur și o caracatiță micuță sau căutând comori secrete.
 3. Xico’s Journey (Călătoria lui Xico) – 12 februarie -> O fată, un câine și prietenul ei cel mai bun încearcă să salveze un munte de o corporație ahtiată după aur. Ajutorul vine de acasă și de la partenerul ei patruped, Xico.
 4. Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie (Tehnici personale de supraviețuire: Animale fugare) – 16 februarie -> Gardul din jurul unui sanctuar pentru animale din Africa de Sud ajunge brusc să nu mai funcționeze, iar Bear Grylls este chemat în ajutor. Un program special interactiv.

 Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Snowpiercer (Expresul zăpezii) – S2/ marti -> Acesta este un nou sezon al dramei post-apocaliptice în care Pământul a înghețat și ultimii oameni supraviețuitori trăiesc într-un tren uriaș care înconjoară globul.
 3. Riverdale – S5/ joi -> Archie și gașca sa revin pentru un nou sezon al acestei drame cu adolescenți.
 4. The Blacklist (Lista neagra) – S8 

 Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. 1917 – 1 februarie
 2. A Cinderella Story – 1 februarie
 3. Desperado – 1 februarie
 4. Four Brothers – 1 februarie
 5. Lights Out – 1 februarie
 6. Little Man – 1 februarie
 7. Rosemary’s Baby – 1 februarie
 8. Shaft – 1 februarie
 9. Stardust – 1 februarie
 10. Team America: World Police – 1 februarie
 11. The Gentlemen – 1 februarie
 12. Valentine’s Day – 1 februarie
 13. Bigfoot Junior – 15 februarie
 14. Into the Wild – 15 februarie
 15. The Last Castle – 15 februarie
 16. The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon – 15 februarie
 17. The Prince & Me 4: The Elephant Adventure – 15 februarie
 18. American Pie 2 – 16 februarie
 19. American Pie Presents: Band Camp – 16 februarie
 20. American Pie Presents: Beta House – 16 februarie
 21. American Pie Presents: The Naked Mile – 16 februarie
 22. Anna Karenina – 16 februarie
 23. As Above, So Below – 16 februarie
 24. Back to the Future – 16 februarie
 25. Bean: The Ultimate Disaster Movie – 16 februarie
 26. Beyond the Lights – 16 februarie
 27. Jurassic Park – 16 februarie
 28. Jurassic Park III – 16 februarie
 29. Jurassic World – 16 februarie
 30. Mamma Mia! – 16 februarie
 31. Paul – 16 februarie
 32. Red Dragon – 16 februarie
 33. Repo Man – 16 februarie
 34. Scarface – 16 februarie
 35. Seventh Son – 16 februarie
 36. Ted 2 – 16 februarie
 37. The 40-Year-Old Virgin – 16 februarie
 38. The Break-Up – 16 februarie
 39. The Chronicles of Riddick – 16 februarie
 40. The Danish Girl – 16 februarie
 41. The Debt – 16 februarie
 42. The Dilemma – 16 februarie
 43. The Frighteners – 16 februarie
 44. The Last House on the Left – 16 februarie
 45. The Stanford Prison Experiment – 16 februarie
 46. Van Helsing – 16 februarie
 47. Eeb Allay Ooo! – 18 februarie
 48. Bathtubs Over Broadway – 28 februarie
 49. Tiger & Bunny – 28 februarie

 

 • Bureau of Magical Things – S1/ 1 februarie
 • The House Arrest of Us – S1/ 1 februarie
 • Zig & Sharko Season – S3/ 1 februarie
 • Modern Family – S11/ 1 februarie
 • Fukrey BoyzzzZig – S1/ 3 februarie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

2 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii februarie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s