Valentine’s Day: un weekend romantic la DIVA

Iubire, flori și ciocolată în weekendul DIVA dedicat zilei de Valentine’s Day. În articol, găsiți prezentarea fiecăruia dintre titlurile oferite în aceste zile de DIVA.


❤️ 12 FEBRUARIE ❤️

❤️ My One and Only ❤️
(ro. Jumătatea mea)
Stephanie și Oliver, încearcă să afle dacă sunt făcuți unul pentru celălalt, dar în scurt timp, Stephanie pare că se înțelege din ce în ce mai bine cu Alex Fletcher, ghidul lor și proprietar de fermă. (via Diva)

Distribuție: Pascale Hutton, Sam Page
Colecție: Summer Nights, 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 16:00


❤️ Definitely Maybe ❤️
(ro. Desigur… Poate că…)
Plasat în New Yorkul anilor 1990, filmul spune povestea unui consultant politic care încearcă să explice și să-și ajute fiica de 11 ani să înțeleagă divorțul său iminent, spunându-i povestea relațiilor sale romantice din trecut și cum a ajuns să se căsătorească cu mama ei.

Distribuție: Ryan Reynolds, Isla Fisher, Abigail Breslin, Elizabeth Banks
An: 2008
Program difuzare: 18:00


❤️ Love, of Course ❤️
(ro. Dragostea, desigur)
Rămasă văduvă, Amy a crescut-o pe Cara în ultimii șase ani cum a putut mai bine, ajungând iată în acest punct – conducerea fetii la facultate, din Los Angeles tocmai în Oregon. Fără să o știe ce o așteaptă acasă, revenirea îi este întârziată de buna sa prietenă care, din postura de administrator al campusului o roagă și îi oferă un job de șase săptămâni pentru a organiza Festivalul Recoltei din acest an. Organizarea evenimentului nu vine de una singură ci însoțită de un partener, profesorul de științe ale naturii Noah Ferris, care a reușit ca în ultimii ani să primească din ce în ce mai puține sponsorizări și finanțări, an de an având grijă să pună accentul pe recoltă și nu pe distracția și buna dispoziție a unui festival. Îmbinând utilul cu plăcutul, pe măsură ce zilele trec cei doi se apropie din ce în ce mai mult, astfel că o relație pare din ce în mai reală o dată ce Amy primește oferta extinderii sale în campus pe termen nederminat cu opțiunea de a se alătura personalului administrativ al universității. Și totuși, cum întotdeauna există un dar ori un însă, acesta este momentul lui Noah care mărturisește că i-a fost oferit un post în Australia. Chiar dacă deja a demarat vinderea casei din Los Angeles, Amy nu poate să nu se întrebe dacă mutarea sa în Oregon este ceea ce își dorește ori… cea mai bună opțiune.

Distribuție: Kelly Rutherford, Cameron Mathison, Mackenzie Vega, Gabby Douglas
Colecție: Fall Harvest, 2018/ Hallmark Channel
Program difuzare: 20:10


❤️ Paris, Wine and Romance ❤️
(ro. Paris, vin și dragoste)
Isabella este o tânără ambițioasă, recent numită proprietara afacerii de familie, o vinărie din Oregon. Dorința sa cea mai mare este ca vinul produs de familia sa să devină recunoscut la nivel mondial, primul pas din acest plan fiind intrarea într-o competiție prestigioasă ce se desfășoară la Paris. Încă de la început face cunoștință cu Jaques, un bărbat care, asemeni ei, face parte dintr-o familie cu tradiție în viticultură și producția de vin, de altfel principalul său adversar la mult râvnitul titlu. Impresionat de Isabella, de cunoștințele și pasiunea sa pentru vin, între cei doi se înfiripă o frumoasă idilă dincolo de competiția menită să le schimbe viața și cariera însă, în ciuda a toate acestea, o dată ce rezultatele sunt anunțate, Isabella revine acasă convinsă că Jaques i-a boicotat vinul. Cum poveștile de dragoste au de cele mai multe ori un final fericit, de îndată ce Jaques descoperă adevăratul motiv al plecării Isabellei, este mai decis ca oricând să o recâștige, chiar și cu prețul renunțării la propria afacere de familie.

Distribuție: Jen Lilley, Dan Jeannotte
Colecție: Countdown to Summer, 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 22:00

 

❤️ 13 FEBRUARIE ❤️

❤️ Bottled with Love ❤️
(ro. Îmbuteliat cu dragoste)
Rezervată, calculată și concentrată pe carieră, după o întâlnire nu tocmai plăcută, Abbey cedează unui moment de impulsivitate așternându-și în scris sentimentele și dorința de a găsi pe cineva care să îi fie alături, scrisoare pe care o pune într-o sticlă și o aruncă din Boston Harbor. Luni mai târziu, scrisoarea ajunge la mal tocmai în Maine unde este găsită de Nick Everson, fiul CEO-ului de la Everett Valley Farms, compania unde lucrează Abbey. Chemat de tatăl său să îl ajute în Boston, găsind scrisoarea în bagaj, Nick decide să ia legătura cu misterioasa femeie, singura conexiune dintre cei doi fiind o adresă de e-mail, contact ce dă naștere unei frumoase relații de prietenie online. Fără să își cunoscacă identitățile, Nick și Abbey încep a lucra împreună și în viața reală la un proiect al companiei, dar fără prea mare succes, cei doi neputând să se pună de acord. Nu după puțin timp, Nick descoperă cine este cu adevărat Abbey și dorind să aducă cele două lumi împreună, online și offline, încercarea sa riscă să strice definitiv relația avută, însă chiar și așa el nu renunță, fiind convins că Abbey este marea sa iubire.

Distribuție: Bethany Joy Lenz, Andrew Walker, Kate Isaac
Colecție: Spring Fever, 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 16:00


❤️ Valentine in the Vineyard ❤️
(ro. Nuntă la podgorie)
După o toamnă și o vară de pomină, după ce au fost rivali, au pus podgoria pe picioare și s-au îndrăgostit, povestea de dragoste a lui Frankie și Nate ajunge la final, Valentine in the Vineyard finalizând trilogia romantică In the Vineyard. Cu vinurile Sorrento Farms la mare căutare și o nuntă ce se apropie cu pași repezi, pare că totul merge perfect pentru Frankie și Nate… până la venirea celor dragi. Un ultim test de încredere și iubire îi pune la încercare înainte de marele eveniment – organizarea primei nunți la podgorie, a lui Lexi și Marco, cei doi luându-i prin surprindere pe toți cu dorința de a căsători de Valentine’s Day.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Brendan Penny, Tegan Moss, Marcus Rosner
Colecție: P3 – In the Vineyard/ Countdown to Valentine’s Day, 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 18:00


❤️ Season for Love ❤️
(ro. Anotimpul dragostei)
Filmul spune povestea unui chef extrem de talentat, Tyler Dawson, ce revine în orașul natal din Texas, după divorț. La îndemnul fiicei ei, se înscrie la concursul local de preparate pentru grătar, unde se întâlnește cu iubitul ei din liceu, Corey Turner. Chiar dacă între cei doi apar și altfel de scântei decât cele de la grătare, Tyler este extrem de hotărâtă să câștige competiția. (via Diva)

Distribuție: Autumn Reeser, Marc Blucas
Colecție: Summer Nights, 2018/ Hallmark Channel
Program difuzare: 20:00


❤️ Sailing into Love ❤️
(ro. Patru nunți estivale)
Titlul spune povestea unei profesoare de biologie, Claire Richards, este preocupată de rezolvarea unei probleme ecologice locale și prinsă de îndatoriile de domnișoară de onoare pentru trei dintre prietenele sale. Claire află că insula pe care face practică alături de elevii ei, urmează să fie vândută de primărie pentru a fi exploatată de către un potențial cumpărător. Extrem de revoltată, reușește să aducă problema în atenția cetățenilor și să lupte pentru salvarea ecosistemului insulei. În același timp, fostul său iubit, Jason, revine în oraș pentru cele trei evenimente, iar Claire vrea să îi dea încă o șansă. Dar, când căpitanul Tom Hastings apare în peisaj, Claire constată că trebuie să facă o alegere foarte dificilă.

Distribuție: Leah Renee, Chris McNally
Colecție: Countdown to Summer, 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 22:00

 

❤️ 14 FEBRUARIE ❤️

❤️ The Secret Ingredient ❤️
(ro. Ingredientul secret)
Patiser într-un orășel idilic, Kelly are parte de surpriza vieții când este invitată să participe cu ocazia zilei de Valentine’s Day la un concurs tematic de baking în New York. Posibil o surpriză și mai mare să fie revederea fostului său logodnic. Cinci ani au trecut de când Andrew și Kelly au rupt logodna pentru ca el să poată merge la Paris să studieze gastronomia, îndeplininându-și visul. Afundată în muncă și lăsând iubirea în plan secund, refuză invitația lui Andrew de a se revedea o dată ce acesta revine acasă, prioritizând participarea sa într-un concurs de baking cu totul special – identitatea concurenților este ținută secret, filmările au loc individual, provocările etapelor constau în pregătirea câte unui desert din ingrediente secrete, totul este un mister până la marele eveniment de final când aceștia se reunesc și au o ultimă probă. Așa cum e de așteptat, ultima probă îi aduce pe cei doi față în față, chimia și sentimentele nutrite nemaiputând fi ascunse.

Distribuție: Erin Cahill, Brendan Penny
Colecție: Love Ever After, 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 16:00 (premieră România)


❤️ Matching Hearts ❤️
(ro. Suflete pereche)
Necunoscute sunt căile iubirii, lucru valabil și pentru Julia, o pețitoare care, cu ocazia apropierii Zilei Îndrăgostiților primește de la mentorul său provocarea de a-i găsi jumătatea lui Daniel, un antreprenor ce consideră că rețeta succesului este celibatul. Proaspăt mutat în Portland și devenit unul dintre cei mai doriți burlaci, Daniel este adeptul premisei că dacă vrei să ai succes, nu trebuie să te lași distras de nimic, nici chiar de iubire. Dorind la rândul său să promoveze în compania de matchmaking la care lucrează, Julia reușește să îl convingă șă o lase să îi găsească jumătatea chiar dacă, lucrând împreună, începe a nutri propriile sentimente față de el. Însă cum Daniel este client al firmei, lucrurile trebuie să rămână strict profesionale, în ciuda faptului că un nou test de compatibilitate dat de Julia le prezice un scor perfect de 100% – multe par a fi împotriva unei relații dincolo de contractul încheiat, dar iubirea ca de fiecare dată, are propriile planuri, la finalul zilei cei doi trebuind să își dea seama ce caută și ce își doresc cu adevărat.

Distribuție: Taylor Cole, Ryan Paevey
Colecție: Love Ever After, 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 18:00 (premieră România)


❤️ Love at First Dance ❤️
(ro. Dragoste la primul dans)
O poveste de dragoste pe ritm de muzică, Love at First Dance spune povestea lui Hope, instructor de dans a cărui nouă provocare este să lucreze cu Eric și Adriana, parteneri de afaceri și proaspăt logodiți. Indiferent cât încearcă, Hope descoperă rapid cât de necoordonat este Eric, iar lecțiile de 1 la 1 pe care începe acesta să le ia, îl face treptat să realizeze cât de deschis și de natural se simte în preajma lui Hope, comparativ cu momentele petrecute alături de logodnica sa. Încurajându-se unul pe altul să riște pentru a-și urma visele indiferent de unde îi va conduce acestea, noile evenimente din viața celor doi par a veni cu noi provocări, fiind moment unor decizii personale, dar și profesionale.

Distribuție: Becca Tobin, Niall Matter, Cecilia Grace Deacon
Colecție: 2018/ Hallmark Channel
Program difuzare: 22:10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s