“Fear The Walking Dead” revine la AMC

AMC a anunțat astăzi că a doua jumătate a sezonului șase Fear the Walking Dead, cu nouă episoade, va reveni în data de 12 aprilie 2021, fiind difuzată în premieră mondială. Un nou episod din Talking Dead va fi difuzat mai târziu în aceeași seară.

Trei personaje noi se alătură distribuției în aceste nouă episoade, printre care: John Glover (The Good Wife, Smallville, Scrooged), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) și Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood). Mai mult, Aisha Tyler (regizoare a: CSI, Roswell NM, Axis) a semnat regia episodului 613 din acest sezon.

Pe măsură ce oferta lui Morgan (Lennie James) de a elibera ceilalți membri ai grupului devine mai îndrăzneață, Virginia (Colby Minifie) devine din ce în ce mai disperată să-și găsească sora și să protejeze așezările de forțele care lucrează în interiorul și în afara zidurilor sale. Cea de-a doua jumătate a sezonului șase dezvăluie impactul transformării fiecărei persoane din grup care a trăit sub controlul Virginiei, cei care odată se considerau o familie. Se vor forma noi alianțe, relații vor fi distruse și loialitățile vor fi schimbate pentru totdeauna. Când toată lumea este forțată să se dea de partea cuiva, descoperă semnificația zicalei „sfârșitul este începutul”.

———

https://fb.watch/3iEkhQEOD3/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s